jacca90 Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Opublikowano 15 Maja 2016 (edytowane) 16[emoji14]15 bym nie przezyl xD Wpadlo na chwile letnie kolo na zlot [emoji14] Edytowane 15 Maja 2016 przez jacca90
PiotrasPoznań Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 (edytowane) wrzuć coś porządnego, te buty średnie Edytowane 16 Maja 2016 przez PiotrasPoznań
jacca90 Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Opublikowano 16 Maja 2016 Rolka jest odpowiednia [emoji14] mnie sie podoba na zywo robi wieksze wrazenie niz na zdjeciach moze przez do ze jest czarna xD
OficeR Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Nizej go i jakies dystanse po Lodzi jakos sie da rade jezdzic Wysłane z mojego GT-I9505
jacca90 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2016 Nizej go i jakies dystanse po Lodzi jakos sie da rade jezdzic Wysłane z mojego GT-I9505 Wszystko w swoim czasie [emoji14] narazie mam inne wydatki Up w 1 poscie Wpadl zderzak pod xenon i zolte halo. Ogarnalem w koncu fele i mozna latac Ktos wie co jest z Gwertym? Ogarnia mi bix juz 2 miesiac... nie chce go niepotrzebnie meczyc telefonami ale jak do jutra sie nie odezwie to chyba bede musial bo mc temu pisal ze juz prawie zrobione a do tej pory ani lamp ani zadnego info...
karol24 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Koło jest dobre tylko straszna koza. Żółte halo fajnie wygląda do tego koloru.
jacca90 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) Koło jest dobre tylko straszna koza. Żółte halo fajnie wygląda do tego koloru. w planach jest jakis gwincik KW ale narazie kasy brak Edytowane 8 Czerwca 2016 przez jacca90
Kowi87 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Nizej go i jakies dystanse po Lodzi jakos sie da rade jezdzic Wysłane z mojego GT-I9505 Wszystko w swoim czasie [emoji14] narazie mam inne wydatki Up w 1 poscie Wpadl zderzak pod xenon i zolte halo. Ogarnalem w koncu fele i mozna latac Ktos wie co jest z Gwertym? Ogarnia mi bix juz 2 miesiac... nie chce go niepotrzebnie meczyc telefonami ale jak do jutra sie nie odezwie to chyba bede musial bo mc temu pisal ze juz prawie zrobione a do tej pory ani lamp ani zadnego info... na opłacony zlot też nie dotarł, tak wiec coś z nim sie musiało stać, ja też czekam na graty, bo pośredniczy w zakupie dla mnie.
jacca90 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) na opłacony zlot też nie dotarł, tak wiec coś z nim sie musiało stać, ja też czekam na graty, bo pośredniczy w zakupie dla mnie. No dam mu jeszcze czas. Nie spieszy mi sie bo mam lampy wiec auto nie jest uziemione ale troche sie niepokoje ta sytuacja... a masz z nim jakis kontakt? bardzo ładnie jacca : ) ) )Powoli do przodu [emoji14] Edytowane 9 Czerwca 2016 przez jacca90
bultii Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Z tego co wiem żyje bo widziałem jego pomarańczową strzałę, ale na forum nie logował się już od X czasu
jacca90 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Z tego co wiem żyje bo widziałem jego pomarańczową strzałę, ale na forum nie logował się już od X czasuPod koniec kwietnia ostatnio byl na forum. Pozniej napisal mi esa ze jesta na wyjezdzie i lampy prawie skonczone wiec jak wroci to ogarnie i wysle ale do tej pory nic nie dostalem... Edytowane 9 Czerwca 2016 przez jacca90
michalak_ Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 rameczke w czarnym połysku bym widział
jacca90 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2016 wymyslilem sobie czarny bix wiec caly przod bedzie "czarny". tyl emblemat tez czarny i lampy full red ale to juz wszystko machne ja bedzie bix
michalak_ Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 wymyslilem sobie czarny bix wiec caly przod bedzie "czarny". tyl emblemat tez czarny i lampy full red ale to juz wszystko machne ja bedzie bix W czarny połysk? Mi przyszedł grill od RSa i zastanawiam się, żeby dać go całego oprócz znaczka + dokładke od cupry w black piano. Ale nie mogę nigdzie takiego lakieru znaleźć. Czy zwykły czarny połysk + klar na to i polerka załatwi sprawę, orientujesz się może?
jacca90 Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Raczej mat [emoji14] w polysku jakos tego nie widze.Tak black piano to chyba zwykly gleboki czarny. Wiec tak jak mowisz powinno zalatwic sprawe ewentualnie akryl Wie ktoś jaki jest nr OEM pompki spryskiwaczy lamp? BTW moje zawieszenie 1BV na sprzedaż Dzisiejszy dzien pod haslem "wymiana rozrzadu" O dziwo nic nie zepsulem i auto ma sie dobrze xD Z nowinek w weekend prawdopodobnie wpadnie gwint KW ;D jak bedzie czas to moze zdam jakas fotorelacje Siadlo xDNiedzielny spocik w moim rodzinnym miescie Wpadl bix [emoji14] mial byc czarny ale Gwerty cos pomieszal i zrobil zwykly. Zalozylem na czas urlopu i swieci to kozacko! Po urlopie sciagam i wysylam na poprawkie Edytowane 27 Czerwca 2016 przez jacca90
Rekomendowane odpowiedzi