Maniek@ Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 no wszystko w swoim czasie najpierw gwint potem felga Gibons ja mam gdzieś zdjecia felg 20"x9j et 32 i sprężyny eibacha tylko na amorach Iba czyli tych najwyższych właśnie z Andrzejem gadałem żeby dzwonił jak wpadniesz do niego. muszę was namówić żebyście mi te sprężyny wsadzili bo zanim ja do formy dojdę to trzeba będzie setup zimowy zakładać no to jutro będziemy zakładać gwint to i twojego eibacha założymy
Gibons Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Na eibachu jest idealnie ale opona 30 więc myślę że przy profilu 35 wystarczy zawias seria i wyjdzie to samo co eibach bo opona 30 względem 35 jest 22mm na średnicy węższa co daje 11mm na dole więcej i 11mm na górze więcej Tutaj jest rónież eibach i opona 245.30.20 rotor 8,5
chudy30 Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 kolego piękny ten model twojej audiolki koło męskie i wszystko do siebie pasuje +
main Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Opublikowano 23 Marca 2015 kolego piękny ten model twojej audiolki koło męskie i wszystko do siebie pasuje + dzięki
MakoUSM Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Te lusterka przy bieli robią mega robotę! :slina:
TheStigi Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Jest malina:) Edytowane 23 Marca 2015 przez TheStigi
andynl Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Ja tak tylko przypomnę bo się wszyscy jakoś strasznie podniecają że to białe powyżej to nie jest mainowe Lustra wyglądają spoko, też się nad nimi zastanawiałem
main Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Opublikowano 24 Marca 2015 Ja tak tylko przypomnę bo się wszyscy jakoś strasznie podniecają że to białe powyżej to nie jest mainowe Lustra wyglądają spoko, też się nad nimi zastanawiałem no ja myślę że Ci "podniecający" się wiedzą że białasek ze zdjęć które gibons wkleił nie jest mój
Gibons Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 no ja myślę że Ci "podniecający" się wiedzą że białasek ze zdjęć które gibons wkleił nie jest mój ludzie zerknijcie na 1 strone i nie piszcie już ze ma spoko fure to biale to moje
main Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Opublikowano 24 Marca 2015 moje czy nie moje ważne ze się ludziom podoba :grin: :grin: :grin:
main Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 no i w końcu powoli wzięliśmy się za montaż sprężyn Eibach'a. dziś wpadł tył, jutro prawdopodobnie dłubiemy z przodem
main Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 Które to już fedry zakładasz? pierwsze wcześniej był oryginał zawias
Maniek@ Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Main a na pewno skończysz na gwincie bo eibach chyba nie da ci tej satysfakcji co gwint
main Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Main a na pewno skończysz na gwincie bo eibach chyba nie da ci tej satysfakcji co gwint No nigdy nie wiadomo. Na razie wpada eibach i to musi starczyć. Wiadomo gwint to nie jest i nie spadnie tak nisko jak u Ciebie. Ale po wsi latać to bydzie dobre ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pany doradźcie bo chciałbym to dobrze spasować. zawieszenie 1BE + sprężyny Eibacha, felga 19"x8J ET39 + opona 225/40.długo się przed dystansami broniłem, bo nie mogłem się do tego przekonać, ale jak tył siadł to paskudnie to wygląda. jakie dystanse wsadzić żeby było dobrze??? myślę o 10mm przód i 15mm tył. Edytowane 11 Maja 2015 przez main
wiktorw97 Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Mam pytanko, bo również chce zmienić światła tył na neon tylko, że autko obecnie posiada te całkowicie pierwsze bez ledów i kurcze nie wiem czy mogę tak zrobić. Chodzi mi o kable itd. Jak wiecie to bardzo bym prosił o odpowiedź. Z góry dzięki.
exportsubripp Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Zadaj pytanie w b8 troop lub w forum technicznym a nie tutaj bo robisz mainowi śmietnik w temacie.
main Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Opublikowano 15 Maja 2015 ja przerzucałem z LED na neon w krakowie w navipol'u. ale chyba ktoś tu na forum ogarniał temat ze zwykłych na neon jeśli się nie mylę ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- no i wpadł przód a tak siadło auto na sprężynach teraz trzeba pomyśleć nad dystansami
Rekomendowane odpowiedzi