Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 libacja pod domkami pierwsza klasa hehehe to było pato ponad pato, ja pamiętam jak 2L pękało i później długo.........długo nic ja pamietam ze mialem problem zeby sie przebrac i wyjsc z domku ale jakos sie udalo hehhe a pozniej to juz poszlo hehe pare kielichow wiecej i bym zostal na lawce przy domku hehe---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ---------- libacja pod domkami pierwsza klasa hehehe to był błąd twoim bledem byl sobotni wieczor a nie libacja pod domkiem hehehe
stanley Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Czy coś złego zrobiłem w sobotni wieczór ?
Miszka82 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 libacja pod domkami pierwsza klasa hehehe to był błąd to była najlepsza decyzja
Kędzior Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Czy coś złego zrobiłem w sobotni wieczór ?oczywiscie ze nie:decayed: nawet sobie zrobiles piekny krawacik ---------- Post dopisany at 17:44 ---------- Poprzedni post napisany at 17:43 ---------- libacja pod domkami pierwsza klasa hehehe to był błąd to była najlepsza decyzja
SebaMC Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 W sobote rano było dobrze gorzej było później na boisko, ale bania z rana jak śmietana
Kędzior Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 zrobmy za rok tygodniowy zator hehe a pozniej sobie wszyscy razem pojedziemy na detoks haahhaah
SebaMC Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 zrobmy za rok tygodniowy zator hehe a pozniej sobie wszyscy razem pojedziemy na detoks haahhaah Czyli kolejny tydzień
Kędzior Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 zrobmy za rok tygodniowy zator hehe a pozniej sobie wszyscy razem pojedziemy na detoks haahhaah Czyli kolejny tydzień :decayed:
MAJKI Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 ja pierwszy raz nie grałem meczu (tego 5min nie liczę) najebałem się strasznie już na tej libacji przy domkach i w sumie to dobrze, że Ula po mnie przyjechała bo z boiska nie pamiętam nic - no może poza Majkim i Ośkiem jak leżeli najebani na trawie niedziela była ciężka ale na szczęście obeszło się bez alko, poniedziałek taki se, a dziś młody bóg znów mogę walić w palnik - żart wnioskuję o to żeby Zator w przyszłym roku trwał tydzień i odbywał się 1000km od Śląska żeby nie było przedwczesnych powrotów oczywiście cena zostaje z tego roku ps Majki jesteś gejem ? Chyba TY Miszka a nas z Ośkiem rozjebało jak siedzieliśmy po meczu w knajpie i czekali na obiad a Tu w oknach widać jak zapierdalasz melexem
Majkel Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 ja pierwszy raz nie grałem meczu (tego 5min nie liczę) najebałem się strasznie już na tej libacji przy domkach i w sumie to dobrze, że Ula po mnie przyjechała bo z boiska nie pamiętam nic - no może poza Majkim i Ośkiem jak leżeli najebani na trawie niedziela była ciężka ale na szczęście obeszło się bez alko, poniedziałek taki se, a dziś młody bóg znów mogę walić w palnik - żart wnioskuję o to żeby Zator w przyszłym roku trwał tydzień i odbywał się 1000km od Śląska żeby nie było przedwczesnych powrotów oczywiście cena zostaje z tego roku ps Majki jesteś gejem ? Chyba TY http://s3.postimg.org/5hmkuln3z/IMG_0989.jpg http://s23.postimg.org/mpq3ia3rr/IMG_0990.jpg Miszka a nas z Ośkiem rozjebało jak siedzieliśmy po meczu w knajpie i czekali na obiad a Tu w oknach widać jak zapierdalasz melexem :grin::grin::grin::grin:
Miszka82 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 melex = multitronic pojebało mi się, myślałem, że moja pod samą karczmą zaparkowała
SebaMC Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ja jak przechodziłem obok melexa to o tym samym pomyślałem, ale nie było już kluczyków w środku ide dalej i ktoś mówi, że Miszka tym jeździł, gościu już się zabezpiecza i wyciąga kluczyki
Rekomendowane odpowiedzi