Binek1.8T Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Rzeczywiście, perełka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zrobiony super mod chinol do świateł cofania, świeci ładniej, błędów brak brakowało mi ładowarki do telefonu w aucie więc nabyłem dziś takie cuś działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 No pięknie Andy tez o tym myślałem, na pewno jest jaśniej przy cofania. Niektóre BMW i Mercedesy chyba mają ledy seryjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) No widziałem w mesiu takie cudo i chyba w A8 też są led muszę jeszcze przetestować w nocy ale wydaje mi się że dają jaśniej niż standardowa żarówka Edytowane 23 Stycznia 2016 przez andynl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 w poliftowym a8 na pewno są, ojciec ma fajnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Trochę słitfoci z FR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 uuuuuulllllllallllaaa beau ......................podpowiedział translator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 très bien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 No nie gadaj że ten zamek remontujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Cement audikiem wozisz?? Fajne fotki tylko musisz je odciążyć trochę chociażby w Paintcie. Mam 50Mbit(D) internet i idzie to wolno. Za miast tej flachy może być winko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Fajne fotki tylko musisz je odciążyć trochę chociażby w Paintcie. Mam 50Mbit(D) internet i idzie to wolno. Fotki są zmniejszone o połowę robione lusterkiem 18MP No nie gadaj że ten zamek remontujesz ? Nie tamten ten cementu nie wożę, audik stoi i odpoczywa pod domem bo żeby dojechać do roboty trzeba po polnych drogach jechać i niestety 1BV za niskie Za miast tej flachy może być winko Ja Ci chyba tę flachę pocztą wyślę bo inaczej to nigdy nie nastąpi Gadaj jaką prytkę chcesz to poszukam w Inter Marche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Te faktycznie Ty to remontujesz Jak wrzuciłeś to samo zdjęcie do mojego tematu, ten przybytek nie miał okien i drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Gadaj jaką prytkę chcesz to poszukam w Inter Marche Taka : Żadna innna I nie zapomnij ze z Podkarpacia jestem. Na winie mnie nie oszukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Te faktycznie Ty to remontujesz Jak wrzuciłeś to samo zdjęcie do mojego tematu, ten przybytek nie miał okien i drzwi No właśnie w tym tygodniu montowalismy okna, drzwi i schody w środku, a także podłączenia pod elektrykę, wodę i tel. w tym tygodniu układamy instalację elektr. i zalewamy posadzki, normy tak napucowane że nie ma czasu taczki załadować Gadaj jaką prytkę chcesz to poszukam w Inter Marche Taka : Żadna innna I nie zapomnij ze z Podkarpacia jestem. Na winie mnie nie oszukasz No pieknie se kolega wymyślił 150€ Kupie ale tylko pod warunkiem że razem wyżłopiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 150 to za lampkę chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 150 to za lampkę chyba faktycznie pomyłka 400€ za 75cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 hehe jak się bawić to sie bawić a jak taka stodoło chałupa się zowie profesjonalnie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Wrzuć jeszcze kilka fotek Zwłaszcza z postępu prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 a jak taka stodoło chałupa się zowie profesjonalnie ?? My ludzie z PL nazywamy to domem, Holendrzy nazywaja to vacantie huis, a po żabojadowemu to nie chce mi się w googlach szukać Wrzuć jeszcze kilka fotek Zwłaszcza z postępu prac Mówisz i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 ciekawi mnie standard wykończenia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi