Kowi87 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Dojechalem i ja... Do Ustki:kox: Dalej smazing będzie. Bejlocz otwieraj szkole tańca:decayed: Dzięki mordy za zlot było przednio:hi: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 toć mogłeś z nami jechać i my chcieliśmy podziękować za dobrą imprezę milo było zobaczyć stare twarze i poznać nowe i żeby nie było hymn to już klasyka z pierwszego filmu Róbcie galerie
Arkadiush Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Dojechalem i ja... Do Ustki:kox: Dalej smazing będzie. Bejlocz otwieraj szkole tańca:decayed: Dzięki mordy za zlot było przednio:hi: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 toć mogłeś z nami jechać i my chcieliśmy podziękować za dobrą imprezę milo było zobaczyć stare twarze i poznać nowe i żeby nie było hymn to już klasyka z pierwszego filmu Róbcie galerie klasyka która w tym roku robiła furore
wladi Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Dojechalem i ja... Do Ustki:kox: Dalej smazing będzie. Bejlocz otwieraj szkole tańca:decayed: Dzięki mordy za zlot było przednio:hi: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 toć mogłeś z nami jechać i my chcieliśmy podziękować za dobrą imprezę milo było zobaczyć stare twarze i poznać nowe i żeby nie było hymn to już klasyka z pierwszego filmu Róbcie galerie klasyka która w tym roku robiła furore Oł jes
wladi Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 o ła o ła ołaaa ołaaaa zabolała mnie pał.......
Arkadiush Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 o ła o ła ołaaa ołaaaa zabolała mnie pał....... no grubo było oby tak dalej
DeeJay_Kill Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Z całej piosenki tylko "oła" zapamiętali;D Pewnie jak się budziliście, właśnie takie były Wasze pierwsze słowa ;D
Arkadiush Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ktoś nagrywał z was drogę na Ostrów czy coś? kolega Slo potrzebuje do filmiku
Wandej Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ktoś nagrywał z was drogę na Ostrów czy coś? kolega Slo potrzebuje do filmikumojemu eosowi się coś Poyebalo i tylko 6 sek filmy nagrywał tylko fotki mam ale to jak wroce do domu:hi:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
slo Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 nagrywał ktoś coś cokolwiek ? Jak tak to proszę o kontakt bo ja byłem dosłownie chwilę i nakręciłem tylko może z 20 aut
Gość Edyta Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 niestety jechałam w peletonie jako jedna z ostatnich i nie dałam rady nic nagrać
JawoR36 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 W dwóch miejscach pęknięta felga + pogięty rant + opona śmietnikZ tyłu "tylko" rant pogiętyDo tego pęknięta główna rura turbo + poboczna + naprawa pod BorowiankąTaki mały bilans mojego szczęścia na OEM+
Rooney1990 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 W dwóch miejscach pęknięta felga + pogięty rant + opona śmietnik Z tyłu "tylko" rant pogięty Do tego pęknięta główna rura turbo + poboczna + naprawa pod Borowianką Taki mały bilans mojego szczęścia na OEM+ Jak Ty to zrobiles? Wyslane tostem z maslem.
Gość cwiara Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Normalnie Gdzie nie pojedzie to felgi rozdupcy
Rooney1990 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Normalnie Gdzie nie pojedzie to felgi rozdupcy To trza umic Wyslane tostem z maslem.
JawoR36 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 W dwóch miejscach pęknięta felga + pogięty rant + opona śmietnik Z tyłu "tylko" rant pogięty Do tego pęknięta główna rura turbo + poboczna + naprawa pod Borowianką Taki mały bilans mojego szczęścia na OEM+ Jak Ty to zrobiles? Wyslane tostem z maslem. Felgi załatwiłem, bo leciałem dość wąską drogą, a z przeciwka stara Clijówka. Po jej stronie było poszerzenie drogi o drogę szutrową. Leciałem koło stówki i ten imbecyl zamiast zjechać, widząc, że ja już nie mam gdzie, zmusił mnie żebym przytulił się maksymalnie do prawej strony i spotkał się z korzeniem przy krawędzi drogi. Jakbym miał kamerkę to bym mu nie odpuścił A rura w dziwnych okolicznościach okazała się strzelona na zajutrz tego, jak dałem swojej dziewczynie auto, by pojechała po prowiant. Przypadek? Nie sądzę
chopin Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 nie tylko z drogi, bardziej ze zlotu Slo , TyBucu nagrywał filmy
Hesik Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 http://s1368.photobucket.com/user/Hesiatko/library/
Rooney1990 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 nie tylko z drogi, bardziej ze zlotu Slo , TyBucu nagrywał filmy Ja mam nagrane jak Musti smiga. Nagrane waflem od loda i przy 130 malo co mi fona nie wywialo przez okno Wyslane tostem z maslem.
Rekomendowane odpowiedzi