marcinoa4b5 Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 bix jest git , mega przyjemnie się będzie teraz jeździło jakiej firmy brałeś za wiechę?
-sebo- Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) No bixy robia robote. Bez porównania:)A zawiecha firmy Kraft. Problem z odpowiednim czujnikiem ABS tak mnie zirytowal, ze zmieniłem całą zwrotnice. Z nadzieją, że to załatwi sprawę. Jednak nie:-/Do tego małe zbrojenie silnika powoli. Łączniki stabilizatora tył. Większość wymieniona w zawieszeniu. Edytowane 21 Grudnia 2016 przez -sebo-
przemolll Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Lecisz z modami;) Tip własnej roboty?
Matek Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Ciesze się, że zadowolony z bixów.. Pomysl czy nie chcesz ich zrobić na USA, według mnie by pasowało :spoko:
-sebo- Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Tip taki kupiłem. Nad usa nie myślałem. Ale raczej nie dla mnie :-). Ostatnio wymieniłem łączniki i mi je starlo. Kupiłem nowe od dzika lemofordera zobaczymy ile posłużą. Do tego ręczny w skórze oraz koła :-) teraz szukam foteli. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Kola na aucie Edytowane 23 Grudnia 2016 przez -sebo-
lukaszwidz3 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Kraft hmmm... jestem ciekaw jak długo to wytrzyma generalnie raz się na tym sparzyłem i nie polecam co do modów to jak najbardziej na+
-sebo- Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2016 Kraft hmmm... jestem ciekaw jak długo to wytrzyma generalnie raz się na tym sparzyłem i nie polecam co do modów to jak najbardziej na+ WIem. Wiem. Zostawiłem stare. JAk padną to zregeneruje tamte. Podobno wiecej wytrzymuja regenerowane
black4 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Witaj! Piękny Avancik! Świetnie wygląda na tym kole! Pozdrawiam!
musti Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Inne lampy z przodu mi się tu lepiej widzą te są zbyt za czarne
-sebo- Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2016 Inne lampy z przodu mi się tu lepiej widzą te są zbyt za czarne Właśnie jestem w trakcie rozmów z uzytkownikiem w sprawie lamp:) Przód bedzie o niebo lepszy:) A moje bixy beda na sprzedaz
-sebo- Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2017 Nowe koło, jęzor i wygląd. Teraz zastanawiam sie nad dokładka z cupry. I szukam progów z eski.
Fela Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 przegladajac cały temat widze ze wlozyłeś duzo pracy w to auto i szacuneczek ,tez robie swoja praktycznie od podstaw, ale to ala moro nie pasuje , moim zdaniem
chudy30 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 progi wlecą i dokładka z cupry będzie git tylko te koło średnio do niej pasuje
-sebo- Opublikowano 23 Września 2017 Autor Opublikowano 23 Września 2017 Autko ma nowego właściciela. Nastepca:
Rekomendowane odpowiedzi