Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Vag nysa 14' 6-8 czerwca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ludzie nie wiecie czasem do jakiego numeru zgłoszeniowego bedzie dozwolone wjechać na ośrodek ? :whistling:

W związku z dużą liczbą uczestników w roku ubiegłych latach ,co przełożyło się na względy bezpieczeństwa , dojazd służb porządkowych i ratowniczych , oraz ograniczoną liczbę miejsc parkingowych pogarszających komfort uczestników spotkania , ustalone zostało z właścicielem campingu iż zostanie ograniczona liczba pojazdów jaka może być w tegorocznej edycji Vag Nysa (nie licząc pojazdów osób związanych z organizacją i sponsorów) .

Naszym zamiarem nie była selekcja , decydowała kolejność zgłoszeń.

źródło VAGNYSA

Opublikowano
ludzie nie wiecie czasem do jakiego numeru zgłoszeniowego bedzie dozwolone wjechać na ośrodek ? :whistling:

W związku z dużą liczbą uczestników w roku ubiegłych latach ,co przełożyło się na względy bezpieczeństwa , dojazd służb porządkowych i ratowniczych , oraz ograniczoną liczbę miejsc parkingowych pogarszających komfort uczestników spotkania , ustalone zostało z właścicielem campingu iż zostanie ograniczona liczba pojazdów jaka może być w tegorocznej edycji Vag Nysa (nie licząc pojazdów osób związanych z organizacją i sponsorów) .

źródło VAGNYSA

Każdy kto otrzymał numer to wjedzie

Opublikowano

źródło VAGNYSA

Każdy kto otrzymał numer to wjedzie

aaa to luz :wink:

Opublikowano

60 dni!!:decayed:

Opublikowano
60 dni!!:decayed:

No:naughty::naughty:

Opublikowano

ale się sponiewieram :grin:

Opublikowano

Zwolniło sie miejsce i dzisiaj otrzymałem wjazdówkę , można mnie dopisać do listy :wink:

Opublikowano

No to i ja się zjawię ;))

Opublikowano

f*ck nyska tuż tuż a zdeś dalej jakiś kermitowaty :polew:

Opublikowano

Stary, ja 26 maja mam jeszcze lakiernika i jak na razie jeżdżę na stalówkach, bo nie mam felg :grin:

Opublikowano

Do listy trzeba jeszcze dodać parę osób z Wro. Gniady, krystian503, ja a Goldik i duds widzę że już są. Będziemy stacjonować w naszej dziurze z A80

---------- Post dopisany at 00:37 ---------- Poprzedni post napisany at 00:11 ----------

Aha cwiara i Oca mają dojechać na sobotę ale nie załapali się na wjazd

Opublikowano

Ja też będę w sobotę ale bez wjazdówki, wpadnę na grilla tak jak w ubiegłym roku.

Opublikowano

To nam Wrocław w tym roku dopisze

Opublikowano

Jak tam przygotowania do vag nysa :wink:?

Opublikowano
Jak tam przygotowania do vag nysa :wink:?

Trwają :grin:

Opublikowano

powiedzmy że trwają brakuje mi jednego mocowania na tylny amor i gleba wisi w powietrzu :facepalm:

Opublikowano

Moja padaka nie jeździ od półtora tygodnia :bag:

Opublikowano
Moja padaka nie jeździ od półtora tygodnia :bag:

nie mozesz odpowietrzyc tej pompy ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...