menthol Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 a ile wam kg przybyło ?? mi w porywach do 10 ale już po ponad pół roku się ustabilizowało na ok 5 więcej
taktuś Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 No mnie tak z 8kg przybyło, to i tak nie dużo - wiem że niekiedy i 20kg słoniny potrafi przybyć gram w piłkę halową ( siadam z piłką i wołam halo... )
nike21 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 wagi nabiera sie wtedy kidy zamiast papierosa zaglada sie do lodowki i pochlania wszystko po koleii mi nigdy waga nie podskoczyla po rzuceniu palenia nawet i kilogram
kalik Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Ja tylko 12 kg utyłem od momentu rzucenia fajek....
taktuś Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 wagi nabiera sie wtedy kidy zamiast papierosa zaglada sie do lodowki i pochlania wszystko po koleii mi nigdy waga nie podskoczyla po rzuceniu palenia nawet i kilogram Ja mam niestety do lodóweczki słabość Ostatnio nawet w nocy zatrzasnąłem się w lodówce w poszukiwaniu danonków
Patrykbor Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Ja tylko 12 kg utyłem od momentu rzucenia fajek.... Ja też się podpisze pod tym mi 15 przybyło ale na wiosnę spróbuje coś z tym zrobić Mi już rok minął
zegarmistrz Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Ja te 15 kg więcej.. ale... lepeij te 15 więcej niż palić śmierdzące szlugii..
kalik Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Ja te 15 kg więcej.. ale... lepeij te 15 więcej niż palić śmierdzące szlugii.. Prawda, prawda... Ubrania przestały cuchnąć, włosy, palce, cała skóra była przesycona tym zapachem i do tego w aucie śmierdziało, i wszędzie było pełno popiołu... Teraz budzę się rano bez smaku starego trampka w pysku i duszącego, suchego kaszlu.
malik Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Odgrzewam starego kotleta. Pojawiło się na rynku coś ciekawego co może pomóc w rzucaniu. http://blucig.com/ http://www.youtube.com/watch?v=QCPLOfJJP8E&feature=related A Złotych Tarasach w Wawie pojawił się już pierwszy stand gdzie sprzedają ten produkt.
kalik Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Za 2 tygodnie minie rok czasu.....a mi się nadal chce palić.....
malik Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Postanowiłam że po zlocie rzucam palenie, to b,edzie chyba z 10 raz Przewaznie udawało się nie palic pół roku, potem zaczynałam znowu ;( Ja rzuciłem na 4 lata po 10 latach palenia. A później zacząłem jeździć na spoty i imprezy do oniaka :gwizdanie:
hornet Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 Ja powinienem być przykładem ale nie rzuciłem a 10 KG mi przybyło
truckmaniac Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Postanowiłam że po zlocie rzucam palenie, to b,edzie chyba z 10 raz Przewaznie udawało się nie palic pół roku, potem zaczynałam znowu ;( Ja rzuciłem na 4 lata po 10 latach palenia. A później zacząłem jeździć na spoty i imprezy do oniaka :gwizdanie: HAHAHA To i tak sie nieźle trzymasz :polew:
domjenick Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 no jak tam ?-kto z rzucajacych na poczatku watku wytrzymal?
Bedi Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 ja może nie barałem tu udziału ale nie palę już ok 1,5miecha moja dzienna dawka wynosiła 1,5-2 paczki goldenów białych 25ek (przy imprezie wzrastało proporcjonalnie do spożytego alkoholu ) obecnie przy alko ju zmnie nie ciągnie I z tego miejsca chciałbym podziękować mojej Kobiecie za wsparcie i mobilizację
tomaszu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Ja jestem teraz na etapie popalania, ale tylko do alkoholu.. :>
malik Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Ja jestem na etapie poważnego zastanawiania się kiedy znowu rzucić. Niestety nawał imprez wakacyjnych temu nie sprzyja
Rekomendowane odpowiedzi