pablo_ua4 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Witam wszystkich ponownie tym razem po sprzedaniu mojego czarnego szatana zakupilem skromna Audi A3 8P 2006 rok na calkiem niezlym wypasie A wiec tak przedstawie maleństwo: Marka: Audi Model: A3 Silnik: 2.0 TDI Kolor: grafitowy Wyposazenie: - quattro - bixenony - RNS-E - czujnik deszczu - czujnik zmierzchu - fotochrom zew. i wew. - fotele s-line skora+material speed - podgrzewane siedzenia - pakiet oswietlenia - pakiet schowek - pakiet siatki - CLH - DRL - pelny komputer - tempomat - podgrzewane siedzenia - system pomagajacy ruszyc pod gore (sorry nie wiem jak sie to nazywa w audi ) - parktronik - system HHC Planowane mody: - zew. pakiet S3 - kierownica 3-ramienna - oswietlenie full led - kolo 18''+nowe oponki - kierownica 4 ramienna z mf - lampy na tyl poliftowe - gałka od S3 - kierownica 3 ramienna z mf poliftowa - zderzak tył od RS3 ori - bt itp.... pewnie co do modow was nie zaskocze Stage 1 - pakiet swiatlo na led w calym autku Stage 2 - Felgi rs6 +nowe opony Stage 3 - kierownica 4 ramienna z mf Stage 4 - Lampy na tyl poliftowe stage 5 - gałka zmiany biegów od S3 stage 6 - kierownica 3 ramienna mf poliftowa+kupiony AIRBAG stage 7 - zderzak tyl od Audi RS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 I jak odczucia po zmianie? Ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 gratulacje zakupu szarego wałacha kolego napisze to i tego posta przypomne Ci za jakiś czas: już jeden nasz wspólny kolega też tak mówił że po zakupie nowego auta nic nie bedzię rezał a jednak ta choroba jest nieuleczalna:decayed: i nie wierze w to ze nas modami nie zaskoczysz a co do aparatu - jebne Ci przy najblizszej okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Graty zakupu Autko fajne i dobrze wyposazone Mi brakuje tylko MF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 sb to fajne auto, kolor mój ulubiony, plany fajne bo pakiet s3 robi mega robotę, jedynie co mi w przesiadce z a4 do a3 by nie pasowało to wnętrze, pomimo że a4 było starsze jest fajniejsze, w a3 ten plastik jest moim zdaniem gorszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Sportback to świetne auto, mam do niego sentyment. mi osobiście bardziej podoba się S-line aniżeli "pakiet" S3, ale to już kwestia gustu - wiadomo gdybyś chciał to mam grill S-line z chromowaną ramką z mojego A3 - został mi, leży i się kurzy (nie mam kiedy go na allegro wystawić ).. mimo całego mojego sentymentu czy przesiadłbym się z B6 na 8P? chyba jednak nie.. ale 8V sedan i sportback mega mi się podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 I jak odczucia po zmianie? Ładna jak dla mnie zmiana na quattro to bajka ---------- Post dopisany at 08:49 ---------- Poprzedni post napisany at 08:48 ---------- gratulacje zakupu szarego wałacha kolego napisze to i tego posta przypomne Ci za jakiś czas: już jeden nasz wspólny kolega też tak mówił że po zakupie nowego auta nic nie bedzię rezał a jednak ta choroba jest nieuleczalna:decayed: i nie wierze w to ze nas modami nie zaskoczysz a co do aparatu - jebne Ci przy najblizszej okazji no zobaczymy jak to bedzie z tymi modami a co do fotek to tak wlasnie zrobimy jak mowisz ---------- Post dopisany at 08:51 ---------- Poprzedni post napisany at 08:49 ---------- Graty zakupu Autko fajne i dobrze wyposazoneMi brakuje tylko MF bedzie MF z kierka 3ramienna:wink: i pewnie pare innych fajnych rzeczy tez bedzie sam wiesz jak to jest z tym modzeniem ---------- Post dopisany at 08:52 ---------- Poprzedni post napisany at 08:51 ---------- sb to fajne auto, kolor mój ulubiony, plany fajne bo pakiet s3 robi mega robotę, jedynie co mi w przesiadce z a4 do a3 by nie pasowało to wnętrze, pomimo że a4 było starsze jest fajniejsze, w a3 ten plastik jest moim zdaniem gorszy oj tam oj tam zawsze do czegos musisz sie przywalic:wink: ---------- Post dopisany at 09:02 ---------- Poprzedni post napisany at 08:52 ---------- Sportback to świetne auto, mam do niego sentyment. mi osobiście bardziej podoba się S-line aniżeli "pakiet" S3, ale to już kwestia gustu - wiadomo gdybyś chciał to mam grill S-line z chromowaną ramką z mojego A3 - został mi, leży i się kurzy (nie mam kiedy go na allegro wystawić ).. mimo całego mojego sentymentu czy przesiadłbym się z B6 na 8P? chyba jednak nie.. ale 8V sedan i sportback mega mi się podobają powiem ci ze jak dla mnie wlasnie S3 ma ladniejsze te zderzaki tylko ze bardzo drogie hehe ---------- Post dopisany at 09:02 ---------- Poprzedni post napisany at 09:02 ---------- Sportback to świetne auto, mam do niego sentyment. mi osobiście bardziej podoba się S-line aniżeli "pakiet" S3, ale to już kwestia gustu - wiadomo gdybyś chciał to mam grill S-line z chromowaną ramką z mojego A3 - został mi, leży i się kurzy (nie mam kiedy go na allegro wystawić ).. mimo całego mojego sentymentu czy przesiadłbym się z B6 na 8P? chyba jednak nie.. ale 8V sedan i sportback mega mi się podobają powiem ci ze jak dla mnie wlasnie S3 ma ladniejsze te zderzaki tylko ze bardzo drogie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Gratulacje nabytku Wypasik fajny Widzę że masz podwójnie grzane fotele Co do przyszłego koła - 17? 18? myślę że niedługo będzie gwint i 19" z naciągiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Gratulacje nabytku Wypasik fajny Widzę że masz podwójnie grzane fotele Co do przyszłego koła - 17? 18? myślę że niedługo będzie gwint i 19" z naciągiem jednak bedzie 18'' w sumie juz jest:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Paweł :kox: i jest QUATTRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Paweł :kox: i jest QUATTRO no wlasnie to jest piekne juz nie kupie normalnego napedu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Gratuluje nowego nabytku, piękne autko:naughty: tak jak Fanta nie wierze w to że to auto nie będzie wyrezane na maksa:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Gratuluje nowego nabytku, piękne autko:naughty:tak jak Fanta nie wierze w to że to auto nie będzie wyrezane na maksa:wink: dziekuje za mile slowo a co do modow juz sie lame strasznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Pablo i nie będzie rezał bezawaryjności życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Pablo i nie będzie rezał bezawaryjności życzę czemu wy mi w to nie wierzycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Pablo i nie będzie rezał bezawaryjności życzę czemu wy mi w to nie wierzycie Bo to choroba:grin: Bezawaryjności życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 no niestety i to powazna hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Paweł :kox: i jest QUATTRO no wlasnie to jest piekne juz nie kupie normalnego napedu To prawda, raz kupisz Q i już do FWD nie wrócisz. Gratuluję nowego nabytku:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Paweł :kox: i jest QUATTRO no wlasnie to jest piekne juz nie kupie normalnego napedu To prawda, raz kupisz Q i już do FWD nie wrócisz. Gratuluję nowego nabytku:naughty: Na Q mi najbardziej zalezalo przy kupnie i sie udalo teraz tylko dbac i sie cieszyc tym napedem:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 gratki furki.fajny kolorek i wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi