Bulczas Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 Za wygrany mecz kratę wódki co by Miszka miał co robić przez całą noc a nie kilkadziesiąt munt
Majkel Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 Ja już wiem, że na 99% polecę na Zator swoim autem, pojadę prosto z Rybnika na miejsce zbiórki, więc po drodze z chęcią kogoś przygarnę do auta No i powoli trza by o piłce pomyśleć, bo jak rozumie, mecz się odbędzie Mecz nie byle jaki, więc i piłka musi być porządna Ja mam tylko ten balon, którym graliśmy w tamtym roku, jak ktoś ma lepszą to niech napisze, a jak nie to się kupi w jakiś piątek na zlocie w decatlonie
SebaMC Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Ja już wiem, że na 99% polecę na Zator swoim autem, pojadę prosto z Rybnika na miejsce zbiórki, więc po drodze z chęcią kogoś przygarnę do auta No i powoli trza by o piłce pomyśleć, bo jak rozumie, mecz się odbędzie Mecz nie byle jaki, więc i piłka musi być porządna Ja mam tylko ten balon, którym graliśmy w tamtym roku, jak ktoś ma lepszą to niech napisze, a jak nie to się kupi w jakiś piątek na zlocie w decatlonie Maniek, a Ty sam lecisz na Zator? bo ja się zastanawiam czy swoim sam mam jechać, bez sensu w 2 auta lecieć na pustego
horny devil Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Ja już wiem, że na 99% polecę na Zator swoim autem, pojadę prosto z Rybnika na miejsce zbiórki, więc po drodze z chęcią kogoś przygarnę do auta No i powoli trza by o piłce pomyśleć, bo jak rozumie, mecz się odbędzie Mecz nie byle jaki, więc i piłka musi być porządna Ja mam tylko ten balon, którym graliśmy w tamtym roku, jak ktoś ma lepszą to niech napisze, a jak nie to się kupi w jakiś piątek na zlocie w decatlonie Maniek, a Ty sam lecisz na Zator? bo ja się zastanawiam czy swoim sam mam jechać, bez sensu w 2 auta lecieć na pustego Sie dogadajmy bo jeszcze ja z pati jade po co gonic 3 auta w polowie puste
SebaMC Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Ja już wiem, że na 99% polecę na Zator swoim autem, pojadę prosto z Rybnika na miejsce zbiórki, więc po drodze z chęcią kogoś przygarnę do auta No i powoli trza by o piłce pomyśleć, bo jak rozumie, mecz się odbędzie Mecz nie byle jaki, więc i piłka musi być porządna Ja mam tylko ten balon, którym graliśmy w tamtym roku, jak ktoś ma lepszą to niech napisze, a jak nie to się kupi w jakiś piątek na zlocie w decatlonie Maniek, a Ty sam lecisz na Zator? bo ja się zastanawiam czy swoim sam mam jechać, bez sensu w 2 auta lecieć na pustego Sie dogadajmy bo jeszcze ja z pati jade po co gonic 3 auta w polowie puste Jestem za, jedziecie koreańcem?
horny devil Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Jesli pojedziemy koreancem czeskiej produkcji to pati moze wracac
miron78 Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Opublikowano 14 Maja 2014 Faktycznie o piłce w tym roku trzeba pomyśleć bo rok temu to strszne kupy z tych piłek był Bez meczu nie ma zlotu więc nie rozumiem pytania Dobrze Stasiu że piszesz o małym bo to ważne przy podziale domków Ps. zabierz jedną flaszkę mniej - bo ja mam dla Ciebie zaległą za VIN A5 ---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- Podział na domki zostanie podany tydzień przed zlotem a jako wódkę Urodzinową wybieramy WYBOROWĄ
stanley Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Miron, ja mam jeszcze nawet Finkę od Ośka mało tego, miałem ją w BT i przywiozłem nazot
pajda Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Faktycznie o piłce w tym roku trzeba pomyśleć bo rok temu to strszne kupy z tych piłek byłBez meczu nie ma zlotu więc nie rozumiem pytania Dobrze Stasiu że piszesz o małym bo to ważne przy podziale domków Ps. zabierz jedną flaszkę mniej - bo ja mam dla Ciebie zaległą za VIN A5 ---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- Podział na domki zostanie podany tydzień przed zlotem a jako wódkę Urodzinową wybieramy WYBOROWĄ + kołyska za A5 takie małe oblewanko żeby się nie rozpadło
miron78 Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Opublikowano 14 Maja 2014 spoko spoko - każdy się za A5 napije Ps. no chyba że nic sobie nie przywiezie
pajda Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 stanley już zapakował graty do wozu PS. wozek Ci już wezme
horny devil Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 A ruda ktos pija? Ja jakos wyborowej nie przysfajam (generalnie czystej) i chyba zaopatrze sie w jakiegos jaska wędrowniczka
Miszka82 Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 ruda jest na posiadówy,a w Zatorze jest pierdolnięcie więc tylko wóda
oprych Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Najwyżej pobijesz rekord ustanowiony w zeszłym roku przez pajde.
Kędzior Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Miron, My na 99% jedziemy z Adasiem ( nie, nie z Krolem) Tak więc poprosimy spokojny domek to w takim razie ja sie nadam idealnie
Miszka82 Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 miły, spokojny, nie pije, nie pali na ciepło coś opierdoli
Rekomendowane odpowiedzi