andynl Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 znam te kółka skądś No to teraz zakopiesz klapę na śmierć
main Opublikowano 18 Września 2015 Autor Opublikowano 18 Września 2015 Main ty pajacu klapa elektryczna a na A4 skoda felicia cię objechała ty się gołodu*cu nie wypowiadej bo przy twoim rozwoju intelektualnym twoi wypowiedzi nie są wiarygodne :facepalm: znam te kółka skądś No to teraz zakopiesz klapę na śmierć na każdym postoju na fajke po trasie po 3 razy otwierana z każdego guziku :grin: :grin:
Maniek@ Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Main ty pajacu klapa elektryczna a na A4 skoda felicia cię objechała znowu Skoda Main Ty to masz pecha hehe a Klapa Bajka
FanTSI77 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=WvFukrb0QGE Main specjalnie dla Ciebie bo nawet nie dzwonisz www.youtube.com/watch?v=WvFukrb0QGE Edytowane 23 Października 2015 przez FanTSI77
main Opublikowano 23 Października 2015 Autor Opublikowano 23 Października 2015 kilka dni temu przyszły do mnie listwy z lakierowania i doszedł klej. na dniach powinno być montowane https://www.youtube.com/watch?v=WvFukrb0QGE Main specjalnie dla Ciebie bo nawet nie dzwonisz Chopie bo nima czasu. abo robota abo rezani a że nima nawet czusu na rezani bo tela roboty to sie nic nie dzieje weź wklej linka bo filmiku nie idzie odtworzyć :facepalm:
andynl Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) No listewki robią robotę, rączki będą umazane Edytowane 23 Października 2015 przez andynl
main Opublikowano 23 Października 2015 Autor Opublikowano 23 Października 2015 No listewki robią robotę, rączki będą umazane trzeba ogarnąć temat tak żeby było dobrze ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- jutro kierunek Rzeszów
Arturoo Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 W domu nie możesz się napić?
krystian3769 Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 To masz ładną poziomicę do tych listew
main Opublikowano 26 Października 2015 Autor Opublikowano 26 Października 2015 Artur w domu nie ma z kim i kiedy. a to była mała łapówka do Grzesia jechałem ogarnąć coś innego, a listwy dalej czekają na swoją kolej
Kaju77 Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Z tymi listwami to już chyba tak tradycja i muszą się odczekać...ja ze swoimi zbierałem się do montażu przez 3 miesiące w końcu sam montaż wykonany w 40 min i auto mega zyskało
main Opublikowano 27 Października 2015 Autor Opublikowano 27 Października 2015 Z tymi listwami to już chyba tak tradycja i muszą się odczekać...ja ze swoimi zbierałem się do montażu przez 3 miesiące w końcu sam montaż wykonany w 40 min i auto mega zyskało coś w tym musi być ..... mam nadzieję że tyle nie będę się zabierał za to
D4NTE Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Piękne rezanie tu odchodzi a ja dopiero dziś ten temat przeczytałem super furka się prezentuje oby tak dalej...
H4mm3R Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Artur w domu nie ma z kim i kiedy. a to była mała łapówka do Grzesia jechałem ogarnąć coś innego, a listwy dalej czekają na swoją kolej Przecież Grześ nie pije
Netfcher Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Artur w domu nie ma z kim i kiedy. a to była mała łapówka do Grzesia jechałem ogarnąć coś innego, a listwy dalej czekają na swoją kolej Przecież Grześ nie pije Serio???? To wtopilem ostatnio z lapowka A co do elektryki klapy - to na prawde machanie nozka masz zrobione? Edytowane 27 Października 2015 przez Netfcher
main Opublikowano 27 Października 2015 Autor Opublikowano 27 Października 2015 Artur w domu nie ma z kim i kiedy. a to była mała łapówka do Grzesia jechałem ogarnąć coś innego, a listwy dalej czekają na swoją kolej Przecież Grześ nie pije A to Ci nowina Piękne rezanie tu odchodzi a ja dopiero dziś ten temat przeczytałem super furka się prezentuje oby tak dalej... Dzięki
H4mm3R Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Artur w domu nie ma z kim i kiedy. a to była mała łapówka do Grzesia jechałem ogarnąć coś innego, a listwy dalej czekają na swoją kolej Przecież Grześ nie pije A to Ci nowina miało być.... nie pije... ... z byle kim
main Opublikowano 27 Października 2015 Autor Opublikowano 27 Października 2015 Artur w domu nie ma z kim i kiedy. a to była mała łapówka do Grzesia jechałem ogarnąć coś innego, a listwy dalej czekają na swoją kolej Przecież Grześ nie pije Serio???? To wtopilem ostatnio z lapowka A co do elektryki klapy - to na prawde machanie nozka masz zrobione? Nie żartowałem. Ale Grześ robi szkolenie jak to się obsługuje. Pojedziesz do niego klapę rezac to się 2szystkim go dowiesz Artur w domu nie ma z kim i kiedy. a to była mała łapówka do Grzesia jechałem ogarnąć coś innego, a listwy dalej czekają na swoją kolej Przecież Grześ nie pije A to Ci nowina miało być....nie pije... ... z byle kim No to zmienia całkowicie punkt patrzenia
rookie1984 Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Przyjemny furacz.Co do kierownicy to ta "bardziej okrągła" też była niczego sobie.
Rekomendowane odpowiedzi