alvaro Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Moderatorzy Ekipa modów - grupa zamknięta A4 Team Klubowicze - grupa zamknięta Admin - grupa zamknięta to kim są użytkownicy tacy jak ja ??? na moda ani admina się nie pcham ale do ekipy która złożyła siępo 20 zł też przyłączyć się nie mogę... są równi i równiejsi czy jak ????
Gość zdeniu Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 jesteś "użytkownikiem forum" kolego
Gość zdeniu Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 podejrzewam że kolega alvaroalvaro78 ma problem z tożsamością :619:
SebMis Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 ja mam tak czasami z rana nie wiem kim jestem i gdzie jestem :diabel2:
pre_pl Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Łukasz, wyjaśniłem na PM co i jak. Być może chodzi Tobie o info, jakie różne grupy mają uprawnienia ?
Flaha Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 nie wiem o co kaman kolego... Równość jest i już.. A w ogóle, to ostatnio coś się qzwa naprawdę drażliwie i nerwowo na forum porobiło, ciągle jakieś jazdy, pretensje i inne qzwa niesnaski... :diabelek: Panowie, czas zrobić spot, wydoić kilka krówek, po pijaku dać sobie po papie a trzexwiejąc przeprosić. I nie robić kwasów więcej. łapię się na tym, że wchodząc na forum zastanawiam się, kto i o co do kogo się "przybuja".... Sorki za OT.
micek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Jeszcze zeby te spoty byly blizej i co niektorzy mieli mozliwosc na nie zawiatac :zly:
spanky Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 nie wiem o co kaman kolego... Równość jest i już.. A w ogóle, to ostatnio coś się qzwa naprawdę drażliwie i nerwowo na forum porobiło, ciągle jakieś jazdy, pretensje i inne qzwa niesnaski... :diabelek: niestety tak sie dzieje jak sie forum rozrasta (czyt.coraz wiecej uzytkowników)
taktuś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 A w ogóle, to ostatnio coś się qzwa naprawdę drażliwie i nerwowo na forum porobiło, ciągle jakieś jazdy, pretensje i inne qzwa niesnaski... :diabelek:tak to prawda...atmosfera gęstnieje :!: ale koledzy to jest ten moment...jest nas naprawdę dużo, a będzie jeszcze więcej. trzeba trzymać to wszystko w ryzach i... utrzymać!!! BO WARTO!!!(tylko kochani Zieloni nie przypominajcie mi, że duże litery oznaczają krzyk ), inaczej wszystko pójdzie wpiździec(ups) :galy: .
pre_pl Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 BO WARTO!!!(tylko kochani Zieloni nie przypominajcie mi, że duże litery oznaczają krzyk ale tu ten krzyk jak najbardziej pasuje :one: tak to prawda...atmosfera gęstnieje ejj, no poważnie ? są czasem spięcia, ale raz, dwa łagodzone/naprawiane :564:
Gość Murzyn Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 hihihi luz jest totalny, mimo kilku drazliwych tematow w marcu sie wszystko wyjasni, jak liscie sie posypia :D
Gość zdeniu Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 w marcu sie wszystko wyjasni, jak liscie sie posypia :D to ja se chyba pożyczę kask od kolegów z GWA :619:
Gość Murzyn Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 :053: :053: :053: sorki za ot: GWA poszerza horyzonty i wyglada na to ze kazdy chce byc w GWA-> patrz dzisiejszy spocik krakowski
T-żółw Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 GWA poszerza horyzonty GWA jest trendy a nawet jazzy w 2007 :564: :diabel: :diabel: :diabel2:
rex Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 spanky, ale przyznasz, że większość z tych sporów/niesnasek jest generowana i biorą w niej udział przede wszystkim ludzie "starej gwardii", aye? [ Komentarz dodany przez: zdeniu: 02-01-2007, 23:39 ] pamietaj GWA Cię obserwuje :619:
alvaro Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2007 pre chodzi właśnie o to co mi wyjaśniłeś na PW a co się nie zgadza z tym co odpisał mi Hugo, ja myślałem że jest Admin który ma Modów od pilnowania porządku i jest cała reszta która "używa" forum, porusza różne tematy i wogóle, a tu są jeszczce jacyś klubowicze wg mnie nie obrażając nikogo Ci równiejsi... wg mnie albo nie powinno być tych równiejszych albo pozwólmy tym równym jak to władca pierścionków Zdenio określił "użytkowników forum" poprzez starz na forum przystąpić do klubowiczów i tyle... a i jeszcze jedno podejrzewam że kolega alvaroalvaro78 ma problem z tożsamością no to odpowiadam Ci Frodo ja się na baśniach typu władca pierścieni nie zatrzymałem ps. wiem że chodziło Ci o 4 pierścienie ale ja też mam cięty język
spanky Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 spanky, ale przyznasz, że większość z tych sporów/niesnasek jest generowana i biorą w niej udział przede wszystkim ludzie "starej gwardii", aye? jest w tym troche prawdy ..... ale nowi tez "podskakują" [bez urazy]
Gość zdeniu Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 pre chodzi właśnie o to co mi wyjaśniłeś na PW a co się nie zgadza z tym co odpisał mi Hugo, ja myślałem że jest Admin który ma Modów od pilnowania porządku i jest cała reszta która "używa" forum, porusza różne tematy i wogóle, a tu są jeszczce jacyś klubowicze wg mnie nie obrażając nikogo Ci równiejsi... wg mnie albo nie powinno być tych równiejszych albo pozwólmy tym równym jak to władca pierścionków Zdenio określił "użytkowników forum" poprzez starz na forum przystąpić do klubowiczów i tyle...a i jeszcze jedno zdeniu napisał zdeniu napisał/a: podejrzewam że kolega alvaroalvaro78 ma problem z tożsamością no to odpowiadam ja się na baśniach typu władca pierścieni nie zatrzymałem chyba nie zastanawiasz się co piszesz jeżeli chcesz coś powiedzieć to wprost a nie jakimiś ogródkami mógłbym uznać że starasz się mnie obrazić ale udam że tego nie widziałem aby nie robić nikomu przykrości :622:
Gość Murzyn Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 chlopaki ale o co chodzi????????? O jakich rowniejszych mowisz??? PS GWA siega od pomorza, przez wawke, po cala maloposlke i slask
Rekomendowane odpowiedzi