poziek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Na spocie dobrze palone było :gwizdanie: Ciekawe jak za tydzień :naughty:
Reggi Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Na spocie dobrze palone było :gwizdanie: Ciekawe jak za tydzień :naughty: Za tydzien chłopaki kręca zieleń
hornet Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Rozumiem że już ostatnie fajki wypalone :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Rozumiem że już ostatnie fajki wypalone :gwizdanie: Ostatnie paczki
hornet Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Czujki dymowe w promce się nie włączyły ??
Reggi Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Czujki dymowe w promce się nie włączyły ?? Za mało nas było ostro kopcących Niektóre miętkie rurki spaliły po faji lub sztuk dwie i koniec Prawda Adaho
moskal Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Za tydzien chłopaki kręca zieleń Kazdy przywozi po sztuce , bez wyjątku
Aydaho Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Czujki dymowe w promce się nie włączyły ?? Za mało nas było ostro kopcących Niektóre miętkie rurki spaliły po faji lub sztuk dwie i koniec Prawda Adaho karwa nie pale od 4 dni - w niedziele się meczyłem jak cholera... i tak zrobiłem wyjątek a ten niewdzięcznik jeszcze mi tu od miękkich rurek No i jak się czujecie jako PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI już nie jako LUUUZERY
Nosfer Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 7.59 i jeszcze ssanie jest do opanowania Koniec z Nosferycznymi Pallmalami ;(
tomaszu Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Pany, no i po zawodach. Wczoraj był ostatni pet. Psychicznie czuję się świetnie. Fizycznie jeszcze też, bo mnie nie ciągnie, ale nawet jak zacznie to i tak nie zapalę. Gratuluję wszystkim, którzy wczoraj rzucili i 3mam kciuki, żebyście już więcej nie zapalili. :th: Każdy powinien się wziąść za siebie i zmienić tryb swojego życia... Mała sugestia: 26go sierpnia całkowicie rzuciłem palenie!
malik Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Heh.. no ciekawe jak długo wytrzymacie
spanky Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 zobaczymy co sie bedzie dzialo po wypiciu 7 piw ... ale trzymam kciuki ...
taktuś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 zazdroszczę Wam ja od dłuższego czasu się nastawiam rzucić szlugi od 1 września jaram już długo, za długo... kuźwa mać muszę spróbować
Reggi Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 karwa nie pale od 4 dni - w niedziele się meczyłem jak cholera... i tak zrobiłem wyjątek a ten niewdzięcznik jeszcze mi tu od miękkich rurek :decayed hyhy...ale i tak sie przełamałeś Koniec z Nosferycznymi Pallmalami ;( Ja wstałem pare minut temu Praktycznie żadnej ssawki .. Zaczyna sie szał na szame
letallec Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zaczyna sie szał na szame eee, troche za wczesnie
Rekomendowane odpowiedzi