Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] Andyjowa Deep Zee Blauw perełka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Ciekawy garaż dla BMW.

Carservice nie garaż:wink:

---------- Post dopisany at 15:43 ---------- Poprzedni post napisany at 15:42 ----------

Ciekawy garaż dla BMW.

moglo byc gorzej ....

Belgia to jak Rosja, to nie kraj to stan umysłu:wink:

Opublikowano

mi o belgii mowisz ......

ech stary

nawet nei wiesz jak duzo w tym racji :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

ha ha ha wiem mieszkałem tam kiedyś, wolę Holandię nawet z radarami:wink:

Opublikowano
Ciekawy garaż dla BMW.

Nie zauważyłem na zdjęciu :decayed:

W Holandii byłem zaskoczony w jakich nietypowych miejscach w ścisłym centrum miast są serwisy samochodowe.

Opublikowano

w belgii z kolei moj kumpel mieszka nad stacja benzynowa

doslownie

jest umieszczona na rogu budynku, piekna wiata

a on ma okna prawie ze na dystrybutory

mozna sie zalamac :doh:

Opublikowano
  • Autor
Ciekawy garaż dla BMW.

Nie zauważyłem na zdjęciu :decayed:

W Holandii byłem zaskoczony w jakich nietypowych miejscach w ścisłym centrum miast są serwisy samochodowe.

Nie zauważyłeś bo to drugi wjazd do servisu (tutaj stoją samochody nie jeżdżące/uszkodzone, lub oczekujące na szybką naprawę) pierwszy jest obok z szyldem i tam stoi kilka podnośników.

Wiesz kraj jest 3x mniejszy od PL a jest prawie 17mln. ludzi więc gdzieś to trzeba wcisnąć. Najgorzej jest w Rotterdamie kamienice wysokie i bardzo wąskie także klatka schodowa prawie pionowa.

Gdy ktoś zachoruje i trzeba go zabrać do szpitala na noszach to zwykle przyjeżdża straż pożarna i wyciągają delikwenta przez okno:facepalm:

Zwykle jak dzwonisz na 112 to najpierw zjawia się policja potem karetka i straż, także jak zdarzy Ci się zachorować to po cichu się nie da bo od razu masz dyskotekę pod oknem:facepalm:

---------- Post dopisany at 12:54 ---------- Poprzedni post napisany at 12:52 ----------

w belgii z kolei moj kumpel mieszka nad stacja benzynowa

doslownie

jest umieszczona na rogu budynku, piekna wiata

a on ma okna prawie ze na dystrybutory

mozna sie zalamac :doh:

To i tak lepiej niż widok na okna sąsiada:grin:zwłaszcza gdy sąsiad w ogóle nie przypomina sexownej brunetki:decayed:a raczej jakiś ugly turkey:facepalm:

---------- Post dopisany 08-03-2014 at 20:52 ---------- Poprzedni post napisany 07-03-2014 at 12:54 ----------

Mój samochód mnie chyba nie lubi:naughty:

20130316_175522_zmien_rozmiary.jpg

Opublikowano

Kolego jak zrobiłeś Wizualizacje APS ??

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/parktronic-mmi-2g-3g-wizualizacja-193699/

Tutaj masz wszystko opisane

---------- Post dopisany at 18:25 ---------- Poprzedni post napisany at 17:40 ----------

Wreszcie doczekałem się swojej drewno listewki :decayed: a tak na marginesie zamówienie w niemieckim ASO trwało 3 tygodnie a później tydzień przesyłka niemieckim DHL:facepalm::facepalm:

Wczoraj już się zapieniłem i wysłałem do DHL maila co o tym sądzę, no i chyba pomogło bo dziś przed 12 listewka była dostarczona:decayed:

20140312_140315.jpg

20140312_144922.jpg

Także listewki skompletowane:banan:

Przy okazji ponieważ strasznie mi się nudziło w weekend to polakierowałem te ohydne szare listwy przy liczniku:decayed:

20140311_150301.jpg

20140312_154823.jpg

tak było przed

DSC00124.jpg

DSC00130.jpg

A tak jest teraz

20140312_144922.jpg

20140312_144932.jpg

20140309_180201.jpg

20140309_180210.jpg

20140312_145059.jpg

20140312_161629.jpg

---------- Post dopisany 05-04-2014 at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany 12-03-2014 at 18:25 ----------

No i na autko wpadła moda letnia:wink:

20140405_163738.jpg

20140405_171827.jpg

20140405_171836.jpg

20140405_171846.jpg

Wykonane 3 mycia od nałożenia SONAX Polymer Netshield i nadal działa :decayed:

20140330_181835.jpg

20140330_181848.jpg

Opublikowano

Andyl, pokaz zdjęcie zrobione ze słońcem:naughty:

Opublikowano

Ja tak w kwestii technicznej. Mógłbyś Andy zmienić apostrof w "Andy's" na taki normalny jak mój? Bo śledzę Twój wątek, ale ani na iPadzie ani na iPhone nie działają linki, które dostaję w mailach. Obcina je przez ten lewy apostrof.

Opublikowano
  • Autor

A co Ty chłopaku chciałeś zobaczyć z tym słońcem bo nie bardzo czaję o co Ci kaman? na pierwszych czterech fotkach masz słonice:decayed:

---------- Post dopisany at 12:03 ---------- Poprzedni post napisany at 12:00 ----------

Ja tak w kwestii technicznej. Mógłbyś Andy zmienić apostrof w "Andy's" na taki normalny jak mój? Bo śledzę Twój wątek, ale ani na iPadzie ani na iPhone nie działają linki, które dostaję w mailach. Obcina je przez ten lewy apostrof.

No ładnie śledzi mnie:kox: wywal te apple to nic nie wart:grin:

Chcesz to masz będzie po PLowemu:banan:

A tak już całkiem na marginesie da się tu zrobić coś takiego jak multicytat (zacytować kawałek posta) bo ja już kombinowałem jak koń pod górę i nie mogę dojść:facepalm:

Opublikowano

Ano chłopaku chodzi mi cobyś paździerza sfotografował ze słońcem. Tylko tak można ocenić stan lakieru :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Ano chłopaku chodzi mi cobyś paździerza sfotografował ze słońcem. Tylko tak można ocenić stan lakieru :decayed:

No jak znajdę chwilkę i jak będzie słońce to wezmę swoją lustrzankę i pacnę parę fotek.

W ogóle muszę jakąś sesyjkę focianą zrobić, ale czasu brak

Opublikowano

A co Ty chłopaku chciałeś zobaczyć z tym słońcem bo nie bardzo czaję o co Ci kaman? na pierwszych czterech fotkach masz słonice:decayed:

---------- Post dopisany at 12:03 ---------- Poprzedni post napisany at 12:00 ----------

No ładnie śledzi mnie:kox: wywal te apple to nic nie wart:grin:

Chcesz to masz będzie po PLowemu:banan:

A tak już całkiem na marginesie da się tu zrobić coś takiego jak multicytat (zacytować kawałek posta) bo ja już kombinowałem jak koń pod górę i nie mogę dojść:facepalm:

Apple jest ok. A do cytatów używasz ikony dymky w menu powyżej.

Opublikowano
  • Autor

To ja poproszę o dokładną instrukcję tych dymków bo nie mam pojęcia jak to działa:facepalm:

Na innym forum zaznaczam tekst na niebiesko a potem klikam multi-cytat tutaj to tak nie działa, pojęcia nie mam

Opublikowano

Tak

klikasz dymek
w środek wklejasz text
i tyle
chyba nie ma innej metody
Opublikowano
  • Autor

klikam dymek gdzie?

qr** chyba coś ze mną nie tak:facepalm: gdzie te jeb...ne dymki są bo już nic nie czaję:facepalm:

A ta chmurka po prawej stronie w rogu postu (po najechaniu napisane multicytat, po kliknięciu odznacza się ptaszek) to ma być to????:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

na nowym forum będzie dużo prościej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Modów chwilowo brak bo..........:wink:

Nastąpiła inwestycja w green monster:banan: stajnia pełna kucyków :naughty: aż 90:polew:

20140410_132952.jpg

Opublikowano

Kobiety powiedziałyby, że nie zielony, tylko miętowy :naughty: