Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Black b5 by lukass /tdi/quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KOŃCÓWKA TŁUMIKA NAKŁADKA NIERDZEWNA 85x68x150 (4083319402) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

takie ma pół forum, tylko jeśli sie zdecydujesz to polecam poprawic nity albo wręcz złapac to na śruby, noi przyspawać do wydechu a nie przykręcać:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jakoś wykonania widac dobra xD

to mówicie ze nie będzie mocno okapcał mi tyłu ? ;D

Opublikowano

szybe co tydzien przecierasz, tak to nie ma tragedii:wink:

:bag:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Siema siema siema ! :wink:

Audi otrzymało nową dupkę ! <3

tj. kocówki wydechu założone i emblematy wywalone !

a8iZrU98rauq4Wfh4dtTgytx7sZwXOlTbjVuPTo0ijM=w974-h549

IMAG1917.jpg

K0xzL3PtdDQaHZBCYGb1rfC8tu7gmHluZXFXz2OcK7A=w974-h549

H1KaS1_guvZYJGPvOVM1AnWk3L3f1K8UqW8Ml8RS9IQ=w974-h549

IMAG1915.jpg

Jak sie podoba? :wink:

I jeszcze pytanie mam, bo chciałbym dać dystanse zeby koła sie ładnie spasowały z karoserią tylko nie wiem jakie dać (ile cm).

Mam org felgi z es'ki, wie ktoś moze jakie dystanse dać ? ;)

Opublikowano

ten znaczek Quattro też wywal jak wszystko to wszystko :) Po za tym lalka :thumbup1: nie chcesz sprzedać ? :D moja rozbita :facepalm: a mam jekieś przywiązanie do 1.9Tdi ,,Q''

Opublikowano

minimum 20 mm musiał bys dac przy tym kole ale i troche obnizyc zeby to jakos wygladalo

Opublikowano
  • Autor

Wywalił bym i quattro, lecz chciałbym mieć jakiś emblemat,naklejkę informującą o tym że siedzi tam ten napęd <3

jakies pomysły ?

Nie jestem zwolennikiem gwintu... ale chciałbym zeby to tez dobrze wyglądało ;D paradoks...

Opublikowano

A skąd się u Ciebie wzięło to uprzedzenie do gwintu? Ja szczerze polecam. Na glebę go! :decayed: Jestem pod wrażeniem polerki. Pochwal się jakich kosmetyków używałeś. Robota ręczna czy maszynowa? Działaj tak dalej i będzie malina :wink:

Opublikowano

ładna sztuka:)

Opublikowano

DSC00978.jpg

Na grillu i starczy :)

Opublikowano

Ładna sztuka diselek + quattro :decayed:

lukasso15 powiedz mi po przez zastosowanie tej końcówki klank wydechu się zmienił ? :wink:

I jeszcze jak usunąłeś te napisy z klapy ? Jakieś ślady po nich zostały ?

Opublikowano

Zamierzam u siebie zrobić to samo z końcówkami wydechu :decayed: powiedz proszę czy przez to nie masz lekko okopconej d*py czy coś? coś w brzmieniu się może też zmieniło? :wink: i co to masz za końcówki :decayed:

Opublikowano
  • Autor
A skąd się u Ciebie wzięło to uprzedzenie do gwintu? Ja szczerze polecam. Na glebę go! :decayed: Jestem pod wrażeniem polerki. Pochwal się jakich kosmetyków używałeś. Robota ręczna czy maszynowa? Działaj tak dalej i będzie malina :wink:

Sam nie wiem, wygoda i komfort jazdy, no i polskie drogi . Ale prędzej czy pozniej i tak pewnie wpadnie gwint :decayed: a polerka to nic specjalnego ;) dobre mycie i pasta polerska, ręcznie cały samochód ;) i jakis tam wosk :wink:

Ładna sztuka diselek + quattro :decayed:

lukasso15 powiedz mi po przez zastosowanie tej końcówki klank wydechu się zmienił ? :wink:

I jeszcze jak usunąłeś te napisy z klapy ? Jakieś ślady po nich zostały ?

Hm. Wydaje mi sie ze trochę bardziej słychać turbo i tak przyjemnie gwiżdże :naughty:

A napisy to ręką odkleiłem potem zmywacz i jazda, następie polerka, lecz pomimo tego lakier tak jakby jest spuchnięty w tym miejscu. Jak przejedziesz palcem to czuć nierówność... Musze to jakoś papierami spolerować :facepalm:

Zamierzam u siebie zrobić to samo z końcówkami wydechu :decayed: powiedz proszę czy przez to nie masz lekko okopconej d*py czy coś? coś w brzmieniu się może też zmieniło? :wink: i co to masz za końcówki :decayed:

Póki co nie powiem Ci czy mam dupe okopconą bo umyłem go i niestety padał deszcz, więc d*pa cała w błocie :kwasny:

A końcówki "te co pół forum ma" :polew:KOŃCÓWKA WYDECHU, TŁUMIKA - KWASÓWKA OWALNA (4034834986) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ide zrobić Audi śmingusa ! ;D

Wesołego jajka ! :banan:

---------- Post dopisany at 13:08 ---------- Poprzedni post napisany at 13:07 ----------

Aaaaa i mam jeszcze pytanie . Mam oryginale fele od es'y i aktualnie opony 225/45, lecz sa do wymiany. Jakie mam założyć opony żeby to ładnie wyglądało ? ten sam rozmiar czy moze 215 ?

Opublikowano

Tam sa takie parametry ze nie ma co szukac gumą wyglądu

Opublikowano
  • Autor

Aha , no to pakuje 225 ;)

---------- Post dopisany 28-04-2014 at 00:14 ---------- Poprzedni post napisany 22-04-2014 at 22:16 ----------

Pany! Macie jakiś sposób na skrzypiące siedzenie kierowcy ? ;D bo juz mnie to denerwuje.

Opublikowano
Aha , no to pakuje 225 ;)

---------- Post dopisany 28-04-2014 at 00:14 ---------- Poprzedni post napisany 22-04-2014 at 22:16 ----------

Pany! Macie jakiś sposób na skrzypiące siedzenie kierowcy ? ;D bo juz mnie to denerwuje.

wyciągnij fotel, postaw go do góry nogami i popsikaj smarem w sprayu wszystkie metalowe łączenia, sprężynki itd. i będzie cisza na lata

Opublikowano
  • Autor

lapek85, dzięki ;D będe musiał to zrobić...

A tak poza tym ramki tablicy poszły w czarny mat i grill także :decayed:

oraz wpadło podświetlenie strefy nóg z tyłu :banan:

IMAG2012.jpg

IMAG2010.jpg

IMAG2002.jpg

---------- Post dopisany at 21:46 ---------- Poprzedni post napisany at 17:20 ----------

Panowie, a powiecie mi co musiałbym zrobić aby uzyskać u siebie 150-160 KM bez znacznie większego zwiększenia spalania ?

• 1 rok później...
Opublikowano

Wałek ods silnika SDi + turbo od ARL + mapa jeśli zabawa za większą kase to wtryski 230+ FMIC + turbo od 2.7tdi i myśleć coś o chłodnicy oleju

• 3 lata później...
Opublikowano
  • Autor

Daawno mnie tu nie było?
Koza dalej sie toczy ?
W przyszłym sezonie wpadnie gwint i parę nowych pierdół ? jak tylko dotrzyma :nabijasie:

c1a097e9473c6b59.jpg

f35f779664790db2.jpg

b416766c5d7cab1a.jpg

07283b077c85684d.jpg

0960988771e08faf.jpg

c4eaaad678473c09.jpg

822112f19aaf9146.jpg

22e262b9c5515b2e.jpg

fd80c929e1ea8fa6.jpg

Planuje jeszcze trochę pomodzic moje dokładki, ale żeby nie przesadzić :D

A na dzień dzisiejszy setup zima 16", hamulce 312 przód, nowa mapa, tempomat i jakieś tam pierdoły.

Parę fotek z lata :D

1219209672cdd7e6a883fc67c5d6acf1.jpg

243d8f6b1762427a53d32cba504c77d8.jpg

d134ec7b5dee2d5a8fea72d0fb192792.jpg

10c70ed9f24c0e07aac5efc9f4c9b318.jpg

94fa7ff421703ca90fc28ae5ca0fdf8c.jpg

b4bdb74bd6b6d8ebacfd8725ab849289.jpg

b2149f413240dff559df0d945fbca2cd.jpg

Opublikowano

Wygląda zacnie :) Ale jak wpadnie gwint musowo zmiana profilu opon na niższy ;)