Michał Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 gamoniu czemu nie mówisz ze robisz takie fotki? ja też chce...
!Tommy Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 jak ogarniałeś zdjęćia z boku auta?, masz ten statyw na przyssawce, czy coś innego? szyba w dół, aparat obwiązany wokół ręki aby nie wypadł,mega wychylenie z auta i cykałem podczas jazdy na ślepu.w sumi zrobiłęm z 80 zdjęć,ale były krzywe, nieostre itp ale z tych 80 była kilka dobrych można też dać pasażera do tyłu, aby przez tylną szybę robił foty[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 16:02_________________________________________________michal_s87 to trzeba się umówić następnym razem i porobimy Tobie lub razem oba auta hehe
slepy Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 no tak myślałem, że to robota Hand Made , furka wygląda za***iście, ale to Eu z klapy to targaj
!Tommy Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 slepy przyssawka na magnes raczej by nie utrzymała mojego aparatu na postoju,a co dopiero w czasie jazdy chyba ze na elektromagnes hahaha
Kowi87 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Było dać te fotki w mniejszym stopniu obrobione przez HDR :gwizdanie:
ykk Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 A to karwa co to jest??? To sa ramki zajebitego klabu aśtyry
Gracjan Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 A to karwa co to jest??? To sa ramki zajebitego klabu aśtyry :polew: Tommy, wszystko fajnie tylko zderzak weź pomaluj
dawid195a Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Spoko foty, auto znane , pomodził byś coś nowego ... :gwizdanie:
!Tommy Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 Gracjan sa inne wydatki narazie, niestety malowanie musi jeszcze poczekac Dawid patrz notka do Gracjana haha a tak serio to w tym roku moze jedna rzecz jeszcze a reszta poczeka
Michał Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Było dać te fotki w mniejszym stopniu obrobione przez HDR :gwizdanie: dobrze gada nie ładniej?
Gość DiM Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 A to karwa co to jest??? Sam tam k**wa konto masz Fura za***ista
Sqizzy Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Sam tam ku***a konto masz Człowiek był młody i głupi
PABLO Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 A to karwa co to jest??? To sa ramki zajebitego klabu aśtyry Aleś żeś jebnął Fura fajnie zrobiona i z gustem Najbardziej mi się podoba fotka boku auta pod zamkiem
Gość Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Tommy, Michal jak bedziecie cykac fotki to dajcie znac podjade tez :gwizdanie:
!Tommy Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Opublikowano 21 Listopada 2010 sezon 2010 oficjalnie zakończony, auto w zimowym setupie na wiosne szykują się zmiany, części już powoli kompletuje
oktawiusz5 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Soviet moge wiedzieć na którym parkingu ?? michal no plany są spore, ale niestety narazie B5 jeszcze zostaje taki mały bajer, moze nic ale cieszy oko i fajny efekt przeważnie w nocy jak komuś się miga Zespolenie halogenów ze światłami drogowymi [/url] [/url] kolego przy takim zespoleniu możesz załączyć same halogeny? jak to jest zrobione? jeśli da się tak załączyć
mercedres Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Kolego powiedz jak zrobiles kierunki a'la Usa? Domyslam sie ze pomaranczowa zarowka dwuwloknowa ale co z czym podlaczyles i czy miales oprawke na taka zarowe? Pozdrawiam
!Tommy Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2011 Kolego powiedz jak zrobiles kierunki a'la Usa? Domyslam sie ze pomaranczowa zarowka dwuwloknowa ale co z czym podlaczyles i czy miales oprawke na taka zarowe? Pozdrawiam nie miałem oprawek, przerobiłem tą co była, a kabelki poprostu przylutowałem do żarówki wystarczy zastosować odpowiednie diody prostownicze. wtedy halogeny migają przy długich, a jak włączasz halogeny to długie się nie świeca [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 12:49_________________________________________________Audi A4 by !Tommy ver. 4 - sezon 2011 Remap - chip tuning. Przewidywana moc 190 PS Audi A4 by !Tommy ver. 4a DynoDay w DynoSofcie u Aligatora. Moc 194 PS / 256 NM
Rekomendowane odpowiedzi