andynl Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Pojechałem ostatnio do ASO na przegląd, a ponieważ musiałem poczekac pół godzinki to zrobiłem sobie kawkę i poszedłem zwiedzać Uwaga fotki z mikrofali Dawno nic nie modziłem bo czasu brak więc żeby totalny zastój nie nastąpił na pokład wpadło lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 miałem przyjemnośc ostatnio V10 5.2L powiem Ci że jest kosa no rotorki są zajebiaszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 A gdzie dynamo ??? Z LIDLA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Pojechałem ostatnio do ASO na przegląd, a ponieważ musiałem poczekac pół godzinki to zrobiłem sobie kawkę i poszedłem zwiedzać Uwaga fotki z mikrofali Dawno nic nie modziłem bo czasu brak więc żeby totalny zastój nie nastąpił na pokład wpadło lato A gdzie to to marne V8 stoi? W Warszawie na Połczyńskiej mają nówkę V10 Plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 a to pewnie w nibylandii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 A gdzie dynamo ??? Z LIDLA A no właśnie dynamo zostało w Lublinie, pierdoła ja zapomniał pożyczyłem od znajomego A gdzie to to marne V8 stoi? Marne V8 w nibylandii 2008 rok za 85 tyś € Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Szary(Rotor) nie pasuje do białego czy czerwonego... Ale z niebieskim idealnie się komponuje.:-) Niestety rotory i rs6ll są już tak u mnie oklepane że się ma wrażenie podobne jak przy piciu Leżajska: mimo że najlepszy browar na świecie, to przy pietnastym dostaje się torsji :-) :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Leżajsk najlepszy ??? co Ty to chłopaku opowiadasz, po pierwszym bym miał torsje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Bo ty w tych Niderllandach do źródlanej wody się odzwyczaiłeś : jak pol tablicy Mendelejewa nie ma(Heineken), naczy nie browar:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Miałem się pochwalić już jaiś czas temu ale zapomniałem Na pokładzie zawitały siateczki No i po półtora roku przyszedł czas na zmianę wycieruchów oczywiście ORI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Siateczki fajna sprawa dla pasażerów Jak kupiłem auto to wycieraczki 2 lata się trzymały, a nie wiem ile wcześniej były już założone, wszystkie inne niby ori Bosch i Valeo po roku można było wyrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 wszystkie inne niby ori Bosch i Valeo po roku można było wyrzucić. Dokładnie, ORI troche drogie ale spokojnie 1.5 do 2 lat wytrzymują, w sumie stare nie były jeszcze takie tragiczne ale dla spokojności wymieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwadrian Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) wszystkie inne niby ori Bosch i Valeo po roku można było wyrzucić. Dokładnie, ORI troche drogie ale spokojnie 1.5 do 2 lat wytrzymują, w sumie stare nie były jeszcze takie tragiczne ale dla spokojności wymieniłem Ori to tylko w ASO? czy gdzie indziej też znajdę? a no i ile za ori? Co do siateczek to fajna sprawa, jednak moja żona stwierdziła, że: " jak w PKS-ie" Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez iwadrian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 A ten siatex to nie jest w standardzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 W audi nie ma nic w standardzie za wszystko trzeba płacić Andy fajnie sciagalo się te plastiki pod siateczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 W audi nie ma nic w standardzie za wszystko trzeba płacić Bez jaj, za siatki tez?? Ja miałem to w obydwóch wiec dlatego w pierwszym momencie mnie mod rozśmieszył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 W audi nie ma nic w standardzie za wszystko trzeba płacić Bez jaj, za siatki tez?? Ja miałem to w obydwóch wiec dlatego w pierwszym momencie mnie mod rozśmieszył. siateczki są w pakiecie z tymi schowkami pod fotelami, pakiet schowek czy coś jakoś to się zwie Ori to tylko w ASO? czy gdzie indziej też znajdę? a no i ile za ori? ASO tutaj kosztuje 56 € Andy fajnie sciagalo się te plastiki pod siateczki? No kilka protutek poleciało, ale za to z zakładaniem nie ma problemu. Żeby mi się nie nudziło to przekładałem siateczki do swoich boczków bo te co kupiłem były trochę porysowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 To chyba pakiet schowek? I wtedy też jest mcdonald z tyłu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwadrian Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ja mam właśnie siateczki i schowki pod fotelami. Mam też siatkę w boczku bagaznika i schowek pasażera na kluczyk ale nie wiem czy to też wchodzi w skład pakietu. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka To chyba pakiet schowek? I wtedy też jest mcdonald z tyłu? Właśnie, uchwyty na kubki w podłokietniku też mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 :naughty: http://moto.pl/MotoPL/1,88389,19922201,europejski-kraj-chce-sie-pozbyc-spalinowych-samochodow.html#Czolka3Img Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi