blant88 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 ludzie nie wiecie czasem do jakiego numeru zgłoszeniowego bedzie dozwolone wjechać na ośrodek ? W związku z dużą liczbą uczestników w roku ubiegłych latach ,co przełożyło się na względy bezpieczeństwa , dojazd służb porządkowych i ratowniczych , oraz ograniczoną liczbę miejsc parkingowych pogarszających komfort uczestników spotkania , ustalone zostało z właścicielem campingu iż zostanie ograniczona liczba pojazdów jaka może być w tegorocznej edycji Vag Nysa (nie licząc pojazdów osób związanych z organizacją i sponsorów) . Naszym zamiarem nie była selekcja , decydowała kolejność zgłoszeń. źródło VAGNYSA
czorny_07 Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Opublikowano 7 Marca 2014 ludzie nie wiecie czasem do jakiego numeru zgłoszeniowego bedzie dozwolone wjechać na ośrodek ? W związku z dużą liczbą uczestników w roku ubiegłych latach ,co przełożyło się na względy bezpieczeństwa , dojazd służb porządkowych i ratowniczych , oraz ograniczoną liczbę miejsc parkingowych pogarszających komfort uczestników spotkania , ustalone zostało z właścicielem campingu iż zostanie ograniczona liczba pojazdów jaka może być w tegorocznej edycji Vag Nysa (nie licząc pojazdów osób związanych z organizacją i sponsorów) . Naszym zamiarem nie była selekcja , decydowała kolejność zgłoszeń. źródło VAGNYSA Każdy kto otrzymał numer to wjedzie
blant88 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 ludzie nie wiecie czasem do jakiego numeru zgłoszeniowego bedzie dozwolone wjechać na ośrodek ? W związku z dużą liczbą uczestników w roku ubiegłych latach ,co przełożyło się na względy bezpieczeństwa , dojazd służb porządkowych i ratowniczych , oraz ograniczoną liczbę miejsc parkingowych pogarszających komfort uczestników spotkania , ustalone zostało z właścicielem campingu iż zostanie ograniczona liczba pojazdów jaka może być w tegorocznej edycji Vag Nysa (nie licząc pojazdów osób związanych z organizacją i sponsorów) . Naszym zamiarem nie była selekcja , decydowała kolejność zgłoszeń. źródło VAGNYSA Każdy kto otrzymał numer to wjedzie aaa to luz
Daduś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zwolniło sie miejsce i dzisiaj otrzymałem wjazdówkę , można mnie dopisać do listy
Gniady Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 ale się sponiewieram Skąd ja znam ten tekst:grin::grin: dopiszta mnie do listy pany.
Mati_23 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 f*ck nyska tuż tuż a zdeś dalej jakiś kermitowaty
Duds Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Stary, ja 26 maja mam jeszcze lakiernika i jak na razie jeżdżę na stalówkach, bo nie mam felg
szczuraz Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Do listy trzeba jeszcze dodać parę osób z Wro. Gniady, krystian503, ja a Goldik i duds widzę że już są. Będziemy stacjonować w naszej dziurze z A80 ---------- Post dopisany at 00:37 ---------- Poprzedni post napisany at 00:11 ---------- Aha cwiara i Oca mają dojechać na sobotę ale nie załapali się na wjazd
Damiandix Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Ja też będę w sobotę ale bez wjazdówki, wpadnę na grilla tak jak w ubiegłym roku.
szczuraz Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 powiedzmy że trwają brakuje mi jednego mocowania na tylny amor i gleba wisi w powietrzu
czorny_07 Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Opublikowano 13 Maja 2014 Moja padaka nie jeździ od półtora tygodnia
Frimuś Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 Moja padaka nie jeździ od półtora tygodnia nie mozesz odpowietrzyc tej pompy ?
Rekomendowane odpowiedzi