Opublikowano 8 Września 201312 l Wez TRW albo Boscha Ceny Ferodo poszybowały dramatyczne do gory. Przez Ciebie bo wszyscy Cię słuchają i cena rośnie. ;-) Sony Xperia Tapatalk 4.
Opublikowano 8 Września 201312 l Tzn. Inter Cars podniósł, a tak doyebał ceny ze nikt tego nie bedzie kupować
Opublikowano 13 Września 201312 l dzik, dzięki za olej, filtry i wycieraczki. Plus za kontakt, obsługę klienta i ceny Polecam i pozdrawiam
Opublikowano 16 Września 201312 l Kolego potrzebują przepływkę do Audi A4B6 2.0 ALT 2000r. oraz pierwszą sondę lambda, oczywiście z oryginału proszę o dobrą cenę, info na pw jak można
Opublikowano 18 Września 201312 l Cześć, tym razem potrzebuję łączniki stabilizatora najlepiej lemfordera , a4 b6 1.8t 2003r. sedan zwykłe zawieszenie, w jakiej cenie to u Ciebie dostanę ? przy okazji podrzuć cenę klocków na przód, coś z lepszych firm typu ate itp., bo powoli przymierzam się do wymiany
Opublikowano 19 Września 201312 l Witam Proszę o wycenę: - rozrząd INA + pompa wody - napinacz paska wielorowkowego - napinacz paska klimatyzacji - pasek klinowy - przy pompie wspomagania - filtr powietrza MANN - filtr oleju MANN - filtr kabinowy węglowy - wahacz prawy górny przedni LEMFORDER Audi A4 96r. 1.6 ADP
Opublikowano 19 Września 201312 l Witaj Marcinie ! Jestes WIELKI , robienie z Toba interesów to czysta przyjemnosc . Ślicznie dziekuję i pozdrawiam
Opublikowano 20 Września 201312 l Cześć. Potrzebowałbym wysprzęglik sprzęgła do a4 b5 1.9 TDI 110KM rok. 1998 nr.vin WAUZZZ8DZWA180895. Najbardziej by mnie interesowało coś z sachs, luk bądź trw chyba że posiadasz inny dobry zamiennik. Prosiłbym o odpowiedź z cenami. Pozdrawiam. P.S. Prosiłbym o zwrócenie uwagi na to iż wysprzęglik sprzęgła z modelu przed a po liftingowym minimalnie ale różnią się.
Opublikowano 24 Września 201312 l Dzik czapki z głów ! ful profeska no i prędkość zawrotna właśnie przyjechała oliwa aż wysłałem 2zł więcej niż powinienem :decayed: ZDECYDOWANIE POLECAM
Opublikowano 24 Września 201312 l Mógłbym prosić o wycenkę bo nic nie dostałem - rozrząd INA + pompa wody - napinacz paska wielorowkowego - napinacz paska klimatyzacji - pasek klinowy - przy pompie wspomagania - filtr powietrza MANN - filtr oleju MANN - filtr kabinowy węglowy - wahacz prawy górny przedni LEMFORDER - kabel zapłonowy NGK - krótki 1szt. Audi A4 96r. 1.6 ADP VIN: WAUZZZ8DZTA269751
Opublikowano 24 Września 201312 l paka doszła. Jeszcze jej nie widziałem ale wiem że jest Dzięki Marcin jak zwykle expressss
Opublikowano 25 Września 201312 l Potrzebuję jeszcze do AUDI A4 B6 2000r. 2.0 130 KM ALT, czujnik ABS lewy tył