Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] BMW E36 1,8is 143KM VS MOJA A4 B6 AWX 131KM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie kolega wyzwal mnie na pojedynek 1/4m swoja bmw 1,8is wysmialem go ze nia ma szans ale on sie uparl no wiec powiedzcie mi co mam mysleco tym scigac sie i sprawdzic ,czy moze lepiej wsadzic czipka na 160km i go zgnoic pozadnie :chytry:

Opublikowano

serią go nie zgnoisz...program to powalczysz :decayed:

Opublikowano

tzn ze seria go nie wezme na 1/4 mili ;(

Opublikowano

Seria AWX'a to czesto ~150PS, wiec mozesz sprobowac.

Opublikowano

gorzej jak nie bedzie i wtopie :embarrassed:

Opublikowano

i co mam przez to zrozumiec :kox:

Opublikowano

że twój robi 1/4 w 17,2 sekundy a jego w 16,7

w długości aut będzie ponad jedną długość dla niego

ale zakładając że pojedziecie z rolki i to że zawsze w AWX jest więcej mocy niż 130KM możesz się z nim brać.

Opublikowano

że twój robi 1/4 w 17,2 sekundy a jego w 16,7

jednym słowem z miejsca dostaniesz :bicz: ale z rolki to tak jak Poziu pisze :wink4:

a i film jakiś nakręć :naughty:

Opublikowano

Do wszystkiego jeszcze trzeba liczyć jaki jest" łącznik miedzy kierownica a pedałami" w tym BMW :mysli:

Opublikowano

Do wszystkiego jeszcze trzeba liczyć jaki jest" łącznik miedzy kierownica a pedałami" w tym BMW :mysli:

i w tym Audi też :gwizdanie:

Opublikowano

w tym przypadku myślę że wygrana zależy od doświadczenia kierowcy :mysli:

Opublikowano

Jestem bardzo ciekaw... jak wiadomo benzyny szybko tracą serię (więc z tych 143kucy może być nawet niecałe 130) a nasze traktory mają często ponad 140kucy....

Opublikowano

widzialem kidys hamowane bmw e36 2.0 R6 150KM i na hamowni wyplulo ...... jakies 135KM +/- ..... wiec moze masz szanse biorac fakt ze awx ma przewaznie z biegiem czasu mocy na + w stosunku do serii

Opublikowano

Pewnie zależy od wielu czynników- kierowca,samochód,opony,umiejętności ,pogoda, refleks, :)

Jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz :)

Opublikowano

A ja zakładam z góry, że BMW jest pół padlinką i nie ma takiej mocy katalogowej :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

jak jest zdrowa e36 w is,to zapitala bardziej niz te 2.0 150ps,takze mozesz sie z nim brac,i napisac o wynikach

Opublikowano

Jak już wyścig się odbędzie to daj znać to otworzę wątek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...