kanu Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 czasem do Wawy jadę, więc się pomyśli...
Hugo Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Jakbyś dzwonił lub pisał do Rogala to mów od razu, że jesteś ode mnie to będzie na pewno lepsza cena
kanu Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 najpierw muszę ogarnąć te koniki a potem będą mody
Harry Zott Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Koledzy polecam chłopaków z ZTR z Puszkina 80! Banan z gęby nie znika
kaczorvw Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Koledzy polecam chłopaków z ZTR z Puszkina 80! Banan z gęby nie znika Pochwal się wykresem
kamien85 Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 Pany troche odświeżę temat. Kto w Łódzkim dobrze ogarnia 1.8T ?
mlodziak22 Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 59 minut temu, kamien85 napisał: Pany troche odświeżę temat. Kto w Łódzkim dobrze ogarnia 1.8T ? polecam juby_p tylko musiałbyś jechać do płocka, ale warto.
Złomiarzu Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Dnia 26.02.2017 o 20:04, mlodziak22 napisał: polecam juby_p tylko musiałbyś jechać do płocka, ale warto. No Płock jest w łódzkim że ho ho...
mlodziak22 Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 1 minutę temu, Złomiarzu napisał: No Płock jest w łódzkim że ho ho... nie jest,ale czasami warto jechać gdzieś dalej . to raptem 150km , ja byłem i wielu forumowiczów było u Piotrka i każdy poleca
onyszko Opublikowano 25 Maja 2018 Opublikowano 25 Maja 2018 Mam Peugeota, ale miałem realne problemy z wyprzedzaniem. Chiptuning w sumie mnie uratował. Korzystałem z usług chłopaka z funwarechiptuning.pl. Teraz mam maksymalną moc, mogę docisnąć, a i skutek uboczny jest taki, że poprawiła się elastyczność silnika, jakby mniejsze zagrożenie zużyciem i nawet efektywniejsze serwisowanie bym powiedział. Początkowo miałem zrobiony standardowy chiptuning, ale później poprosiłem o przesuniecie momentu jeszcze wcześniej. Jeżdżę już od pół roku i jestem zadowolony.
Mario82A4 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Ja robiłem u Seby w G-lab jakieś 7 lat temu i jak na razie auto śmiga bez zarzutu. Auto strojone na hamowni a nie jakiś tam gotowiec . Seryjny Afn 110 KM zrobione na 142 KM i 327 NM
onyszko Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 Ja robiłem chipa u siebie w aucie w firmie Funware chiptuning
marekrekk Opublikowano 26 Lipca 2018 Opublikowano 26 Lipca 2018 Z TDI dużo mi wyciągnęli (skok o 20%, lekko ponad) w funwarechiptuning.pl. Miałem samochód używany (AUDI), powiedziałbym ze średnim stanem technicznym. Natomiast po tuningu rozpędza się znacznie lepiej. Modyfikacja przeprowadzona w sposób spersonalizowany. Nie chciałem przesadzać, bo trochę kiepska skrzynia biegów. Powiedzą ci, jak bardzo można zrobić w danym modelu. Jestem też z okolic Łodzi i takich warsztatów zbyt wielu nie ma.
chudy92 Opublikowano 5 Lutego 2019 Opublikowano 5 Lutego 2019 Nie wiem dlaczego nikt nie wspomniał o Comp-Sport Łódź, który zdecydowanie polecam zarówno do turbo benzyny jak i tdi. Pierwsze auto, które u nich robiłem to Audi A3 1.8t AUM ze 150km po modach na 230km, zero problemów, pełen profesjonalizm. W tamtym roku zrobiłem nowy program w AVF po wymianie pompek na AL, które też w CS zostały wymienione i jestem mega zadowolony.
Rekomendowane odpowiedzi