iszek Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 http://a4-klub.pl/members/krzysieksza-69692/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 krzysieksza i jego kermit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumel Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Dziś po południu w Zgłobicach pod Delikatesami Centrum widziane czarne b7 avant z wlepką klubową na szybie nr KTA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Dziś NH koło 14 na Klasztornej koło ronda widziany srebrny avant b5 na ramkach klubowych z oklejoną tylną szybą w reklamach. "Omrugany", pozdrowiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Dziś NH koło 14 na Klasztornej koło ronda widziany srebrny avant b5 na ramkach klubowych z oklejoną tylną szybą w reklamach. "Omrugany", pozdrowiony Pamietasz nr rej.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 No właśnie nie bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Dzisiaj ok. 9:10 ciemny avant B5 na ul. Gen.Andersa . Klubowe ramki KR......M . Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Dziś NH koło 14 na Klasztornej koło ronda widziany srebrny avant b5 na ramkach klubowych z oklejoną tylną szybą w reklamach. "Omrugany", pozdrowiony To pewnie mój bo mi go mechanior oddawał w tych godzinach po zmianie obuwia i zawiecha. Ale się musiał chłop zdziwić, ale nic nie wspominał... Gadałem z nim i twierdzi, że słuchał zawieszenia i nic takiego nie pamięta, ale na klasztornej w tych godzinach był... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remikrk Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Dziś koło 14 w pobiedniku biały avancik Kolega ładnie sie przywitał.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Dziś NH koło 14 na Klasztornej koło ronda widziany srebrny avant b5 na ramkach klubowych z oklejoną tylną szybą w reklamach. "Omrugany", pozdrowiony To pewnie mój bo mi go mechanior oddawał w tych godzinach po zmianie obuwia i zawiecha. Ale się musiał chłop zdziwić, ale nic nie wspominał... Gadałem z nim i twierdzi, że słuchał zawieszenia i nic takiego nie pamięta, ale na klasztornej w tych godzinach był... to juz wiesz gdzie mechanik jezdził twoim autem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Dziś w Tylmanowej chyba ktoś nad Dunajec poszedł "moczyć kija" Pewnie powrót z Bukowiny- ktoś pewnie jechał w bagażniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 ramzesik na myjni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Ja cie nie widziałem; ) Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka ---------- Post dopisany at 11:17 ---------- Poprzedni post napisany at 11:15 ---------- Przed chwila Fantomas wyciągający maczete z bagażnika u wulkanizatora na Kocmyrzowskiej Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 to jak.... mi się rzucił na słuch a Tobie na wzrok ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Na A4 18: coś tam min. w kierunku na Rzeszów B8 sedan . Kolega chyba zaskoczony że A6 C6 avant po nim "trąbi" ale dziękuję za zwolnienie lewego pasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucazzz Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 WASKI przed 13 widziany na karmelickiej, jechalem 4 auta za toba, wiec nie bardzo pasowalo trąbic a przez ostatni tydzien chyba z 3 razy mijałem sie z czarnym B6 avant S-Line na KWI, 2 razy na podmokłej, i raz za castorama na zakopiance, kiwałem machałem, mrugałem ale gosc nie ogarniał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SharkS Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dzisiaj ok 16 na na ul.Generała Władysława Andersa widziana Kierowniczka za kólkiem srebrny avant B5 na klubowych ramkach, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumel Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Srebrne b6 avant na ramkach Kns.. w miejscowości Trzycierz widziane dziś po południu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucazzz Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 ramzes widziany dzis ok 19 wyjezdzajacy spod bonarki w kamienskiego. przytrabiłem ale chyba nie ogarnąles. BTW te eslajny bez dekli to kupa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ramzesik dzisiaj koło godziny 16 pod wiaduktem na Powstańców Śląskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi