mo Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 coś mało chętnych w TM . w sobote bylem w Skierniewicach i było aż 14 autek
Koleś Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Trzeba się gdzieś w TM spotkać, a pużniej jak co to do Skierniewic się przejechać. Narazie spróbujmy coś w Tomaszowie zorganizować, co wy na to.
paulo77 Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 na naszym ostatnim zlocie, ktory był zarazem pierwszym z prawdziwego zdarzenia w Skierniewicach było dwóch kolegów z rejestracjami ETM jedna B5 i jedna B7 . Może następnym razem przylecicie większą grupą
Tobi_one Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 jakby koledzy z TM nas zaprosili to mozna by bylo wpasc i do Was na spota :cwaniak1:
Koleś Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 na naszym ostatnim zlocie, ktory był zarazem pierwszym z prawdziwego zdarzenia w Skierniewicach było dwóch kolegów z rejestracjami ETM jedna B5 i jedna B7 . Może następnym razem przylecicie większą grupą Pierwszy to raczej nie, bo na pierwszym zlocie ktury był jakoś przed świetami pisalismy i przyjechałem ja, Kasia i jeszcze ktoś ale nie kojarzę a4 b5 1.6 silnik miał. No to może by coś zrobić w tomaszowie a jak już będzie większa grupka to sie pojedzie do Skierniewic. Co wy nato. Kto za??
roman0012 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Najlepiej w jakos niedziele jak bedzie ladna juz pogoda. Chetnie przyjade
mo Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Pierwszy to raczej nie, bo na pierwszym zlocie ktury był jakoś przed świetami pisalismy i przyjechałem ja, Kasia i jeszcze ktoś ale nie kojarzę a4 b5 1.6 silnik miał. ja bylem tą b5 na naszym ostatnim zlocie, ktory był zarazem pierwszym z prawdziwego zdarzenia w Skierniewicach było dwóch kolegów z rejestracjami ETM jedna B5 i jedna B7 . Może następnym razem przylecicie większą grupą Pierwszy to raczej nie, bo na pierwszym zlocie ktury był jakoś przed świetami pisalismy i przyjechałem ja, Kasia i jeszcze ktoś ale nie kojarzę a4 b5 1.6 silnik miał. No to może by coś zrobić w tomaszowie a jak już będzie większa grupka to sie pojedzie do Skierniewic. Co wy nato. Kto za?? na naszym ostatnim zlocie, ktory był zarazem pierwszym z prawdziwego zdarzenia w Skierniewicach było dwóch kolegów z rejestracjami ETM jedna B5 i jedna B7 . Może następnym razem przylecicie większą grupą Pierwszy to raczej nie, bo na pierwszym zlocie ktury był jakoś przed świetami pisalismy i przyjechałem ja, Kasia i jeszcze ktoś ale nie kojarzę a4 b5 1.6 silnik miał. No to może by coś zrobić w tomaszowie a jak już będzie większa grupka to sie pojedzie do Skierniewic. Co wy nato. Kto za?? ja bylem tą b5 w Tomaszowie i w Skierniewicach Trzeba coś zorganizować tylko żeby przyjechało kilka autek.
Koleś Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Czili jest na narazie dwóch. Kto jeszcze sie pisze. 1. Koleś 2. mo
paulo77 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Pany a ten kolega który przyleciał B7 do Skierniewicach z rej. ETM jest na forum ?
Koleś Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 jaki koleorek tej b7 był czy to moze ten RS4 b7 z ETM
paulo77 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Oto i ona była na 16" jak dobrze pamiętam z rozmowy z właścicielem
Koleś Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 takiej to niekojaże w tm ale może jej jeszcze nie widzialem. No to jak organizujemy co w tomaszowie??
mo Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Oto i ona była na 16" jak dobrze pamiętam z rozmowy z właścicielem bo on nie jest z TM tylko z okolic Tomaszowa wiec dlatego mogłeś jej jeszcze nie widzieć
skovroon Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Oto i ona była na 16" jak dobrze pamiętam z rozmowy z właścicielem bo on nie jest z TM tylko z okolic Tomaszowa wiec dlatego mogłeś jej jeszcze nie widzieć ooo widze ze i moja czarna dama sie zalapala:) przyjedzcie do nas paczką do Skierniewic na spota zapraszamy
mo Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Oto i ona była na 16" jak dobrze pamiętam z rozmowy z właścicielem bo on nie jest z TM tylko z okolic Tomaszowa wiec dlatego mogłeś jej jeszcze nie widzieć ooo widze ze i moja czarna dama sie zalapala:) przyjedzcie do nas paczką do Skierniewic na spota zapraszamy Oto i ona była na 16" jak dobrze pamiętam z rozmowy z właścicielem bo on nie jest z TM tylko z okolic Tomaszowa wiec dlatego mogłeś jej jeszcze nie widzieć ooo widze ze i moja czarna dama sie zalapala:) przyjedzcie do nas paczką do Skierniewic na spota zapraszamy Ja przyjadę na pewno. Mam nadzieje ze będzie jeszcze więcej
skovroon Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 racja Oto i ona była na 16" jak dobrze pamiętam z rozmowy z właścicielem bo on nie jest z TM tylko z okolic Tomaszowa wiec dlatego mogłeś jej jeszcze nie widzieć ooo widze ze i moja czarna dama sie zalapala:) przyjedzcie do nas paczką do Skierniewic na spota zapraszamy Oto i ona była na 16" jak dobrze pamiętam z rozmowy z właścicielem bo on nie jest z TM tylko z okolic Tomaszowa wiec dlatego mogłeś jej jeszcze nie widzieć ooo widze ze i moja czarna dama sie zalapala:) przyjedzcie do nas paczką do Skierniewic na spota zapraszamy Ja przyjadę na pewno. Mam nadzieje ze będzie jeszcze więcej racja.. u nas w SKC na pierwszym zaplanowanym spocie bylo 14 autek takze mysle ze to sporo... oczywiscie chcielibysmy wszyscy zeby bylo jeszcze wiecej
Rekomendowane odpowiedzi