Patryś Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Ja jestem z laptopem na kolanach hehe i browarkiem już nie wiem którym w ręku no i koncert leci to Gdynia to Kraków to Wrocław hehe
MARCIN607 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Jq już w domu .5 na głowę poszło Mały śpi w lozeczko teraz kilka pereł i 2014 NAJLEPSZEGO ZAŁOGA. Każdemu życzę RS4
pastaldo Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2013 Ja jestem z laptopem na kolanach hehe i browarkiem już nie wiem którym w ręku no i koncert leci to Gdynia to Kraków to Wrocław hehe Witam w klubie:decayed: Ja też ze Szwagrem przy pifku i lapek stoi obok Oczywiście ode mnie też Wszystkiego Najszybszego w Nowym Roku
Michał139 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Wszystkiego najlepszego dla najwytrwalszych forumowiczów !!!!!!!!
Patryś Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 He ja ze szwagrem to zawsze przez skypa pije browary i gadamy a jak jestem na urlopie to prawie codziennie zupki chmielowe pijemy
POWER-KRIS Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Szczęśliwego Nowego i Idealnych Fur. O:-)
pastaldo Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2013 Widzę że troche nas tu jest:decayed:
sokal Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Pożegnajmy ten c**jowy rok i przywitajmy jeszcze c**jowszy Zdrówko!
Dumel Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 I jak tam już po fajerwerkach.. ? u nas dziś pogoda nie sprzyjała mgła ogranicza widoczność do 20metrów.. Najlepszego w Nowym roku:drinks:
Patryś Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 W NL dopiero zaczynają ustawać fajerwerki. I zdj mojego autorstwa. Pierwsze foto fajerwerków za ostre nie jest ale człowiek się uczy
beneq Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Tvn i Kraków wymiataja:kox: Bylem w krakowie na rynku i powiem ze scena i cala ta otoczka robi wrażenie ale... dźwiękowcy dali d*py. Za duzo basu wszystko dudniło chwilami nie było słychać co mówią właśnie przez zbyt mocne niskie tony. Tyle kasy na to poszło a tu z dźwiękiem taką chałe odwalili.
pastaldo Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2014 Tvn i Kraków wymiataja:kox: Bylem w krakowie na rynku i powiem ze scena i cala ta otoczka robi wrażenie ale... dźwiękowcy dali d*py. Za duzo basu wszystko dudniło chwilami nie było słychać co mówią właśnie przez zbyt mocne niskie tony. Tyle kasy na to poszło a tu z dźwiękiem taką chałe odwalili. Tak też bywa. Ale jak na takiej imprezie jest lipa z dźwiekiem to szlak człowieka trafia i chce sie wyjść
Rekomendowane odpowiedzi