jedrekx Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 PS. Gdzie jest Jedrex z zaproszeniem do kalendarza? jedrekx miał długi weekend i nie wchodził tak często na forum i nie patrzył na wszystkie wątki auto jest śliczne, kolega miał RS4 - czerwone, pięknie gadało.. zrób jakieś ładne zdjęcia i podeślij do kalendarza klubowego. fajnie by wyglądała taka perełka
dziadek Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 szkoda że do kalendarza dźwięku nie można wysłać dodatkowo
mahos Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Auto znam bardzo dobrze, jest to chyba najlepsza igła jaką widziałem ze wszystkich używanych aut w jakich siedziałem i na jakie patrzyłem, p.s. BJ84 wspominał Wam ,że ma buty na przebranie do auta? :grin::grin: nawet kobieta ściąga szpilki i wsiada na bosaka:)
majkel20 Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Auto znam bardzo dobrze, jest to chyba najlepsza igła jaką widziałem ze wszystkich używanych aut w jakich siedziałem i na jakie patrzyłem, p.s. BJ84 wspominał Wam ,że ma buty na przebranie do auta? :grin::grin: nawet kobieta ściąga szpilki i wsiada na bosaka:) I tak ma być!
griga-st Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 auto jest śliczne, kolega miał RS4 - czerwone, pięknie gadało.. zrób jakieś ładne zdjęcia i podeślij do kalendarza klubowego. fajnie by wyglądała taka perełka Ja bym pewnie ori felunek założył. Ale na Vossena CVT nie ma bata obecnie na rynku.
griga-st Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 http://s9.postimg.org/azl7ztv3f/image.jpgJest OEM
Bieniu Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Ale się rozmażyłem hehe! Gratulacje fury, a dźwięk marzenie:thumbup1:
a4-freunde Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Piekne auto ... Moge jakies namiary na ciebie bo chciałbym pogadac o rs ... Szef ma tez i tak samo jak u ciebie ma ubytek moccy moze byc priv
st4yKool Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Facebook.com/sportmile w kwestii braku mocy w rs4 b7... tapatalk@sgs4
Bj84 Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Opublikowano 6 Maja 2014 Piekne auto ... Moge jakies namiary na ciebie bo chciałbym pogadac o rs ... Szef ma tez i tak samo jak u ciebie ma ubytek moccy moze byc priv Oczywiscie dawaj PW !!! Wszytko Ci wyjaśnię.
akjam Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Piękna franca! Będę obserwował projekt bo widać, że trafiła w dobre ręce!
Bj84 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Opublikowano 7 Maja 2014 Piękna franca! Będę obserwował projekt bo widać, że trafiła w dobre ręce! ...a ja będę Ciebie prosił o pomoc w kilku tematach modow...kamera cofania, podswietenia itp.
leszekmw Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Bj84 najprawdopodobniej kupiłeś to auto od mojego klienta . serwisowałem je parę lat pod kątem opon. wóz naprawdę mało jeździł i był zadbany. ale ten znaczek V8 to bracie przegiąłeś , troszkę wioską jedzie bo chyba nie było takich napisów w ori ...
carrera369 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Może przegięcie, może nie, ale na pewno jest z najwyższej półki Super kolor
Bj84 Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Opublikowano 16 Maja 2014 Bj84 najprawdopodobniej kupiłeś to auto od mojego klienta . serwisowałem je parę lat pod kątem opon. wóz naprawdę mało jeździł i był zadbany. ale ten znaczek V8 to bracie przegiąłeś , troszkę wioską jedzie bo chyba nie było takich napisów w ori ... Leszeku bardzo możliwe, auto pochodzi z tamtych rejonów. Egzemplarz zadbany dlatego się zdecydowałem. Co do V8 to kwestia gustu, ale jakby nie patrzeć to do wiejskiego tjuningu sporo brakuje:)
shakal Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Wiejski tjuning to by był jakbym na swoje 1.9 nakleił V8
Rekomendowane odpowiedzi