chudy30 Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 jest grubo co tu pisać a blacharz to istny poeta jakich już bardzo mało
Savo Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Opublikowano 26 Listopada 2015 Kiedy bedzie jezdzic ? tego nawet najstarsi Gorole nie wiedza . tak na powaznie to mi sie nie spieszy , musi byc wszystko dopiete na ostatni guzik Pany będzie tłusto ! Przez przypadek trafiłem na prywatną rejestracje, bez zastanowienia - prezent świąteczny od Mikołaja :mrgreen:P.SSzykują już sie również męskie felgi, wszystkie po 10j szerokoscipozdrawiam
Ahmet Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 4x10J będzie wyglądać! Jaki wzór?
peacenotwar Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 B5 KOX po angielsku może się źle/dobrze/śmiesznie kojarzyć (dla nie szprechających po angielsku KOX -> Cocks -> pol. kutasy)
Savo Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Szczerze ? Pracuję z anglikami i słowo KOX im sie z niczym nie kojarzy , rejestracja jest dla mnie Bomba i ma oznaczac cos dla mnie , a jak komus slowo KOX kojarzy sie z pisiorami to juz jego problem. Lewa strona juz ukonczona teraz to samo z prawej :-DPrzy okazji dorobilismy przerdzewiale mocowanie blotnika i poszla cyna bo ktos niefortunnie wczesniej szpachle nalozyl Male fanty , nowe znaczki , nowe kierunki i nowy grill pozdr Edytowane 29 Listopada 2015 przez Savo
PrzemoS4 Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 No nooo, blachy beda wygladaly ciekawie
peacenotwar Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Chodziło mi o to że autko jest robione za***iście, na pewno będzie znane na międzynarodowej scenie i na pewno niejednej osobie się tak skojarzy. Osobiście ja chciałbym taką jajcarską tablicę, bo generalnie mam spory dystans do siebie i nie tylko Ale niektórym może się to nie podobać na ich własnym samochodzie dlatego Ci o tym napisałem Nic złego nie miałem na myśli Co do kojarzenia... Wyciąg z listy "zabronionych tablic rejestracyjnych". Nie jestem jedyny [....]HU64 COC HU64 COK HU64 COX HU64 DYK HU64 KOX [...]
zybi81 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Projekt mega, kupa szmalu władowana i widać w co. Gratulacje,ale maluj już to panie żebym efekt końcowy zobaczył bo zesram się z ciekawości
Savo Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2015 Projekt mega, kupa szmalu władowana i widać w co. Gratulacje,ale maluj już to panie żebym efekt końcowy zobaczył bo zesram się z ciekawości Heheh ja rowniez lecz dzialamy teraz z prawa strona, jest duzo wiecej cynowania poniewaz ktos wczesniej klepal blotnik ale nic wszystko juz na koncowej drodze i lada dzien bede wysyłał więcej zdjec . Nastepnym etapem bedzie konserwacja całej podłogi poniewaz wszystko jest na wierzchu, nastepnie skrecanie bebechow i spawanie tłumika ( koncowka ) . W miedzy czasie bedziemy robili pomiary kół poniewaz musimy drobic dystanse na przod i na tyl okolo 4cm na strone. Felgi niedlugo zobaczycie Jest 19" wszystkie po 10j i na oponach 265/30 Michelin Pilot Sport Peacenotwar - Spoko Loko bedzie Koksu szeroki Pozdrowienia Chłopaki
Animal Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Już nie mogę się doczekać kolejnego updatu
Savo Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2015 Witam wszystkich serdecznie Wiec po wielogodzinnych pracach nad prawa strona doszlismy wreszcie do konca. Sporo pomiarow, szlifow i wykonane . Mozna powiedziec że blacharka jest juz na ukonczeniu . Kolejnym etapem bedzie konserwacja całej podłogi , wyspawanie koncowki wydechu przy okazji korekta , wykonczenie tylnego zderzaka i pomiary felg ktore juz są gotowe. Po długich przemysleniach doszedlem do wniosku ze auto bedzie jeszcze do zapier*alania wiec wlatuja 19" wszystkie po 10j szerokosci, opony Michelin Pilot Sport 265/30. Pomiary bedziemy robić pod dystanse plus minus 4cm na strone ;-) wiec bedzie dosc przyczepnie :mrgreen: :mrgreen:Co do malowania nie mam pojecia dokladnie kiedy poniewaz teraz zbliza sie okres świateczny , wyjdzie w praniu lecz napewno niebawemTymczasem zdjecia
slavko87 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Igla Panie, przód będzie standard rs4 czy może szykujesz nie spodzianke i poszerzanie ?
Fenrir Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Nie no jest petarda, jestem ciekaw jak to z kołem będzie wyglądało
PrzemoS4 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Jak poszesz ze felgi i oponki juz sa to przynajmnie fotke zapodaj
Savo Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Przod zostaje ori poniewaz jest wystarczajaco szeroki W związku z pytaniami o felgi wysyłał zdjecie podglądowe Wzor rs4 b5, produkt - Made in Italy , rozmiar Rarytasny bo 10jx19", felgi aktualnie sa u wulkanizatora poniewaz zakladamy gumy. Leca juz tez ori dekle z felg rs4 b5 Dlaczego takie felgi ? Poniewaz jak pisalem, chce zachowac auto w "oryginalnym" stylu , druga sprawa to ze ma byc nadal Funny Edytowane 7 Grudnia 2015 przez Savo
slavko87 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Te kolo jest ponad czasowe, jak najbardziej będzie pasować
Animal Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Popieram! Zawsze podobał mi się ten wzór i wiem, że siądzie idealnie
Rekomendowane odpowiedzi