ucho.77 Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 Panowie gdzie to zapowiadane słońce:facepalm: jeszcze małe spa i o 14tej ruszamy do was:banan:
Polko_V Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 a aj wezme skarbonke i bd opłaty pobierał za masaże:decayed: y.yyy...to ja pojadę 200m za wami jadę na zaruściałych zimówkach:bag:
ucho.77 Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 a aj wezme skarbonke i bd opłaty pobierał za masaże:decayed: y.yyy...to ja pojadę 200m za wami jadę na zaruściałych zimówkach:bag: Zawsze jeszcze mozesz zmienić poczekaja sila wyzsza:grin: ---------- Post dopisany at 14:46 ---------- Poprzedni post napisany at 09:17 ---------- Pwoli się zbieramy do was:banan:
ucho.77 Opublikowano 29 Marca 2014 Opublikowano 29 Marca 2014 Abstynent sie znalazł:polew: pogadamy w Zatorze:decayed:
Polko_V Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 dziękujemy...było zayebiście:notworthy:
Pucek Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Na miejscu, w domu, 2 piwka za sobą na dobre zakończenie weekendu, szacun za zlot, za pomoc przy "szybkim piątku", za przejazd w obie strony, za miłe i nie miłe słowa i za to że jak zawsze DALIŚMY RADĘ
szymeniu Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Dzięki panowie, za miłą sobotę głównie w waszym towarzystwie, za przygarnięcie mnie na wasze piętro i świetną zabawę.
Pucek Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Dzięki panowie, za miłą sobotę głównie w waszym towarzystwie, za przygarnięcie mnie na wasze piętro i świetną zabawę. Chyba piątek:decayed: W sobotę to Cie nie widziałem:whistling:
Polko_V Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Dzięki panowie, za miłą sobotę głównie w waszym towarzystwie, za przygarnięcie mnie na wasze piętro i świetną zabawę. ...ja sobie do teraz nie umiem wyobrazić jak Ty spałeś "z Arturem"
stanley Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 ale mnie trzepie PS. Długo nie wytrzymałem i już na pierwszym rondku wyskoczyłem po browara
A4-Tomek Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 ale mnie trzepie PS. Długo nie wytrzymałem i już na pierwszym rondku wyskoczyłem po browara Też to widziałem :decayed:
szymeniu Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Dzięki panowie, za miłą sobotę głównie w waszym towarzystwie, za przygarnięcie mnie na wasze piętro i świetną zabawę. Chyba piątek:decayed: W sobotę to Cie nie widziałem:whistling: No niestety Mateusz, musiałem się zająć żoną i dzieciakami ... w sobotę o 7 już pojechałem, miałem jeszcze przyjechać ale nie było jak. Za rok może będzie lepiej ---------- Post dopisany at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany at 20:05 ---------- Dzięki panowie, za miłą sobotę głównie w waszym towarzystwie, za przygarnięcie mnie na wasze piętro i świetną zabawę. ...ja sobie do teraz nie umiem wyobrazić jak Ty spałeś "z Arturem" tomasztn ma zdjęcia lepiej nie pytaj
Polko_V Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Dzięki panowie, za miłą sobotę głównie w waszym towarzystwie, za przygarnięcie mnie na wasze piętro i świetną zabawę. Chyba piątek:decayed: W sobotę to Cie nie widziałem:whistling: No niestety Mateusz, musiałem się zająć żoną i dzieciakami ... w sobotę o 7 już pojechałem, miałem jeszcze przyjechać ale nie było jak. Za rok może będzie lepiej ---------- Post dopisany at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany at 20:05 ---------- Dzięki panowie, za miłą sobotę głównie w waszym towarzystwie, za przygarnięcie mnie na wasze piętro i świetną zabawę. ...ja sobie do teraz nie umiem wyobrazić jak Ty spałeś "z Arturem" tomasztn ma zdjęcia lepiej nie pytaj nie no muszę to widzieć
Rekomendowane odpowiedzi