miron78 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Ruszamy standardowo piątek godz. 9.00 (z Gliwic) i spotykamy się wspólnie 9.20 w Katowicach (Parking Gosport) Wspólny wyjazd Piątek 9.30 Katowice 3Stawy Parking Gosport Kto się pisze i będzie na zbiórce a kto na pewno leci sam w inny dzień lub o innej porze ? ---------- Post dopisany 06-03-2014 at 08:54 ---------- Poprzedni post napisany 05-03-2014 at 23:22 ---------- 1. Miron 2. Majki 3. Stanley 4. Grisza 5. Pucek 6. Diman 7. Szymeniu
MAJKI Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Skąd wiesz że ja będę na 9.00 ? Jak ja jeszcze urlopu nie załatwiłem
stanley Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Powinienem lecieć z Wami Także możesz mnie dopisać
akjam Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Nas też możesz dorzucić, choć czekam na termin rozprawy i może się okazać, że dojadę w sobotę dopiero albo... wogóle bo nie wiem czy uda mi się ogarnąć temat roboty w niedzielę. Ale póki co chetni! Ostatnia podróż była ciekawa... CB na wyposażeniu jest więc mogę zamykać kolumnę.
A4-Tomek Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Ja jadę wcześnie rano z Guregoru na pokładzie, jego bracikiem i z Tomaszstn
pajda Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 my ruszamy raczej popołudniu , więc szerokości
stanley Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Stasiu a Ty z kim lecisz póki co sam swoim autem
pajda Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Stasiu a Ty z kim lecisz póki co sam swoim autem weź dokup assistance na wódke żeby nie trzeb było po auto wracać
miron78 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Opublikowano 6 Marca 2014 Stasiu a Ty z kim lecisz póki co sam swoim autem a tak lecisz bo chcesz czy musisz ? bo pewnie nie jeden ma miejsce w furce (ze mną włącznie)
stanley Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Stasiu a Ty z kim lecisz póki co sam swoim autem a tak lecisz bo chcesz czy musisz ? bo pewnie nie jeden ma miejsce w furce (ze mną włącznie) boję się, że jak pojadę z kimś, to mogę zapić się na śmierć, a jak pojadę swoim, to będę musiał w sobotę wieczorem powiedzieć sobie STOP Nie jest to jednak decyzja ostateczna
miron78 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Opublikowano 6 Marca 2014 acha - ok - ale jak coś to pisz - praktycznie w każdym aucie będzie wolne miejsce Chyba nie ma takiego co Ci odmówi Jak coś ktoś potrzebuje to do Ciebie pierwszy, jak Vin do sprawdzenia to do Stasia pierwszy - więc jak pewnie szepniesz słówko że bez sensu gonić furkę z jedna osobą to co drugi Ci transport zaproponuje A żeby nie być wyjątkiem to u mnie też masz oczywiście zielone światło - tylko będziesz musiał siedzieć z tyłu z Dawidkiem - bo Dorota jakoś ciężko znosi jazdę z tyłu
MAGIC87 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 to lecicie troche wczesniej niż my, bedziemy w grupie poscigowej
pajda Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Stasiu a Ty z kim lecisz póki co sam swoim autem a tak lecisz bo chcesz czy musisz ? bo pewnie nie jeden ma miejsce w furce (ze mną włącznie) boję się, że jak pojadę z kimś, to mogę zapić się na śmierć, a jak pojadę swoim, to będę musiał w sobotę wieczorem powiedzieć sobie STOP Nie jest to jednak decyzja ostateczna kto bogatemu zabroni
miron78 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Opublikowano 6 Marca 2014 to lecicie troche wczesniej niż my, bedziemy w grupie poscigowej spoko - zawsze mamy dłuższy postój na Orlenie 35km przed BT to się spotkamy
diman Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Piszcie mnie z moją a co do stasia to moge go zabrac bo gregor miał z nami jechać ale chyba ospuszcza sobie
stanley Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 tylko będziesz musiał siedzieć z tyłu z Dawidkiem - bo Dorota jakoś ciężko znosi jazdę z tyłu spoko, nawet mam fotelik ---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:16 ---------- Stasiu a Ty z kim lecisz póki co sam swoim autem a tak lecisz bo chcesz czy musisz ? bo pewnie nie jeden ma miejsce w furce (ze mną włącznie) boję się, że jak pojadę z kimś, to mogę zapić się na śmierć, a jak pojadę swoim, to będę musiał w sobotę wieczorem powiedzieć sobie STOP Nie jest to jednak decyzja ostateczna kto bogatemu zabroni W BT i w Zatorze zawsze byłem swoją furą ---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ---------- Piszcie mnie z moją a co do stasia to moge go zabrac bo gregor miał z nami jechać ale chyba ospuszcza sobie a będę siedział z Kaśką z tyłu ?
MAJKI Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Piszcie mnie z moją a co do stasia to moge go zabrac bo gregor miał z nami jechać ale chyba ospuszcza sobie Ale że co nie jedzie wogóle ? ---------- Post dopisany at 01:04 ---------- Poprzedni post napisany at 00:55 ---------- Stasiu a Ty z kim lecisz póki co sam swoim autem Ja tyż mam wolne miejsca ale w VW
stanley Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 wyjdzie na to, że co 30km będę sie przesiadał
Rekomendowane odpowiedzi