Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi do ślubu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie, w tym roku biorę ślub i nie wyobrażam sobie żeby nie jechać do niego innym samochodem niż audi :)

Może któryś z forumowiczów jest w stanie mi pomóc? Chciałbym a7 lub a8, coś nowego:)

Jestem z okolic Częstochowy ;)

Opublikowano

A twoja B8 zła że szukasz innej ?

Opublikowano
witam serdecznie, w tym roku biorę ślub i nie wyobrażam sobie żeby nie jechać do niego innym samochodem niż audi :)

Może któryś z forumowiczów jest w stanie mi pomóc? Chciałbym a7 lub a8, coś nowego:)

Jestem z okolic Częstochowy ;)

sorry za Ot ale ten rok kończy się za kilka godzin więc musisz się sprężyć :decayed::decayed:

A odnośnie a8 to moge zapytać kumpla ma, S8 z tym że nie to najnowsze tylko takie 4-5 letnie srebrne na pełnej opcji

Opublikowano

To i ja się podłączę do pytania:decayed: tyle że ja jestem z kuj-pom chodzi oczywiście o rok 2014 dokładnie lipiec

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

no b8 niestety troszke mała :(

Lu-Gi oczywiscie chodziło mi o 2014 rok :) jeżeli mozesz zapytaj ;) ewentualnie daj jakis namiar.

Opublikowano
no b8 niestety troszke mała :(

A to ile Ty chcesz tam osób wpakować? :decayed: Ludzi woziłem już nie raz B6 i nie płakali, a w B8 dużo więcej miejsca jest przecież :wink: Ale looz szukaj A8 najlepiej w wersji Long

Opublikowano

A ja tam planuje do ślubu jechać RS`em:naughty:Luksusowymi autami wszyscy jeżdzą ale zapier.alaczem w kombi to ślubu to zawsze jakieś urozmaicenie:wink:

Opublikowano
A ja tam planuje do ślubu jechać RS`em:naughty:Luksusowymi autami wszyscy jeżdzą ale zapier.alaczem w kombi to ślubu to zawsze jakieś urozmaicenie:wink:

:kox:....RS6

Opublikowano

Ja jechalem c63 amg:kox:

Opublikowano

:kox:....RS6

Tylko nie można za bardzo cisnąć pedała, bo makijaż schodzi na tył głowy :grin:

Opublikowano
:decayed:....
Opublikowano

ja jechałem q7 czarny s line fele od porsche cos koło 19 czy 20" woził nas żony wujek jesli by Cie interesowało takie auto zapytam

Opublikowano

ja jechalem panamerka GTS :D oj byly wrazenia :D

Opublikowano

Ja też szukam jakiegoś konkretnego samochodziku do ślubu w sierpniu :decayed: w lubelskim, także jakby ktoś coś wiedział to byłby wdzięczny :wink:

Opublikowano

pany ja też poszukuje OOOO do ślubu może ktoś chętny zarobić parę groszy :decayed:

Opublikowano

He to i ja się dołączę do tematu. Ja poszukuje ciemnej Q7 albo jakiejś A4 w takim kolorze jak moja na wypasie z zewnątrz żeby wyglądała :kox:

Co prawda w czerwcu 2015 mam wesele ale trzeba szukać za wczas.:wink:

Opublikowano

Panowie może warto coś wynająć? Ja np. wynajmowałem na swój ślub fajne autko (cabrioleta - ale nie powiem co bo dostanę tu wp***dol :polew:) przy okazji sam pojeździłem. Może są jakieś wypożyczalnie ja wypożyczałem w AWOS ale to Katowice. Może Szymeniu się zgodzi ma faaajną S6, a za chwilę to będzie ogień :kox:

Opublikowano

a ja miałem do ślubu audika oczywiście Q7

reporta_65.jpg

polecam

Opublikowano

Ja tez potrzebuje auta koledzy na ślub w lipcu, okolice konina

Ktos cos zna, poleca? Oczywiście odpłatnie

Fajna klasa premium albo limuzyna

Nic konkretnego nie moge znalezc

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowie w czerwcu mam wesele i szukam ladnej audi z opolskiego lub bliskich okolic. Slub odbedzie sie w okolicach Grodkowa, Nysy.

Prosze o jakies namiary kontakty. ☺