talib1990 Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 Ja z moim dogadałem się na 1000 zł netto . Będzie tyle razy ile musi być bez jakiś dopłat . U mnie do końca stanu 0 również ma być 2 razy . Jak przedmówca napisał - nadgorliwy trochę jest Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
ryba85 Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 brat u siebie na budowę sie dogadał z kierownikiem na jakąś tam kwotę (chyba 1500 zł)i jak potrzebowaliśmy żeby przyjechał to po prostu dzwonił po niego i kierownik przyjeżdzał .ale nie płacił mu za każdą wizytę z osobna .jak się uprze to będzie przyjeżdzał ci na budowę co drugi dzień i będzie kroił 300 zł ?
marec-ki Opublikowano 12 Października 2017 Opublikowano 12 Października 2017 I właśnie dlatego nie zdecyduję się na jego usługi Nie no bez mojego zatwierdzenia zasadności przyjazdu miałby się nie pokazywać.
talib1990 Opublikowano 12 Października 2017 Opublikowano 12 Października 2017 I dobrze , moi wykorzystuja pogodę jaka dzisiaj i wczoraj zawitała na południe - wieniec wylany Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
YOGI3000 Opublikowano 12 Października 2017 Opublikowano 12 Października 2017 Tomek to będzie dom jednorodzinny? Działka to razem z tym trójkątem?
talib1990 Opublikowano 12 Października 2017 Opublikowano 12 Października 2017 Tomek to będzie dom jednorodzinny? Działka to razem z tym trójkątem?Chciałbym.... Moja działka ma szerokości 14 m i długości 65 ... To ten wąski pasek pomiędzy dwoma działkami ....Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
cylit Opublikowano 13 Października 2017 Opublikowano 13 Października 2017 W dniu 10.10.2017 o 19:27, xBladex napisał: Panowie jakie okna polecacie? Drewniane czy Alu- Drewniane czy jakieś inne? Macie jakieś sprawdzonych producentów? Zastanawiam się nad Sokółka,lecz chcę się jeszcze rozeznać w temacie i pojedzić po okolicznych przedstawicielach.. i mieć tak z 4-5 wycen . Bierz plastikowe, 3 szybowe, ciepła ramka, 7 komór. - Drewniane to sam problem i do tego drogie tak samo jak podbitka dachowa. unikaj okien z firmy Dobroplast. Jedź do Tbg - firma Vidok ja mam od nich okna
YOGI3000 Opublikowano 13 Października 2017 Opublikowano 13 Października 2017 11 godzin temu, talib1990 napisał: Chciałbym.... Moja działka ma szerokości 14 m i długości 65 ... To ten wąski pasek pomiędzy dwoma działkami .... Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka To jakie wymiary ma dom który stawiasz? Będzie bez okien że tak blisko granic? Ale ktoś bez sensu podzielił teren, widać na zdjęciach że te obok są dużo większe.
xBladex Opublikowano 13 Października 2017 Opublikowano 13 Października 2017 Bierz plastikowe, 3 szybowe, ciepła ramka, 7 komór. - Drewniane to sam problem i do tego drogie tak samo jak podbitka dachowa. unikaj okien z firmy Dobroplast. Jedź do Tbg - firma Vidok ja mam od nich okna No właśnie od firmy vidok to okien nie chcę.. dlaczego podbita droga? Jakoś ja mam i aż taka droga to ona nie jest.
talib1990 Opublikowano 13 Października 2017 Opublikowano 13 Października 2017 To jakie wymiary ma dom który stawiasz? Będzie bez okien że tak blisko granic? Ale ktoś bez sensu podzielił teren, widać na zdjęciach że te obok są dużo większe. 6,5 x 18 m, prawa strona będzie bez okien ale będą luksfery Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
xBladex Opublikowano 13 Października 2017 Opublikowano 13 Października 2017 Plan na ten rok wykonany,a nawet jestem trochę do przód,bo wiata miała być dopiero na wiosnę robiona.
cylit Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 W dniu 13.10.2017 o 10:48, xBladex napisał: W dniu 13.10.2017 o 09:49, cylit napisał: Bierz plastikowe, 3 szybowe, ciepła ramka, 7 komór. - Drewniane to sam problem i do tego drogie tak samo jak podbitka dachowa. unikaj okien z firmy Dobroplast. Jedź do Tbg - firma Vidok ja mam od nich okna No właśnie od firmy vidok to okien nie chcę.. dlaczego podbita droga? Jakoś ja mam i aż taka droga to ona nie jest. A DLACZEGO Z VIDOKU NIE CHCESZ? Drzewo zawsze bedzie drozsze od pcv czy to bodbitka czy okna
marec-ki Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Jak ja Wam zazdroszczę Panowie czy taczka z blachy 1mm nada się na drobne prace budowlano/ogrodnicze ? czy też szukać grubszej ?
xBladex Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 A DLACZEGO Z VIDOKU NIE CHCESZ? Drzewo zawsze bedzie drozsze od pcv czy to bodbitka czy oknaA dlatego że rodzice mają tej firmy okna i nie są zadowoleni z tego szczególnego z montażu.. Okien nie muszę mieć drewnianych,bo rozmowie z majstrem z okien drewnianych rezygnuje i będzie na 90% PVC i nie mam zamiaru oszczędzać na tym.. tak z ciekawości ile cię kosztowała podbitka z blachy lub plastiku? Ja mam drewnianą i nie żałuję.
cylit Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Podbitka z blachy - wyszło jej około 90 m2. Cena za materiał 2500 zł na gotowo
xBladex Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Podbitka z blachy - wyszło jej około 90 m2. Cena za materiał 2500 zł na gotowo No i tu cię zaskoczę.. mnie drewniana wyszła 1750zl za 60m² Pany takie pytanko mam... Co powinno się najpierw wykonać.. : wylewki maszynowo czy tynki maszynowe?
chudy13101980 Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Na chłopski rozum pierw tynki a potem wylewki,unikniesz zasyfienia wylewek przy tynkowaniu.Wysłane z s8
wisiel Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Najpierw tynkujesz potem wylewki( ew. hydroizolacja docieplenie i podłogówka przed wylewkami)
xBladex Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Tak właśnie myślałem że tynki potem wylewki,lecz wolałem się upewnić.. podłogowe ogrzewanie będzie .
Rekomendowane odpowiedzi