dzik Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Albi wrzuć mi vin Zrobimy coś dobrego Pozdrówki marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian111 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Fachowa odpowiedz :hi:dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Marcin zrób mi ceny na: 1. Motul x-clean 5w40 5L 2. Komplet filtrów (powietrze, olej, paliwo, kabina węgiel) do a4 b6 2004 1,9tdi 3. Klocki przód Zimmermann do 288 4. Zestaw tarcze + klocki tył Zimmermann 245 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaberiusz Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Cześć Marcin. Potrzebuje x-clean 5w40, filtry (powietrza, paliwa, oleju - wszystkie Mann), filtr kabinowy. Wyślij dane do przelewu na pw Silnik brb bez dpf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinkers Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Dzik, rozumiem, że jak nie odpisałeś nic to znaczy nie masz w ofercie? Post #1892. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Marcinku behr w PL już nie ma termostatów a kontakty zagraniczne cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarrr Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Dzieki wielkie, odebrałem wreszcie pake po urlopie. Jest git, pozdrawiam. Xperia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 tak długo czekałeś że głowa boli, jedno jest pewne, nie był to towar łatwo dostępny Pozdrówki Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Będę potrzebował dwumas do A4 8k, silnik 2.0 TDI CAGA 143KM, nie wiem czy wymieniać od razu tarczę docisk i łożysko czy sam dwumas. Możecie coś polecić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaberiusz Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Właśnie odebrałem paczkę. Wielkie dzięki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sejwel Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Witam. Potrzebuję zestaw tarcz i klocków na przód do a4 b5 1.9tdi 110KM 1997r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabanmat Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Dziękówa ziomeczki Dziku jest tylko mały błąd na fakturze, nie ma KW. No i X-Cess miał być z Kwietnia a nie z Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Odsyłaj - wymienimy, chyba na jednej półce był zkwietnia na drugiej z lutego:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALAMAT Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 dzik-u jaka cenę masz na komplet wahaczy przód lewa i prawa oczywiście Master Sport do A4 b5 1.9tdi afn 96r. Avant? Wysłane z patelni przez Tapatalk. Możliwe buendy z braku teflonu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Witam Marcin potrzebuje 1.MOTUL SPECIFIC VW 504/507 5W30 5L 2. filtr oleju Mann 3. filtr powietrza Mann 4. filtr kabinowy węgiel Mann Dane i kwote do przelewu na Pw poprosze Wszystko do audi a4 1.9 tdi AVF 2004rok Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_92 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Cześć Marcin Potrzebuje następujące rzeczy Tarcze hamulcowe i klocki przód,jakaś średnia półka,bądź co Ty polecasz niedrogiego Tarcze hamulcowe i klocki tył Amortyzatory ,osłony i odboje tył Komplet zawieszenia przód, Master Sport Olej Motul 10/40 6100 Filtr oleju Filtr powietrza Jaki koszt za części i wysyłkę VW Passat b5 97r 1,6 benzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 cabanmat - "Miszczu" - wytłumacz laikowi jaka jest różnica pomiędzy oliwą z lutego a kwietnia ? Nic nie odsyłaj Stary bo te z lutego są lepsze , fabryka dodawała do nich pył ze złota i przez to olej świetnie czyści wtryski tak że nic nie odsyłaj Stary ... Marcin - moje graty już założone, dzisiaj odebrałem paścia - wszystko gra na 102. Polecam kolegę - nie tylko sprawnie obsłuży i wyśle dobre graty ale jeszcze doradzi i co ważne : nie wpycha na siłę jak najwięcej żeby tylko zarobić a przeciwnie, podpowie z czym można jeszcze poczekać itd. Po rozmowie telefonicznej wnioskuję iż to bardzo inteligentny i na poziomie Gościu Szacun dla Rodziców za porządne wychowanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Witam ponownie Potrzebuję oliwkę do mojego A3 ASZ 5w40, chyba ponownie Motul, bo nic mi nie ubyło od ostatniej wymiany Skrobnij pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witam potrzebuję oleju i filtra oleju + koszt wysyłki ---------- Post dopisany at 00:38 ---------- Poprzedni post napisany at 00:09 ---------- najlepiej na czwartek jak bym dostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferdek77 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 dzięki serdeczne, pełen profesjonalizm i w ogóle wszystko naj Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi