Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wspólny Wyjazd Bukowina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pokoje w BT zostały już rozpisane i przydzielone - zaś wszelkie sprzeciwy można było składać do dnia wczorajszego - z racji że nikt nie zgłosił zażaleń podział zostaje zatwierdzony a ja cieszę się że został przez wszystkich zaakceptowany.

Ps. za kilka dni pewnie będzie widoczny dla wszystkich

Opublikowano

to może być hardcorowy wypad :decayed:

Opublikowano

To może jakiś przeciek? :naughty:

Opublikowano
To może jakiś przeciek? :naughty:

ja śpię od ściany :decayed:

Opublikowano

a ja w nogach? :doh::decayed:

Opublikowano

dogadujcie się dogadujcie bo Wy akurat śpicie razem :decayed:

Opublikowano

ja nie śpię, ja czuwam :decayed:

Opublikowano

Śląskim piętrem jest piętro nr 1 w budynku A i tam też udało się upchać wszystkich naszych (po za wózkowymi)

Piętro 1 to te, które jest na poziomie świetlicy a budynek A to ten w części basenu czy w sumie tam gdzie zawsze śpimy

Opublikowano

ja nie śpię, ja czuwam :decayed:

To ja też mam nie spać, mam się bać? :grin:

Opublikowano

Dobrze że przed wyjazdem mam II zmianę i po robocie będę mógł nieco poćwiczyć...:naughty:

To będzie ciężki weekend!:grin:

Opublikowano

To będzie ciężki weekend!:grin:

ojjj tak :kox::kox:

coś czuję że będę w jednym pokoju z Glutem, Tomaszstn i Stanleyem :decayed::decayed:

Opublikowano

prawie zgadłeś

tutaj macie oficjalny podział :wink:

http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/bukowina-tatrzanska-2014-watek-informacyjny-312276/

Dydo i Polkov - wiem że jako jedyni macie pokój razem ale rozdzielenie WAs spowodowało by że bylibyście na innym piętrze

Po drugie pokój który macie jest to tzw studio czyli 2 osobne sypialnie ze wspólną łazienką.

Mam nadzieje że wszyscy będa zadowoleni.

Proszę mi nie dziękować - finlandia w zupełności wystarczy :grin:

Oby dzisiejsza pogoda była w czasie zlotu

Opublikowano
prawie zgadłeś

tutaj macie oficjalny podział :wink:

http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/bukowina-tatrzanska-2014-watek-informacyjny-312276/

Dydo i Polkov - wiem że jako jedyni macie pokój razem ale rozdzielenie WAs spowodowało by że bylibyście na innym piętrze

Po drugie pokój który macie jest to tzw studio czyli 2 osobne sypialnie ze wspólną łazienką.

Mam nadzieje że wszyscy będa zadowoleni.

Proszę mi nie dziękować - finlandia w zupełności wystarczy :grin:

Oby dzisiejsza pogoda była w czasie zlotu

No i każdy zadowolony:wink:

Opublikowano

Jak co rok jadę z wami... :) I jadę sam, także w razie czego miejsce mam, ale widzę że wolnych miejsc jest od groma :)

Opublikowano

a Ja mam cały czas mieszane uczucia czy zakładać lato do BT :whistling: pozostali wiadomo że mają świra i jadą na lecie ale ja mam ośkę :decayed:

Opublikowano
a Ja mam cały czas mieszane uczucia czy zakładać lato do BT :whistling: pozostali wiadomo że mają świra i jadą na lecie ale ja mam ośkę :decayed:

nie pierdl :decayed:

Opublikowano

nie pierdl :decayed:

oby było dużo śniegu :whistling:

Opublikowano

A ja się dziwie że nie jedziesz z nami tylko sam wcześniej - na 100% pomysł Gurego

Pojedziesz z rana a potem i tak będziesz tam stał jak kołek bo kluczy nie dostaniesz - a przejazd i droga do to jedna z odwiecznych atrakcji zlotów w BT

---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ----------

Ja rozumiem jak reszta by jechała o 14.00 ale jedziemy wystarczająco z rana - i tak będziemy tam przed wszystkimi

Opublikowano

oby było dużo śniegu :whistling:

Sciul jeden:facepalm: nie umiesz przeżyć że Stanley zabrał CI koła:grin:

Opublikowano
:grin::grin: - a taki ładny był - amerykański :grin:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...