Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Przeróbka przodu na B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a tyl zostanie od b5 ?

Podobno ma być od A6 C4 :decayed:

Nie no wypadało by coś tam kiedyś pomieniać ..ale kolega juz pomalować autko wiec po rybach :tongue4:

Opublikowano

raggaman oczywiscie ze bedzie wygladac jak urban. :polew:

Takze do kompletnego przodu brakowac bedzie lusterek.. :naughty:

Z boku nawet nie bedziesz widziec odstajacych uszu.. :polew:

Opublikowano

Jak urban za drzewem.. :polew:

:polew: ykku miszczu :kox:

Super robota, ale faktycznie trochę masywny ten przód, może jakieś progi by coś zmieniły? no i ten tył... ale jak kolega DeeJay_Kill mówił kiedyś, fundusze się kończą. Hmmm, ogólnie kawał dobrej roboty kolego :good: Szacun :notworthy: Ale jeszcze trzeba dokończyć dzieło, koniecznie tył i bardziej masywne boki zrobić :wink4: Do tego felgi minimum 18'' i lekka gleba :wink4:

Opublikowano
  • Autor

fakt - auto pomalowane, ale mój tata już został uprzedzony, że jak wpadnie troche grosza, to wstawiamy lampy i klapę od b7;D (no i koniecznie diody od a6). A może by tak wstawić dupe od poloneza? Troche patriotyzmu? Takie polsko-niemieckie pojednanie? :decayed:

Opublikowano

Tylko że będziesz musiał jeszcze raz malować tył. No ale skoro krucho z finansami to nie ma innego wyjścia. Ale ten tył wymień, zrób kompletne B7 :tongue4:

Opublikowano
A może by tak wstawić dupe od poloneza? Troche patriotyzmu? Takie polsko-niemieckie pojednanie? :decayed:

6sav76.jpg

Niestety diodowe od A6 za cholerę nie chciały wejść :polew:

Opublikowano
  • Autor

te lampy wyglądają prawie jak od b6 avant :>

Opublikowano

Heh mielismy w rodzinie srebrnego poldka kombi :D:kox: 300 tys km w 7 lat :> od 70 tys km gaz... 0d 200 tys nie wąchal benzyny : spaliła sie pompka ... Odjechal do nowego własciciela o własnych siłach :)

EOT

A tak w temacie : ładnie ci to wyszlo bynajmniej z fot. RAzi faktycznie wiszący nizej niz bok i tył zderzak : jakies progi obowiazkowo. Zeby to miało rece i nogi felga z 18" i minimum 3-4 cm gleby.

Opublikowano

Zbieraj fundusze by dokończyć dzielo, a jak narazie gratuluje wkladu pracy :hi:

Opublikowano
A może by tak wstawić dupe od poloneza? Troche patriotyzmu? Takie polsko-niemieckie pojednanie? :decayed:

6sav76.jpg

Niestety diodowe od A6 za cholerę nie chciały wejść :polew:

to VT czy ktos to serio zrobil ??

Opublikowano

VT, to widać.

Co do autka, to z przodu będzie :kox: ale bok pozostawia wiele do życzenia. Na trasie będzie robić wrażenie, gorzej na parkingu. Trzebaby sprawić, aby bok był bardziej masywny. Jak i kiedy - to już pozostaje w rękach, a raczej portfelu właściciela... Na razie jest ok :good:

Opublikowano
  • Autor

przywiesi się progi od calibry i będzie miodzio :polew:

Opublikowano

Co do autka, to z przodu będzie :kox: ale bok pozostawia wiele do życzenia. Na trasie będzie robić wrażenie, gorzej na parkingu. Trzebaby sprawić, aby bok był bardziej masywny. Jak i kiedy - to już pozostaje w rękach, a raczej portfelu właściciela... Na razie jest ok

Spróbuj dołożyć progi które go poszerzą. Wydatek niewielki, a zdecydowanie poprawi się wygląd samochodu.

Opublikowano

ale mój tata już został uprzedzony, że jak wpadnie troche grosza, to wstawiamy lampy i klapę od b7;D

Podziwiam Twojego Tatę - to musi być bardzo cierpliwy człowiek. :decayed:

Nie lubię wizualnego tuningu i nie podoba mi się to co robisz ze swoim samochodem, ale mam nadzieję, że fajnie to zakończysz i będziesz zadowolony. Powodzenia. :th:

Opublikowano
Tak, Reniu zrobił VT :kox:
Opublikowano
  • Autor

tomaszust - moim celem nie jest to, żeby każdemu się podobało - przede wszystkim, ma się podobać mnie;) Każdy ma swoje gusta i ma do tego prawo;) Pozdrawiam.

Opublikowano

tomaszust - moim celem nie jest to, żeby każdemu się podobało - przede wszystkim, ma się podobać mnie;) Każdy ma swoje gusta i ma do tego prawo;) Pozdrawiam.

Dlatego zycze Ci, zebys byl z tego zadowolony. :th:

Jesli zrobisz jakies progi i pomyslisz cos nad tylem to bedzie niezle. :wink4:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

CZYTALEM dokładnie ten post. Grtulacje i wielki uznanie! :notworthy:

Opublikowano

DeeJay_Kill to jak będziesz dodawał do działu moja A4 to troche z B5, troche z B7 czyli pisz w B6 :naughty:

Opublikowano

Widać są wśród nas wizjonerzy :hi: Czekamy na foty z efektu końcowego.