Matejus_93 Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) Matejus a te tulejki skąd brałeś? Kupiłem wałek stalowy, a obrobili mi je w pracy. Trochę czekałem, ale nie zależało mi wtedy na czasie. https://metal-e.pl/ Edytowane 8 Września 2016 przez Matejus_93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanthomas18 Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Matejus a te tulejki skąd brałeś?Kupiłem wałek stalowy, a obrobili mi je w pracy. Trochę czekałem, ale nie zależało mi wtedy na czasie.https://metal-e.pl/ A masz może felge stalową 15"? [emoji1] wejdzie ona na ten hamulec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Pany o toczył ktos piaste????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matejus_93 Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Matejus a te tulejki skąd brałeś?Kupiłem wałek stalowy, a obrobili mi je w pracy. Trochę czekałem, ale nie zależało mi wtedy na czasie.https://metal-e.pl/ A masz może felge stalową 15"? [emoji1] wejdzie ona na ten hamulec? Mam. Ale nie sprawdzalem jeszcze czy wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanthomas18 Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Jakbyś miał chwilę to mógłbyś sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matejus_93 Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Jakbyś miał chwilę to mógłbyś sprawdzić? Jutro jak znajde chwile to sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanthomas18 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Z góry dzięki Edytowane 9 Września 2016 przez fanthomas18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Przedlift sa zeliwne, polift sa aluminiowe i juz niby lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanthomas18 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Już znalazłem odpowiedź, jakiś czas temu o to samo pytałem No i tarcza jest wtedy 20mm grubości a nie 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 przeczytaj moje posty jak w praktyce wygladaja te zaciski co w nie wchodzi i jakie maja tlaczki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) mozna zastosowac poliftowe jarzam i przedliftowe zaciski - bedzie latwiej podpasowac pod nie felge bo sa mniejsze, mniej miejsca zajmuja, maja tylko deko mniejszy tloczekpodejrzewam też, że da rade przedliftowe jarzma przefrezowac od srodka aby zmiescily 22mm tarczemam takie jarzma na sprzedaz moge komus opchnac za pare groszy Edytowane 9 Września 2016 przez pioteros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Dzis wróciły piasty ze śrutowania. Miły starszy Pan namówił mnie żeby ich nie malować,wiec na razie tak zostaną. Tulejki w razie czego już przetoczone. Na razie brak funduszy na dalsza zabawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 a rudy na nie nie wlezie jak tak zostana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 nowe pisaty raczej nie sa zabezpieczane niczym w czasie produkcji... chociaz moze jakas galwanizacja, ja bym nie ruszał, farby nawlazi, potem a to lozysko nie wejdzie, a to felga bedzie krzywo lezec, a to zalepia sie zabki koronki od absu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 no wlasnie nowe piasty nie sa niczym zabezpieczone i wygladaja jak wygladaja, sierodka bym tylko nie ruszal bo tami tak jest smar i jest szczelnie zamkniete zeby woda nie wlazila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Moze pojada do tokarza i tyle.chodz widze ze nikt nie toczy tylnych..po tylu latach poza nalotem nic im nie dolega. Przemo udalo Ci sie cos pomierzyc?? Dzis zmierzylem tloczek i ma 43 mm czyli polift wiec jest szansza ze to moze byc z s8. Niestety w jednym zacisku mechanizm recznego kuleje tzn niby dobija do konca ale nie robi tego z impetem tak ladnie jak w drugim. Zaciski pojada do szamana niech to odczaruje:-D;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 dopiero w niedziele bede w domu :/ do wtorku musze zmienic olej to jak bede na kanale to pomierze i porobie fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 kazdy polift miał 43mm wiec to nie jest wyznacznik zaden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Ok to czekam.thx Piecia masz racje. Tylko to jest tak ze ja chcialbym byc pewny jaka tarcze dac. Wiem ze pan ma na sprzedaz graty z esy koles sam byl i widzial ta ese. Zastanawia mnie ze jezeli np jest to jarzmo z esy to dlaczego jest taka mala roznica w porownaniu do tego pokazal boost??? Druga sprawa co stanie sie jak dam tarcze 269 pod jarzmo 280 jak zachowa sie klocek wtedy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 raczej klocek bedzie wychodzil poza tarcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi