Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] Andyjowa Deep Zee Blauw perełka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj tam czepiacie się pisałem na telefonie ze słownikiem T9 nie raz słownik podpowiada głupoty

Opublikowano
  • Autor
:thumbup1::thumbup1: Ja bym tylko bagażnik odkurzył :decayed: i szczerze powiem te dekory bym zmienił na Carbon :decayed:

No maruda, ja bagażnik odkurzyłem :decayed: a Ty zdjęć dalej nie masz:facepalm:

DSC00134a.jpg

Środeczek też obleciałem specyfikami:decayed:z nudów, nie przyszły graty na nowe mody:facepalm:

DSC00135a.jpg

DSC00136a.jpg

DSC00138a.jpg

I przy okazji okazało się że jakaś piz.....a przywaliła mi chyba swoimi drzwiami przy otwieraniu i jest kuku:facepalm:

DSC00141a.jpg

Reszta wygląda ok:wink:

DSC00144a.jpg

DSC00146a.jpg

DSC00147a.jpg

Opublikowano

A ta wgniotka na dachu to od czego?

Opublikowano

mam pytanie, jaki jest rozmiar tych alusów i jakie mają ET :wink:

Opublikowano
  • Autor

To nie wgniotka:grin:chmurki się odbijają:decayed:dach jest 100%ok.

Alusy 18cali a ET jeśli dobrze pamiętam 45

Opublikowano

Żartowałem. :grin: Byłem ciekaw po jakim czasie odpiszesz / ile zajmie Ci nerwowe sprawdzenie dachu. :grin:

Opublikowano
To nie wgniotka:grin:chmurki się odbijają:decayed:dach jest 100%ok.

Alusy 18cali a ET jeśli dobrze pamiętam 45

dzięki :hi:

Opublikowano
  • Autor
Żartowałem. :grin: Byłem ciekaw po jakim czasie odpiszesz / ile zajmie Ci nerwowe sprawdzenie dachu. :grin:

Sypiam spokojnie mam ubezpieczenie, nie ma potrzeby sprawdzania dachu co 5 minut:grin: co najwyżej ptaszysko może nasrać:wink:

A tak na marginesie kiedyś mi ptaszysko nawaliło na maskę, zmyłem w miarę szybko (leżało około godziny) i lakier pod gównem się pomarszczył:facepalm:

Dopiero po polerce zeszło, takie teraz robią super lakiery:facepalm::facepalm::facepalm:

---------- Post dopisany 21-05-2014 at 18:53 ---------- Poprzedni post napisany 18-05-2014 at 22:02 ----------

Po wielkich bólach doszła dziś mała paczuszka:wink:

20140521_180414.jpg

Opublikowano

Kupiłeś kota w worku? Tzn. w pudelku?:shock3:

Opublikowano

Ic ;>

Opublikowano

Albo spoiler. Ale tez na icka stawiam. 3.0tdi, czy BiT?

Opublikowano
  • Autor

No zgadujcie dalej, jak na razie .......pudło :grin:

---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 19:57 ----------

Przyznam szczerze że też byłem zaskoczony wymiarami opakowania do tego czegoś:shock3:

20140521_184317.jpg

20140521_184336.jpg

No i dodatkowo jeszcze przyjechał przełącznik do ESP więc mogę się zabierać za ADS:decayed:

20140521_184426.jpg

Opublikowano

Łyżwy? Ori? :grin:

Opublikowano

A tak na marginesie kiedyś mi ptaszysko nawaliło na maskę, zmyłem w miarę szybko (leżało około godziny) i lakier pod gównem się pomarszczył:facepalm:

Dopiero po polerce zeszło, takie teraz robią super lakiery:facepalm::facepalm::facepalm:

Może takie ptaki latają w NL ? :naughty:

Tak jak griga-st obstawim kota :wink:

Opublikowano
  • Autor
Łyżwy? Ori? :grin:

Łyżwy do bobsleja :wink: ORI:decayed:. Łyżwy założę w wakacje, tutejsi lakiernicy :facepalm::facepalm::facepalm: zjebutali mi tylny zderzak więcej nie dam się zrobić.

---------- Post dopisany at 23:09 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ----------

Może takie ptaki latają w NL ? :naughty:

Tak jak griga-st obstawim kota :wink:

Kot się cieszy że wszyscy na niego stawiają:grin:

---------- Post dopisany 25-05-2014 at 20:28 ---------- Poprzedni post napisany 21-05-2014 at 23:09 ----------

No to oficjalnie po wielkich bólach związanych z zanikiem mózgu w dniu dzisiejszym na pokładzie pojawił się ADS:decayed:

20140525_141207.jpg

20140525_141223.jpg

20140525_150359.jpg

20140525_152129.jpg

20140525_152456.jpg

20140525_153851.jpg

20140525_200019.jpg

Niestety zbrakło mi już czasu na przetestowanie:facepalm:zrobiłem tylko rundkę po dzielnicy, ogólnie czuć różnicę, największą między trybami comfort i dynamic.

Na comfort kiera chodzi leciutko a gaz jest lekko mułowaty, na dynamic kiera sztywnieje jak zdrowemu chłopu a gaz robi się bardziej czuły:decayed:

Jutro zrobię lepsze testy:decayed:

Opublikowano

hmm u mnie w tej kostce 4 pin to fioletowy dlaczego tak ?:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem dlaczego ale wyczytałem na Holenderskim forum że w niektórych A4 były kable żółto-fioletowe i u mnie akurat taki jest:shock3:

U mnie wszystko jakieś inne jest, w sumie auto przejściówka, najzabawniejsze jest to że wszystkie samochody jakie miałem to były przejściówki z modelu na model lub inny lift.

Sporo gratów jest już z liftowej A4

Opublikowano

Np jakie graty ? pytam z ciekawości bo nawet nie wiedziałem że tak jest ?

Opublikowano
  • Autor

Kupiłem sobie podłokietnik pod składane lusterka z audi 2009 rok (z dziurką do podświetlenia składania luster) i po rozebraniu się okazało że ja mam już liftowy i ten ma inne mocowania i nie da się go wpiąć w górną część podłokietnika:facepalm:

Skończyło się na wywierceniu dziurki, a tamten podłokietnik jak ktoś chce to mam do sprzedania:decayed:

Opublikowano

Kurde to teraz mnie zdziwiłeś :) ja też kupiłem i jeszcze nie przekładałem :) teraz nie wiem jaki mam :)