Norbi Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Od kilku lat posiadam,ale chyba nigdy na forum foty nie były wrzucane. Auto w pełni oryginalne, wgrany jedynie soft na 413KM i 525Nm. Foty robione w sezonie letnim, zimą auto jeździ na takich samych felgach pomalowanych na antracyt, opony w obu wariantach to 255/18/35. Środek standardowy dla RS4, wykończenie carbon, fotele Recaro itp, itd. Planów na modyfikacje brak, chciałem auto w pełni seryjne i raczej takie pozostanie. I wspomniany środek: I mega zdrowe serducho, aż dziwne,że po tylu latach nadal generuje tyle samo mocy. To tyle
slimaczek89rz Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Oj były były:decayed: Pogratulować auta:banan:
MARCIN607 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Norbi foty przewijają się co trochę. Toż to rs Piekna fura graty.
Norbi Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Opublikowano 5 Marca 2014 Norbi foty przewijają się co trochę. Toż to rs Piekna fura graty. A to nie wiedziałem,że się przewijają
Buba Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 na zdjęciach to zawsze ładnie wychodzą. ulep straszny:grin:
Wojtek_A4 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 To jednak zostaje czy na sprzedaż będzie szla? Ps...Piekna:wink:
Norbi Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Opublikowano 5 Marca 2014 To jednak zostaje czy na sprzedaż będzie szla? Ps...Piekna:wink: A zainteresowany?
st4yKool Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Gdybys ja sprzedal to jaka bys kupil? Tez RS z oooo czy cos innego?
Wojtek_A4 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 To jednak zostaje czy na sprzedaż będzie szla? Ps...Piekna:wink: A zainteresowany? Nie zaprzeczam nie potwierdzam:decayed:
letallec Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Niezly przecinak, pare razy widziany na miescie:hi:
A3 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Prosze kolega Norbi zawitał A już myślałem że nie napisze żadnego posta na tym forum Auto mega, nie korci zrobić okolice 450 KM ? z tych turbin da się bez większego rezania
Norbi Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Opublikowano 6 Marca 2014 Prosze kolega Norbi zawitał A już myślałem że nie napisze żadnego posta na tym forum Auto mega, nie korci zrobić okolice 450 KM ? z tych turbin da się bez większego rezania Raczej zostanie tak jak jest, ale stuprocentiwej pewności nie ma :-)
jozek726 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 ach RS, piękna jest, kiedyś w przyszłości i ja sobie taki sprawię
Rekomendowane odpowiedzi