-sebo- Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) SiemkaAvantadorek jest ze mna od 01.05.2014. Wczesniej smigałem Hondami.W 2006r. został przytargany do PL odrazu dolozono mu podtlenek w/w.-Silnik 1.8T AEB (podobno 180KM-zamontowany był MBC, teraz seria 150) -lakier LY7M-Napęd 4x4-El składane, regulowane i podgrzewane lustra.-Blokada skrzyni biegów.-4x el. szyby-Środek pomalowany na czarnoKupiony z uszkodzonym bokiem, dokładnie to przerysowane drzwi przód i tył.Zmiany;Tunel polift 1 DIN. (teraz czas na 2 DIN) podświetlane kratkiLampy , zderzaki, drzwi, klapa tyl polift jednym slowem przedlift z wygladem polifta.Załozony gwint z tyłu teraz kolej na przód.Wskaźnik BOOST żółte halogeny wymieniona skrzynia biegów stara sie zacinala.wymienione turbo.Fotki od zakupu po dzis dzień. Fotki z aukcji :Po zakupiei: Edytowane 13 Maja 2016 przez -sebo-
djdados Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 nie od razu Rzym zbudowali pchaj do przodu kolego fajny avancik witaj w clubiku
Arkadiush Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 gałka nie seria ktoś zrobił taką po prostu wydech średnio widać zmień ten zderzak jak najszybciej i te stickery zdzieraj
Daniel871 Opublikowano 26 Maja 2014 Opublikowano 26 Maja 2014 Autko fajne, ma potencial, mam ta sama bude w ktora juz wlozylem troche pracy, ale jak kolega pisal, nie wszystko na raz, trzeba czasu i pomyslu, juz nie wpominajac o funduszach. Powodzenia w modach, zapraszam do mnie
-sebo- Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2014 (edytowane) Zmiana zderzaka na polift kratki tez sa ale później dołożone. Edytowane 13 Listopada 2014 przez -sebo-
Kowi87 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 zderzak było ładowac pod sryski, lampy widać ze pomysłem zaczerpniete z forum, pewnie poprzednik przesiadywał tu, sprawdzałeś lampy to xenon czy bixenon? Bo rozklejane to były na 100%
-sebo- Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2014 Na pewno Bixenon to nie jest. lampy rozklejane i kiepsko sklejone. Zderzak znalazłem taki więc wziąłem. zmartwiło mnie tylko to że nie znalazłem zadnej wiązki pod halo co by przerobic kostke pod ten zderzak.
Kowi87 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 rocznikowo w tym nadwoziu nie było halogenów w zderzaku to i wiązki nie znajdziesz:wink:
Magicbattle Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 pewnie byly h4 bo jak by mial h7+h7 to by byly przeciwmgielne. a masz przycisk w srodku?? jak tak to musisz miec w kostce od lampy wolne przewody pod mglowe
-sebo- Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2014 no w srodku mam dwa przyciski jak w pierwszym poscie widac. Dlatego też moje zdziwienie, że nie ma kostek. Mój poprzednik był fanem trytytek, bo wszedzie One na zderzaku były. Jak myslicie żółte halo jak bedzie wygladać?
Magicbattle Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 no w srodku mam dwa przyciski jak w pierwszym poscie widac.Dlatego też moje zdziwienie, że nie ma kostek. Mój poprzednik był fanem trytytek, bo wszedzie One na zderzaku były. Jak myslicie żółte halo jak bedzie wygladać? no to masz w takim razie wolne przewody w kostkach lamp. obadaj dobrze i do dziela
-sebo- Opublikowano 23 Października 2014 Autor Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Ok. Zaczynam walkę z klapa z polifta. Póki co to się wkurzylem bo wycieraczką nie działa;/Audi dostało kratki podswietlane. Polecam zakupy u kolegi OLI szybko i sprawnie. Wysłane z mojego HTC Wildfire S A510eWpadł jeszcze zderzak z polifta. Kolor mi się spodobał i zastanawiam się nad malowaniem całego auta w czerń. Bo i tak kilka elementów będe wymieniał. A i naklejeczka wpadła:) Wysłane z mojego HTC Wildfire S A510e Edytowane 23 Października 2014 przez -sebo-
Olszak86 Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Zderzak od polifta pasuje bez przeróbek ?
-sebo- Opublikowano 25 Października 2014 Autor Opublikowano 25 Października 2014 Jedynie slizgi musisz wymienić Wysłane z mojego HTC Wildfire S A510e
Olszak86 Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Jedynie slizgi musisz wymienić Wysłane z mojego HTC Wildfire S A510e Dzieki za info
-sebo- Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Opublikowano 13 Listopada 2014 Zmieniłem tunel na poliftowy. Akurat w klimatroniku kabli nie musiałem przekładać Jedynie zabawa z przekaźnikiem.Jeszcze czekam na tunel srodkowy i mieszek.
OficeR Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 Trzeba bylo szukac od razu 2din send by GT-I9505
-sebo- Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Właśnie nie podoba mi sie 2 din:) Avantador troszke sie zmienił.Troszke usiadł i zmienił oczy:) Edytowane 13 Stycznia 2015 przez -sebo-
-sebo- Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2015 No i sie stało;/Przy wymianie swiec jedna sie ukreciła.Troche kombinowania i reszta wyjęta z głowicy bez wyciagania jej.
Rekomendowane odpowiedzi