piotreq_s3 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Cześć, mam niewielki problem, i nie wiem czy to moja niewiedza czy jednak coś jest nie tak.. A więc, po włączeniu świateł przyciemniają mi się zegary łącznie z radiem itd. Kiedy światła są wyłączone świeci aż miło Czy jest możliwość coś z tym zrobić, niestety w nocy niewiele widać ;/ Pozdrawiam
Fido Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Może regulacją w liczniku masz przyciemnione.
OLIVER Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 A próbowałeś pokręcić regulacją natężenia światła? Jesli się nie mylę to lewe pokrętło w liczniku...
sokal Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Dokładnie, lewe pokrętło przy zegarku to regulacja natężenia oświetlenia.
piotreq_s3 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2013 Dzięki wielkie za pomoc, świeci jak ta lala :banan:
Fido Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Co poradzić. Mój kumpel też się kiedyś tak w oplu zakręcił. Ze 2 miechy jeździł bez podświetlenia bo myślał że coś się zjarało. A wystarczyło pokręcić regulacją
davidlive Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Witam Panowie podczepię sie pod temat. Mam u siebie założony zegar od s6 c5, problem jest tego typu że sam sie przyciemnia, nie ma możliwości manualnie tego zrobić. podam przykład w nocy gdy zaświecę na niego np telefonem rozjaśnia sie oczywiście razem z nim radio, klima i inne. Domyślam się że ma jakiś czujnik światła i się do tego dostosowuje ale jest za ciemno, kiepsko witać, czy wie ktoś jak to obejść ??
kaFFFar Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Panowie w a4 b5 polifcie tez można regulować lewym przyciskiem podswietlenie zagarow. ?
dbprezes Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Panowie w a4 b5 polifcie tez można regulować lewym przyciskiem podswietlenie zagarow. ? dołaczam sie
kaFFFar Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 a no fakt dziala ale maly zakres regulacji jest
Karolas11 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 po odłączeniu aku wlasnie podświetlanie pociemniało nie wiedzialem czyja wina
Rekomendowane odpowiedzi