WhyMe? Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Poziu ja znam lepszy sposób na upodlenie się Po co Ty się w ogóle odzywasz w tym temacie? Coś ci nie pasuje śpiku
Wandej Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Poziu ja znam lepszy sposób na upodlenie się Po co Ty się w ogóle odzywasz w tym temacie? Coś ci nie pasuje śpiku Nie widzę Cie na liście:przebiegly:
WhyMe? Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Nie widzę Cie na liście:przebiegly: Co nie oznacza że nie zobaczysz mnie na miejscu
Wandej Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Nie widzę Cie na liście:przebiegly: Co nie oznacza że nie zobaczysz mnie na miejscu Jak zauważę jakieś c5 na zimówkach to znaczy że jestes:good: A tak w ogóle zlot chyba raczej odwołany będzie bo kaju znowu u mnie za kilka tyś zł zamówił części do swojego dwaipół
kaju Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Opublikowano 10 Lipca 2014 Nie widzę Cie na liście:przebiegly: Co nie oznacza że nie zobaczysz mnie na miejscu Jak zauważę jakieś c5 na zimówkach to znaczy że jestes:good: A tak w ogóle zlot chyba raczej odwołany będzie bo kaju znowu u mnie za kilka tyś zł zamówił części do swojego dwaipół czekaj no misiaczku, przyjedziesz to Ci w bramie zapierdole ku**sem między oczy, a na pocieszenie dam bańke z olejem do dwa zero a el te! ---------- Post dopisany at 15:04 ---------- Poprzedni post napisany at 15:04 ---------- poza tym mówiłem dość wyraźnie, że przelew Ci puszczę MOŻE w przyszłym roku...
Wandej Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Nie widzę Cie na liście:przebiegly: Co nie oznacza że nie zobaczysz mnie na miejscu Jak zauważę jakieś c5 na zimówkach to znaczy że jestes:good: A tak w ogóle zlot chyba raczej odwołany będzie bo kaju znowu u mnie za kilka tyś zł zamówił części do swojego dwaipół czekaj no misiaczku, przyjedziesz to Ci w bramie zapierdole ku**sem między oczy, a na pocieszenie dam bańke z olejem do dwa zero a el te!
WhyMe? Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Wszystko zależy od tego czy mama da hajs
poziek Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Poziu ja znam lepszy sposób na upodlenie się Macie się do mnie z Ćwiarą nie zbliżać
Arkadiush Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Napalony jak szczerbaty na suchary co mu się dziwisz, jak tylko przez płot przeskoczy i już w raju jest o jakże wspaniałej nazwie MINETON e tam wolę PICZO MAGNES:grin:
Gość cwiara Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Poziu ja znam lepszy sposób na upodlenie się Macie się do mnie z Ćwiarą nie zbliżać Wiem że tęsknisz mordo Ty moja
trzacha197444 Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Ja przywiozę obowiazkowo krzynke Special Edition memory five wladi i wszystko jasne :-) wladi, kuźwa, jesteś jak cichociemny . Kiedy w końcu bierzesz azymut na Dolny Śląsk? ---------- Post dopisany at 20:50 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ---------- Jak będą takie atrakcje to jadę Czyli jakie?
wladi Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Eee no Poziu teraz mi zaimponowałeś...wiesz kto to jest Lebron James memory five wladi i wszystko jasne :-)
WhyMe? Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Poziu ja znam lepszy sposób na upodlenie się Macie się do mnie z Ćwiarą nie zbliżać Koledzy..
Gość cwiara Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Poziu ja znam lepszy sposób na upodlenie się Macie się do mnie z Ćwiarą nie zbliżać Koledzy.. Do dziś beke cisne z filmu z poziem w roli glównej
klysek Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Przecież nie było żadnego filmu cwiara sam rezyserowal filmy :decayed:i sam w nich grał
klysek Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Odezwala sie nastepna moczymorda przeciez ty doskonale wiesz ze alkoholem to ja sie brzydze
Rekomendowane odpowiedzi