Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana foteli skóra tapicerek A4 B6 B7 elektryka ledzwie AIR BAG od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1j0 937 733B

Czy to jest ta czerwona kostka która ma wystawać z podlogi?

Nie to masz od fotela a od podłogi jest 1J0 937 743 z końcówka B albo E albo L

Opublikowano

10 pinów? Na zdjęciu widzę 8 pinową kostkę[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 09:38_________________________________________________3b0972734 numer 24 w etce, to nie to?

Opublikowano

10 pinów? Na zdjęciu widzę 8 pinową kostkę[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 09:38_________________________________________________3b0972734 numer 24 w etce, to nie to?

hmm jeżeli chodzi o gniazdo w podłodze to jest numer jaki podałem dla czerwonej wtyczki 10pinowej przy fotelu o numerze 1j0 937 733B

1J0 937 733B - końcówka męska (od strony fotela - 10 pinów)

1J0 937 743B - końcówka żeńska (od strony podłogi - 10 pinów)

Opublikowano

Ok, to co to jest numer 3b0972734? 8 pinowa

Na zdjęciu na pierwszej stronie ta czerwona jest 8 pinowa :mysli: Chyba poczekam na fotele i zobaczę...

Opublikowano

Ok, to co to jest numer 3b0972734? 8 pinowa

Na zdjęciu na pierwszej stronie ta czerwona jest 8 pinowa :mysli: Chyba poczekam na fotele i zobaczę...

to jest na pewno ta :) mam gdzieś w domu chyba to Ci zrobię zdjęcie. Zdaje się tam są w 3 rzędach piny

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na weekend zagoszczą u mnie półskóry S-line B7 z grzaniem, lampką z pakietu oświetlenie i elektr. sterowanymi lędźwiami.

Obecnie mam taborety bez lędźwi i podgrzewania. Rozumiem, że zasilanie do nich mam puścić z pod kierownicy.

A co z grzaniem? Jak dokładnie ma wyglądać wiązka i co kupić do jej zrobienia?

Wiem, że fotele mają 4 wtyczki.

Opublikowano

Na weekend zagoszczą u mnie półskóry S-line B7 z grzaniem, lampką z pakietu oświetlenie i elektr. sterowanymi lędźwiami.

Obecnie mam taborety bez lędźwi i podgrzewania. Rozumiem, że zasilanie do nich mam puścić z pod kierownicy.

A co z grzaniem? Jak dokładnie ma wyglądać wiązka i co kupić do jej zrobienia?

Wiem, że fotele mają 4 wtyczki.

Witam,robię dokładnie to samo jutro u siebie więc mogę podać Ci wszystko co potrzeba jutro wieczorem.

Opublikowano

KACPER1_2005, będę bardzo wdzięczny. Jakbyś mógł to porób fotki wtyczki climatronica, tras kabli, miejsca gdzie będziesz brał prąd do lędźwi, ewentualnie jakąś rozpiskę pinów itp. :good:

Opublikowano

Powiedzcie mi jeszcze skąd dokładnie mam wziąć tego plusa do lędźwi??[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 17:39_________________________________________________Panowie, jakie piny potrzeba do czerwonych kostek? Są 2 rodzaje, grubszy i cieńszy mówić mówić bo muszę zamówić a w serwisie nie wiedzą....

Opublikowano

pod kierownicą masz taką osłonę którą trzeba odkręcić. Tam znajduje się dojście plusa z akumulatora (dochodzi tam kilka czerwonych kabli).

co do kostki to grube są od zasilania a cienkie do lampki

Opublikowano

Czyli do regulacji lędźwiowej potrzeba tylko jednego kabla..? Przecież czerwona kostka jest do regulacji i są tam 2 kable, + i minus, potrzebuję numery tego grubszego z obu stron i cieńszego z obu stron[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2010, 09:04_________________________________________________Wie ktoś jakie piny potrzebuję? Bo w serwisie nie wiedzą....

Opublikowano

Ja dzisiaj pytałem w serwisie VW w Poznaniu o gniazdo do wtyczki pod lędźwie i... też mi nie pomogli :confused4:

Poszukam szrotu...

Opublikowano

jest gdzieś w temacie dział części

a piny do tego moge wam załatwić podrzucicie na pw co i jak i ogarne

Opublikowano

Nie ma sensu do Irlandii wysyłać, odsprzedam kolesiowi kostki a sobie zrobię na szybko złączki :P

Opublikowano

...w sobote zrobie cały opis co i jak potrzene numery kostek do lędzwi,grzania itd. postaram sie też odczytać numery pinów i wmiare czytelnie opisać podłączenia :gwizdanie:

Opublikowano

:good: :good: :good:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 11:45_________________________________________________Na 100% tak jak kolega mk4 pisał.

1J0 937 743B - końcówka żeńska (od strony podłogi - 10 pinów) x 2szt. do tego piny, które w ASO kosztują koło 16zł sztuka (2 piny na jednym przewodzie)

Opublikowano

autoelektryk bierze za to 30 zł i po sprawie po co to sie rozpisywać i głowe sobie zawracać kostkami, kablami, pinami takie moje zdanie ale każdy robi jak uważa

Opublikowano

autoelektryk bierze za to 30 zł i po sprawie po co to sie rozpisywać i głowe sobie zawracać kostkami, kablami, pinami takie moje zdanie ale każdy robi jak uważa

Boseron nie ma w Tobie ducha rezacza ;)...

Opublikowano

Wzial 3 dychy za ciagniecie i ukrycie kabli do obu foteli? :shocked:

Opublikowano

Tak, z dwóch kawałów kabla musisz zrobić 2 wiązki po 2 przewody, pomierz najpierw ile potrzebujesz żeby polecieć wzdłuż fabrycznej wiązki. Plus z głównego zacisku prądowego przed skrzynką, minus z zacisku masowego zdaje się zaraz obok, dobrze byłoby mieć schemat. Do włożenia bezpiecznika będziesz potrzebował rozebrać puszkę bezpieczników i 2 konektorków, albo kupić gotowe gniazdo i zrobić bezpiecznik na kablu tak żeby był łatwy do niego dostęp.

a czy zasilania "lędźwi" nie można podłączyć od podgrzewania foteli ? czy to w czymś przeszkadzałoby ?