andynl Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Wydobywają mi się dziwne dźwięki z tego koła, sprawdziłem wszystko dookoła kilka razy, zmieniałem koło, opony, heble i nic z tego nie wynikło więc zostało łożysko. Jutro jestem umówiony z PREZESEM klubu łubu dubu, jedziem do jego super mechaniora będzie robił sekcja wykaże czy to było łożysko czy dalej będę szukał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) No proszszę , z Prezesem;) Dziwna sprawa z tym kołem. Ile masz nalatane? I pewnie ciągle bez programu?? Edytowane 31 Grudnia 2015 przez griga-st Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Powolnymi kroczkami zbliżam się ku 60tkm. Program będzie w lecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 No nieeee Andrju jakiem cudem jeszcze programu nie zdziełałeś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Czekam aż mi się skonczy gwarancja na stage2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 i wszystko jasne bo nie poznawałem kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 A o tak mi się dzis zrobiło Poziom oliwy nadal MAX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Pół baku i tylko 180 do tankowania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ciezka noga, oj ciezka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 A gdzie wy tam pół zbiornika widzicie? A noga no cóż buty zimowe to i ciężka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 58?? to już pewnie rdzewieje Pół baku i tylko 180 do tankowania ? Cena za jazdę autem, nie traktorem Z dsg i q trzeba pewnie jeszcze z 30 kilometrów odjąć ps. Fajne te zegary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishells Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 co do zawieszenia to jakie masz? sprężyny zmieniałaś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) zawieszenie jest ORI S-line -30 nic nie zmieniałem 58?? to już pewnie rdzewieje Mozliwe ale jeszcze nie zauważyłem ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1200km po drogach w PL i D i taka jestem piękna Edytowane 10 Stycznia 2016 przez andynl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 No to teraz na pewno zacznie rdzewieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 No gdzie, zasolona jak śledź to będzie na długo zakonserwowana Zaraz biorę wiaderka i lecę tego solonego precla myć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 1200km po drogach w PL i D i taka jestem piękna Audi to nie Heidi tylko Helmut Masz z przodu te plastiki z polifta? U mnie tam były pierwsze pryszcze...Laguna to fajnie opisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 1200km po drogach w PL i D i taka jestem piękna Audi to nie Heidi tylko Helmut Masz z przodu te plastiki z polifta? U mnie tam były pierwsze pryszcze...Laguna to fajnie opisał. Koncita Wurst jest to i Helmut może być piękna Plastiki założone już dawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Sorry za OT, ale o jakie plastiki chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 8K0 853 823 8K0 853 824 Najlepiej jeszcze cale nadkole dopasować z polifta.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Sorry za OT, ale o jakie plastiki chodzi? Na rancie błotnika z przodu Tu sobie poczytać http://a4-klub.pl/index.php?/topic/267799-korozja-blotnikow-a4-b8-2008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi