Aydaho Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Ja w sobotę na imprezie pozwoliłem sobie zapalić fajkę wodną. Później miałem chęć na peta, ale wytrzymałem to. Nie czuję się winny. Dobrze jest. Fajkę można palić.. noooo ..doobra .. uznamy że łoter-faja to nie palenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Ja w sobotę na imprezie pozwoliłem sobie zapalić fajkę wodną. Później miałem chęć na peta, ale wytrzymałem to. Nie czuję się winny. Dobrze jest. Fajkę można palić.. I co jeszcze można palić? Trawę też?Ja kiedyś herbatę paliłem, jak kuźwa fajek nie było Zero wpuszczania jakiegokolwiek dymu w siebie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 tym co wytrzymują w postanowieniu życze dalszej wytrwałości i gratuluje a tym co nie wytrzymują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Nie no, ja wytrzymuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Nie no, ja wytrzymuję. jestem z Ciebie dumny oby tak dalej ja już 5 lat tak wytrzymuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 ja już 5 lat tak wytrzymuje Podziwiam i życzę powodzenia. :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Ja tez nie pale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Ciekawe jak tam niesforny Grześ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Ja tez nie pale Potwierdzam Nawet nic nie marudzi i nie wspomina o fajach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Ja w sobotę na imprezie pozwoliłem sobie zapalić fajkę wodną. Później miałem chęć na peta, ale wytrzymałem to. Nie czuję się winny. Dobrze jest. Fajkę można palić.. ...ale tylko jesli chodzi o czysty ''sprzet''bez domieszek tytoniowych... raggaman-ostatnio tez mialem identyczna przygode z kolem,niby nic,ale gustuje w kolorach czarnym,lub bialym i akurat wtedy byl czas na''bialo''-teraz wyobraz sobie ,ile przeklenstw ludziska uslyszeli podczas zmiany kola obok tesco,na parkingu-papierosow nie bylo,ale poklocilem sie z zona i nie rozmawialem z nikim pol dnia...nic nie zalatwilem,stracilem czas ,pieniadze,troche wachy,zlapalem gume i ku....wa uje....lem sie po lokcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Ja tam mogę powiedzieć, że jestem królem niepalenia :silacz: :silacz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarmistrz Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Ja zaczynam rzucać.. nie pale od wczoraj od wieczora (wyrzucialem przez okno popielniczke, wszystkie zapalniczki i fajany).. mam nadzieje wytrzymac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 :wink4:zawsze mozesz liczyc na nasze wsparcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Pany, kryzys jest. Ostatnio bardzo często nachodzi mnie na to, żeby zapalić. 3mam się, ale jest ciężko. Mam nadzieję, że to wkrótce minie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Pany, kryzys jest. Ostatnio bardzo często nachodzi mnie na to, żeby zapalić. 3mam się, ale jest ciężko. Mam nadzieję, że to wkrótce minie... Więcej sexu i bedzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 ...po jakims czasie od rzucenia nalogu nachodzi chec,trzeba to przetrwac,tak samo,jak w pierwszych dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Ja zaczynam rzucać.. nie pale od wczoraj od wieczora (wyrzucialem przez okno popielniczke, wszystkie zapalniczki i fajany).. mam nadzieje wytrzymac.. ziomek trzym się mocno postanowienia ja nie palę już 46 dni i jest gitara też czasami mnie nachodzi, fajki leżą w szafce, nieraz je powącham i tyle tylko od jabłek już mi się rzygać chce :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 tylko od jabłek już mi się rzygać chce :laghing2:[br]Dopisany: 17 Październik 2008, 01:26_________________________________________________moze przejdz na winogrona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 moze przejdz na winogrona... Następnie na "winogronowe napoje" i już poleci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 hej, trzymacie się? palicie, czy nie palicie? u mnie zaraz drugi miesiąc bez fajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi