blaugranka Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 witam serdecznie, w tym roku biorę ślub i nie wyobrażam sobie żeby nie jechać do niego innym samochodem niż audi Może któryś z forumowiczów jest w stanie mi pomóc? Chciałbym a7 lub a8, coś nowego:) Jestem z okolic Częstochowy
Lu-Gi Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 witam serdecznie, w tym roku biorę ślub i nie wyobrażam sobie żeby nie jechać do niego innym samochodem niż audi Może któryś z forumowiczów jest w stanie mi pomóc? Chciałbym a7 lub a8, coś nowego:) Jestem z okolic Częstochowy sorry za Ot ale ten rok kończy się za kilka godzin więc musisz się sprężyć :decayed: A odnośnie a8 to moge zapytać kumpla ma, S8 z tym że nie to najnowsze tylko takie 4-5 letnie srebrne na pełnej opcji
DamianIno Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 To i ja się podłączę do pytania:decayed: tyle że ja jestem z kuj-pom chodzi oczywiście o rok 2014 dokładnie lipiec
blaugranka Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2014 no b8 niestety troszke mała Lu-Gi oczywiscie chodziło mi o 2014 rok jeżeli mozesz zapytaj ewentualnie daj jakis namiar.
Hugo Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 no b8 niestety troszke mała A to ile Ty chcesz tam osób wpakować? Ludzi woziłem już nie raz B6 i nie płakali, a w B8 dużo więcej miejsca jest przecież Ale looz szukaj A8 najlepiej w wersji Long
Wandej Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 A ja tam planuje do ślubu jechać RS`em:naughty:Luksusowymi autami wszyscy jeżdzą ale zapier.alaczem w kombi to ślubu to zawsze jakieś urozmaicenie:wink:
Arturoo Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 A ja tam planuje do ślubu jechać RS`em:naughty:Luksusowymi autami wszyscy jeżdzą ale zapier.alaczem w kombi to ślubu to zawsze jakieś urozmaicenie:wink: ....RS6
Hugo Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 A ja tam planuje do ślubu jechać RS`em:naughty:Luksusowymi autami wszyscy jeżdzą ale zapier.alaczem w kombi to ślubu to zawsze jakieś urozmaicenie:wink: ....RS6 Tylko nie można za bardzo cisnąć pedała, bo makijaż schodzi na tył głowy
team111 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 ja jechałem q7 czarny s line fele od porsche cos koło 19 czy 20" woził nas żony wujek jesli by Cie interesowało takie auto zapytam
czreq Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 ja jechalem panamerka GTS oj byly wrazenia
Nietykalny Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Ja też szukam jakiegoś konkretnego samochodziku do ślubu w sierpniu w lubelskim, także jakby ktoś coś wiedział to byłby wdzięczny
deny_yn Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 pany ja też poszukuje OOOO do ślubu może ktoś chętny zarobić parę groszy
Patryś Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 He to i ja się dołączę do tematu. Ja poszukuje ciemnej Q7 albo jakiejś A4 w takim kolorze jak moja na wypasie z zewnątrz żeby wyglądała Co prawda w czerwcu 2015 mam wesele ale trzeba szukać za wczas.
pieron82 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Panowie może warto coś wynająć? Ja np. wynajmowałem na swój ślub fajne autko (cabrioleta - ale nie powiem co bo dostanę tu wp***dol ) przy okazji sam pojeździłem. Może są jakieś wypożyczalnie ja wypożyczałem w AWOS ale to Katowice. Może Szymeniu się zgodzi ma faaajną S6, a za chwilę to będzie ogień
Someonik Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 a ja miałem do ślubu audika oczywiście Q7 polecam
mojeA4 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja tez potrzebuje auta koledzy na ślub w lipcu, okolice konina Ktos cos zna, poleca? Oczywiście odpłatnie Fajna klasa premium albo limuzyna Nic konkretnego nie moge znalezc
Patryś Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Panowie w czerwcu mam wesele i szukam ladnej audi z opolskiego lub bliskich okolic. Slub odbedzie sie w okolicach Grodkowa, Nysy. Prosze o jakies namiary kontakty. ☺
Rekomendowane odpowiedzi