moskal Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 dzidzia będzie ??? gratuluje Angela hahahhaa.....ales wymyslil :laghing2: akurat inna motywacje mialam na mysli organoleptycznie wyczułem, bo ostatnio zauważyłem ze chyba troszke przybrałas , tak ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 organoleptycznie wyczułem, bo ostatnio zauważyłem ze chyba troszke przybrałas , tak ???? cos Cie zawodzi Twoj zmysl wzroku.... rzucajac palenie mialam nadzieje, ze przybedzie mi ze 3 kg a tu nic z tego nic nie przytylam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 organoleptycznie wyczułem, bo ostatnio zauważyłem ze chyba troszke przybrałas , tak ???? cos Cie zawodzi Twoj zmysl wzroku.... rzucajac palenie mialam nadzieje, ze przybedzie mi ze 3 kg a tu nic z tego nic nie przytylam Przecież żartuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Przecież żartuje Przeciez wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 ...ale pochwalic sie nowa motywacja bys mogla... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 http://www.joemonster.org/art/9850/Mocne_ostrzezenia_na_papierosach Kwaśno jakoś po tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 to co po sztuce na spociku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 o kuźwa, wymiotować się chce u mnie 39 dni bez fajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 http://www.joemonster.org/art/9850/Mocne_ostrzezenia_na_papierosach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marewel Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Ja kończę 2 tydzień,mam nadzieje ze mi nie odbije enty raz i znowu nie zacznę za miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 3 miesiąc idzie jak nie palę szlugów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 ...no to tylko pogratulowac wytrwalosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 O w mordę, jestem teraz w Polskim Tytoniu i nie palę petów. To już miesiąc i 15 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdeniu Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 taka sobie fajna tapetka dla palaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 ...a tu zamiera powoli,palicie cos ,czy nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Niet . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 ...ale ja bym chcial pogadac o tym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Ja w sobotę na imprezie pozwoliłem sobie zapalić fajkę wodną. Później miałem chęć na peta, ale wytrzymałem to. Nie czuję się winny. Dobrze jest. Fajkę można palić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 ...ale ja bym chcial pogadac o tym.... ..w niedziele sie wkurwiłem bo nie dość , że zaspałem to jeszcze złapałem wkręta w opone i przy zmianie koła upaćkałem sie cały.. az odechciało mi sie jechać na zajęcia .. przybiłem gwoździa i leżałem przed Tv dzień cały ..ale nie myslałem o jarunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi