Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana foteli skóra tapicerek A4 B6 B7 elektryka ledzwie AIR BAG od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w fubełki się wpada i jak wpadniesz tak siedzisz- ja przy 250km/h spałem jak niemowle.

Opublikowano

Narobiles mi smaka :> No to bede sie musial rozejrzec za kompletem w dobrym stanie i kims kto mi to przelozy lacznie z podpieciem bo sam srednio sie czuje na silach.

Opublikowano

Narobiles mi smaka :> No to bede sie musial rozejrzec za kompletem w dobrym stanie i kims kto mi to przelozy lacznie z podpieciem bo sam srednio sie czuje na silach.

spokojnie sam sobie dasz rade, poczytaj na forum o tym ( jest kilka tematów jak podpiąc odcinek lędzwiowy itd ) a co do samych foteli to się dziwie ze jeszcze takich nie założyłeś :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Obiecuje nadrobic :cool1:

Opublikowano

w kubelkach masz wiecej mozliwosci regulowana wysowana i podnoszona przednia czesc ledzwiowa tez sie dosyc chowa i tak dalej :thumbdown:

Opublikowano

A czemu :thumbdown: ? ;)

To jeszcze dwa pytania. Grzanie foteli jest wlaczane jakimis przyciskami na desce i w zwiazku z tym trzeba wymieniac kolejne elemnty w samochodzie? W tej chwili takiej opcji nie mam.

I jaka cene za komplet do przekladki (fotele, boczki i niestety chyba kanapa, bo obecna bedzie pasowac jak piesc do nosa) mozna uznac za sensowna? Oczywiscie mowa o elementach w dobrym stanie, a nie czyms co wyglada jakby w 45-tym Niemcy zatopili to w jeziorze. Widze, ze na Allegro rozpietosc jest spora.

Opublikowano

w panelu klimatronika masz regulowanie grzanych foteli a8da8aac27c20ed4m.jpg

Opublikowano

OK, czyli panel tez bylby do wymiany. Dzieki za wszystkie informacje.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kupilem niedawno fotele z grzaniem i sterowaniem odcinka ledzwiowego i przymierzam sie do montazu. Mam juz panel klimatronika zpokretlami od grzania i wiem, ze musze prowadzic kable od niego do foteli. A jesli chodzi o podparcie ledzwiowe, kable z jednej stony dochodza do fotela (zasilanie i masa) a z drugiej dokad oryginalnie biegna tez do panela klimy ?

Opublikowano

do czesci ledzwiowej wystarczy jak poprowadzisz +, masa juz tam jest orginalnie zalozona w kostce, z grzaniem nie wiem ja juz mialem orginalnie i z tytm nie pomoge :hi:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

a czy w druga strone - z B6 do B7 beda pasowac?

chce dolozyc elektryke pasazera. przegladalem etke i o dziwo pokazuje ze sa inne fotele/czesci w B7 i inne w B6 :/

Opublikowano

a czy w druga strone - z B6 do B7 beda pasowac?

chce dolozyc elektryke pasazera. przegladalem etke i o dziwo pokazuje ze sa inne fotele/czesci w B7 i inne w B6 :/

bez problemu znam osoby co maja tak założone w B7 (skórzane sportowe)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A sprawdzał ktoś albo wie czy kanapa od avanta będzie pasować do sedana ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Troche mi sie ta wymiana przesunela w czasie, ale za 2 tygodnie mam umowione chipowanie silnika, wiec przydaloby sie jednak nie trzymac kierownicy na zakretach. Przegladajac oferty uzywanych foteli zauwazylem, ze zestawy Recaro z S3 sa czesto duzo tansze niz z S4.

Dodatkowo znacznie czesciej sie pojawiaja. Pierwsza aukcja z brzegu http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=958815942 Zestawu z S4 ponizej 4tys jeszcze nie widzialem.

Na oko sa to te same fotele, czyli chyba Recaro Style. Da sie je zalozyc w A4, czy bedzie dzy problem?

Opublikowano

kanape od 3-drzwiowego też chcesz zapodać do 4-drzwiowego?? :blink:

Odpowiedz brzmi nie kolego, nie da się tego zrobić

Opublikowano

Przednie chce, zwazywszy, ze dwa w tym przypadku kosztuja niecale 50% ceny pojedynczego nowego ;)

Opublikowano

A3 będzie miało inne szyny do mocowania i na 100% nie podejdą do A4 . I to Twoje na oko nie wiem czy masz okulary ale cos źle widzisz . Są kompletnie niepodobne :gwizdanie:

Opublikowano

Jak na moje polslepe oko na zdjeciach zarowno jedne jak i drugie wygladaja jak nieco odmienne wersje tego modelu http://www.recaro.com/index.php?id=65&region=1&L=2 . Kompletnie niepodobna to jest dla mnie zaba do krowy. No ale moze nie jestem wystarczajaco wysublimowany zeby te niuanse wychwycic.

Chodzilo mi przede wszystkim o to czy da sie przednie fotele wstawic bez koniecznosci powazniejszych zmian w aucie. Dziekuje za wyjasnienie, ze sie nie da i zycze udanych swiat ;)

Opublikowano

Koledzy zalozylem kubelki do siebie i mam pytanie.

Skad najlatwiej pociagnac plus do odcinka ledzwiowego?

I drugie pytanie jak wyciagnac te gniazda z podlogi do ktorych ida kostki od foteli??

Z gory dzieki za pomoc.

Opublikowano

Ja mialem juz pociagniety plus tylko dodalem minus (sprawdz to sobie) a o wyciagnieciu kostki bylo gdzies na forum ale nie moge teraz znalesc ;( ja nie wyciagnalem kostki podlaczylem na minizlaczke za pare dni bede zakladal monitorki do zaglowkow to to poprawie :>