Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] Andyjowa Deep Zee Blauw perełka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No właśnie nie moge się zdecydować i chyba na razie sobie daruję.

Ten neon świeci bardziej na różowo niż czerwono......k.....wa jak w domku dla lalek Barbie :facepalm:

Opublikowano

No właśnie nie moge się zdecydować i chyba na razie sobie daruję.

Ten neon świeci bardziej na różowo niż czerwono......k.....wa jak w domku dla lalek Barbie :facepalm:

Twój domek i Twoje lalki :grin: :grin: :grin: :grin:

Opublikowano
  • Autor

:thumbup1:

Opublikowano

Siema,

Napisz cos więcej o montażu listw z slina. Kupiłeś ori? Montowałes na taśmę czy klej?

Zastanawiam sie nad nimi ale obawiam sie jak zachowuje sie to w zime - wody/śniegu w szparach pomiędzy listwa a karasoria można sie spodziewać.

Pozdro

Wysłane przez Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

Siema,

Napisz cos więcej o montażu listw z slina. Kupiłeś ori? Montowałes na taśmę czy klej?

Zastanawiam sie nad nimi ale obawiam sie jak zachowuje sie to w zime - wody/śniegu w szparach pomiędzy listwa a karasoria można sie spodziewać.

Pozdro

Wysłane przez Tapatalk

Tutaj masz wszystko na ten temat http://a4-klub.pl/index.php?/topic/234495-listwy-s4-s-line-zewnetrzne-montaz/

Ja listwy kupowałem nowe ORI przy odklejanych używkach może się zdarzyć że nie będą pasowały, kleiłem na taśmę i klej do szyb Wurth, na pewno nie odpadną :D

A samochód trzeba myć to nie bedzie problemu z brudem gdzies tam zalegającym :)

Zrobisz jak zechcesz ja uważam że było warto

A skoro już tu wlazłem to powiem tylko że właśnie odebrałem nowe zabawki :banan:

n97of4wf.jpg

Będę chłodził :wink:

Opublikowano

Proszę o numer części do rury i link do aukcji z neonem :)

Chciałem zrobić sobie podświetlane schowki w boczkach.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

neon http://allegro.pl/nx3-neon-gietki-3mm-rozne-kolory-super-tuning-i4516870536.html

zawór 3B0 816 355 01C rura 8R1 816 311

No i zrobiłem tego moda z chłodzeniem schowka ale k....wa żebym wiedział to bym się nie czepiał :facepalm:

Ciężka sprawa z dokładnym wycelowaniem otworu w schowku (oczywiście za pierwszym razem spi....łem) i poza tym jakość części serwowanych przez audi to jakas totalna pomyłka :facepalm:

Rurka z tą pierdołką zamiast się ciasno zatrzaskiwać w obudowie wentylacji to lata jak g....no w gaciach i bokami spiernicza schłodzone powietrze.

Zawór zamykający dopływ chłodzenia w schowku jest tak tandetnie wykonany że po kilkukrotnym przekręceniu zaczął mi się rozlatywać w rękach :facepalm:

Ogólnie rzecz biorąc uważam że mod nie wart zachodu choć miło jest wyjąć chłodny napój ze schowka :wink:

tqcd4hto.jpg

ori9ztfo.jpg

poisaeow.jpg

632conae.jpg

A takie tam wieczorowa porą :wink:

7bfonz8s.jpg

695zvna8.jpg

ijufll86.jpg

Opublikowano

Obudowa zegarów z A5 jest :thumbup1: też wymieniałem u siebie parę miesięcy temu , efekt zwłaszcza wieczorem jak są podświetlone jest z....ty ,bez porównania ze standardową obudową

Opublikowano
  • Autor

Obudowa zegarów z A5 jest :thumbup1: też wymieniałem u siebie parę miesięcy temu , efekt zwłaszcza wieczorem jak są podświetlone jest z....ty ,bez porównania ze standardową obudową

Dobrze mówisz dać Ci piwka :drinks:

Opublikowano

Wreszcie dotarłem , ale pomodzona ta twoja furmanka super sie prezentuje :thumbup1: , autko życze dalszych modów i bezawaryjności oczywiście

Ps' gdzie kupowałeś t polerke sonax :wink:

Opublikowano
  • Autor

Wreszcie dotarłem , ale pomodzona ta twoja furmanka super sie prezentuje :thumbup1: , autko życze dalszych modów i bezawaryjności oczywiście

Ps' gdzie kupowałeś t polerke

Ja kupowałem przez Holenderskie audi forum, grupowy zakup zniżka cenowa http://www.carclean.nl/

Po problemach ze znalezieniem pinów wreszcie udało mi się odpalić fotochrom :)

Jesienna sesyjka :)

zcpe2cdn.jpg

i29bsfjl.jpg

s7965dq2.jpg

b69e6tg6.jpg

gijjvurv.jpg

aiuyq7uo.jpg

2ifrh5sy.jpg

yv6pqbhg.jpg

Edytowane przez andynl

Opublikowano

Nawet podoba mi się ten kolorek ^_^ Jakie masz ET? Tył schowany <taki jakiś> na trzecim od dołu.

Opublikowano
  • Autor

Jakie masz ET? Tył schowany na trzecim od dołu.

Jeśli dobrze pamiętam ET45 i właśnie gumiak siedzi wewnątrz prawie 2cm od górnej krawędzi błotnika.

Zastanawiam się nad jakimś innym kółkiem coby trochę wypchnąć na zewnątrz, tylko jakoś pomysłu nie mam jakie rozmiary kółek szukać :facepalm: jakieś podpowiedzi?????

Opublikowano

dystans ratuje sytuacje :wink:

Opublikowano
  • Autor

jakoś ja do tych dystansów nie mam zaufania, wole chyba kółko zmienić

Po zamontowaniu LED Cree w halogenach nie byłem zadowolony z ilości światła jaką dają Cree, więc wyleciały :wink:

Kupiłem żarówki H11 podobno wypełnione xenonem ile w tym prawdy nawet najstarsi górale nie wiedzą :wink:

Dzis założyłem no i ilość światła o niebo lepsza niż z Cree i barwą podobne do bixenonów także na razie jestem zadowolony :)

Ciekawe tylko jak długo będą działały :naughty:

mzwyote6.jpg

us8w45h8.jpg

javoqrew.jpg

87ug3jeo.jpg

h4su9fw8.jpg

Opublikowano

No widzę że super wyszło :jerk: ,możesz dać zdjęcie jak wyglądają te żarówki chodzi mi o końcówkę

Opublikowano
  • Autor

No niestety nie zrobiłem fotki samych żarówek :facepalm: no ale wygoglaj sobie H11 to zobaczysz jaka mają końcówkę :)

Ewentualnie ze strony gdzie kupiłem sobie pooglądaj http://www.jmf-gadget.com/Webwinkel-Product-1739273/Haloge-lamp-met-Xenon-Gas-7500K-H1-H4-H7-H8-H11-H13-HB3-HB4.html

A wspomnę jeszcze że mają 7500K :)

Edytowane przez andynl

Opublikowano

Zależy jak często będziesz używał. Jako mijania (H7 bodajże) wytrzymują zwykle do pol roku.

Opublikowano
  • Autor

Zależy jak często będziesz używał. Jako mijania (H7 bodajże) wytrzymują zwykle do pol roku.

No wiem właśnie dlatego napisałem ciekawe jak długo.

W poprzednim aucie miałem H7 i zwykle padały po wjechaniu w większy dołek :facepalm:

No zobaczymy, strasznie drogie nie były więc żałować nie ma co, a jak nie to będę testował jeszcze coś innego.

A używam w sumie rzadko tylko doświetlenie zakrętów cały czas chodzi

Opublikowano

Ps' gdzie kupowałeś t polerke

Ja kupowałem przez Holenderskie audi forum, grupowy zakup zniżka cenowa http://www.carclean.nl/

Po problemach ze znalezieniem pinów wreszcie udało mi się odpalić fotochrom :)

Jesienna sesyjka :)

zcpe2cdn.jpg

i29bsfjl.jpg

s7965dq2.jpg

b69e6tg6.jpg

gijjvurv.jpg

aiuyq7uo.jpg

2ifrh5sy.jpg

yv6pqbhg.jpg

:kox::kox: Fajne to masz panie :wink: