Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

AWX 309 KM 522 Nm by Juby_p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doładowanie 1.5 bara, u góry jest mniej ;)

daniels jaki milion przelotu? :decayed: teraz to ma z 1,5 mln :grin:

A tak poważnie to będzie ok 320 tys, sprawdzone w Aso ;)

---------- Post dopisany 19-06-2014 at 12:44 ---------- Poprzedni post napisany 05-06-2014 at 05:50 ----------

Powoli do przodu :kox: trochę mocy i momentu przybędzie :naughty:

WP_20140619_12_03_57_Pro.jpg

WP_20140619_12_04_54_Pro.jpg

WP_20140619_12_06_53_Pro.jpg

znajomo wygląda to turbo... :decayed:

to twoje gtb17 Daniels jak dobrze kojarzę...tylko u ciebie wynik deko inny był na niej..

Opublikowano
  • Autor

baszmak7

kilka postów wyżej dałem dwa filmiki z 1756 ;) tak to byłe turbo danielsa, byłe :P jeszcze raz dzięki :grin:

Wynik był deko inny? Tzn?

-Lumia 920-

Opublikowano

wynik był inny bo:

-była źle przerobiona

-nie wszyscy ogarniają strojenie GTB

Piotr poprawił całość

Amen

Opublikowano

baszmak7

kilka postów wyżej dałem dwa filmiki z 1756 ;) tak to byłe turbo danielsa, byłe :P jeszcze raz dzięki :grin:

Wynik był deko inny? Tzn?

-Lumia 920-

widze filmy,nie lepiej było iść od razu w GTB2260?

Opublikowano
  • Autor

Najpierw ogarnę temat pompowtrysków, a później zobaczymy...

-Lumia 920-

Opublikowano

same HF wrzuć do tej 17 :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Do 1756 HF80 to nie przerost formy nad treścią?? Bardziej myślałem o wstawieniu końcówek AL lub całych BJ...

-Lumia 920-

Opublikowano

nie rozpędzać się wtryski damy na regeneracje i dostana końcówki firada odpowiedniki AL moim zdaniem najlepsze co można zrobić w tej sytuacji.

Opublikowano

to poprawi się raczej tylko deczko góra

Opublikowano

ładnie sie zbiera :) tez w tym tyg wkładam chip zobaczymy jakie beda wrazenia ;)

Opublikowano

ładnie sie zbiera :) tez w tym tyg wkładam chip zobaczymy jakie beda wrazenia ;)

co wkładasz? :grin:

Opublikowano

No chip w tune - up.

Moze nie wkładam a robie program :grin:

Opublikowano

Tez mi robił kiedś tune-up soft, ale w końcu i tak autko trafiło do Piotrka na poprawki.

Opublikowano

Wszystko pięknie tylko ta skrzynia :( . Jakieś plany co do niej ?

Opublikowano
  • Autor

Faktycznie skrzynia jest... :thumbdown: Raczej niestety nic z nią nie będę robił, choć takie hck byłoby fajne, ale do tego doliczyć nowe sprzęgło, dwumas, rozrusznik, licznik z nowszego rocznika, montaż i inne drobiazgi - w moim przypadku chyba średnio opłacalny interes... Tą kasę wolałbym zainwestować w heble z prawdziwego zdarzenia :wink:

Opublikowano

Faktycznie skrzynia jest... :thumbdown: Raczej niestety nic z nią nie będę robił, choć takie hck byłoby fajne, ale do tego doliczyć nowe sprzęgło, dwumas, rozrusznik, licznik z nowszego rocznika, montaż i inne drobiazgi - w moim przypadku chyba średnio opłacalny interes... Tą kasę wolałbym zainwestować w heble z prawdziwego zdarzenia :wink:

No niestety , też nad tym myślałem i raczej zostanę przy 5. Trudno . Szukam auta i z uporem maniaka sprawdzam obroty silnika na ostatnim biegu . :decayed:

No niestety , też nad tym myślałem i raczej zostanę przy 5. Trudno . Szukam auta i z uporem maniaka sprawdzam obroty silnika na ostatnim biegu . :decayed:

A myślałeś nad skrzynią DQS ??? Powinna podejść p&p . Jest ciut krótsza niż HCK . Tak sobie myślę ,że może można by zmienić przełożenie główne w DQS i ją jeszcze "wydłużyć" .

Pozdr.

Opublikowano
  • Autor

Ale przy DQS i tak musiałbym wymienić kompletne sprzęgło, dwumas, rozrusznik i inne drobiazgi... Nie byłoby jedynie problemu z elektroniką. Póki co te wzmocnione sprzęgło daje radę, a ma jeszcze raczej spory zapas (czyt. moment który przenosi u Darona na 228mm)...

Już w głowie zaczyna mi świtać 2260vzk :decayed:

Opublikowano

Z tego co kojarzę dqs powinna siąść na sprzęgle 228 mm tez . Gdzieś na forum passata o tym czytałem . Co do wątku z octavia rozumiem , ze wymienili bebechy i jazda . Bardzo ciekawa sprawa . 3 krpm i 180 km/h idealna sprawa .

Opublikowano
  • Autor

Z tego co kojarzę dqs powinna siąść na sprzęgle 228 mm tez . Gdzieś na forum passata o tym czytałem . Co do wątku z octavia rozumiem , ze wymienili bebechy i jazda . Bardzo ciekawa sprawa . 3 krpm i 180 km/h idealna sprawa .

To z tą skrzynią dqs i sprzęgłem 228mm to mnie zaciekawiłeś, muszę zagłębić się w temat...

Tak w ogóle to tutaj widać obroty silnika i prędkość na hck: http://www.fotosik.pl/u/madafakir/album/809766