_M_W_ Opublikowano 29 Marca 2014 Opublikowano 29 Marca 2014 Witam nie będę się rozpisywał na temat każdego drobiazgu co auto posiada - nie chodzi mi o jak największą liczbę podpunktów po-prostu-moje - S4 -
slo Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 eee nic specjalnego.... ładna. żartuję.. fura wykręca suty :slina: daj się przejechać
peter22 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 B. Ładna Furka , szerokości i bezawaryjności życzę
Gibons Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Autko ładne w sumie to rozchodzi się głownie o ten silnik widzę że masz PDC z przodu a nie mogę doszukać się przycisku na foto ? gdzie ten przycisk jest ukryty w polifcie ? no i daj ją trochę niżej bo aż grzech taki samochód a taka koza
andynl Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Faktycznie można by ciut obniżyć ale nie wiele, jakieś glebowania to dla mnie osobiście totalna porażka. Autko superaśne tylko od razu zmienił bym ramki rejestracji bo te z reklamką zalatują wioską życze wielu szybkich, bezawaryjnych kilosów:decayed:
griga-st Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Fiu,fiu:slina: Wygląda na pełne jajo:jerk:, ale formalne zapytanie: będzie coś dłubane, czy tylko pokazujesz?
czaki22 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 gratulacje zakupu, silnik z potencjałem , lac i jeździć
Nowak_zg Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 kozak jakies planowane mody ? ps. ona nie byla przypadkiem w "turbo kamerze" na tvn turbo ? a jesli nie to identyczna ... usa i polift
_M_W_ Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Opublikowano 31 Marca 2014 he he ramki jeszcze kilka dni muszę mieć , wiem że wioska ale nie chce robić przykrości Pani co mi załatwiała papiery a co do Turbo Kamery to właśnie widziałem ze była podobna ,to nie ta -swoją drogą ciekawe jak się ta sprawa skończyła -
skovroon Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Piękności psia krew... Jakieś plany ? W polifcie silnik jest rzecz jasna ten sam co w przedlifcie?
Rekomendowane odpowiedzi