sebek Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 (edytowane) Było A3 8L 1.8T 150 km => Honda Civic Sport 1.8 140 km =>a teraz przdstawiam:Audi A4 B8 1.8T Quattro '09Przebieg 105 000grafitowy-metallicpakiet "premiere":klimatyzacja automatyczna, 3-strefowapodłokietnikczujnik zmierzchowy światełczujnik deszczuksenony plus ze światłami dziennymi led i układem zmywaniaautoalarm fabrycznylusterka zewnętrzne ogrzewaneaudi parking system tyłelektryczna regulacja zasięgu reflektorówelektryczne otwarcie bagażnikaelektrycznie regulowane lusterka zewn. W kolorze nadwozia z wbudowanymi diodowymi kierunkowskazamiogrzewane dysze spryskiwaczyreflektory przeciwmgielneaudi hold assist - automatyczna blokada samochodu na wzniesieniualufelgi r16 225/55uchwyty do mocowania bagażuimmobiliserelektrycznie sterowane szyby z przodu i z tyłutermometraplikacje dekoracyjne micrometallic platinpakiet "schowek":uchwyt na napoje w podłokietnikusiatki w oparciach siedzeńzamykane schowki pod siedzeniamizamykany schodek w desce rozdzielczejdzielona i składana tylna kanapa z podłokietnikiem i uchwytami na napojeogrzewanie przednich siedzeńabs z ebv i espkurtyny chroniące głowę z przodu i z tyłupoduszki bocznepoduszki boczne w oparciu tylnej kanapypoduszki dla kierowcy i pasażeraekran 6,5 cala do obsługi systemu samochodu i radioodtwarzaczaczytnik kart sdradioodtwarzacz "audi concert"***********************************Mały letni update czerwiec 2014:Laleczka dostała nową pikowaną gałkę:Kierownicę z Multifunkcją:Doszło jeszcze takie małe coś :I nowy felunek:aaaa..i chlapaczy też już nie ma ale nie zrobiłem zdjęciano i na koniec mała modyfikacja, ale cieszy najbardziej:wyszło 207 KM, 326 NmJeszcze tylko glebę zrobić..*************************update lipiec 2014 v1:Eibachy zamontowane - 30 mm do dołuupdate lipiec 2014 v2:Laleczka wróciła dziś ze SPA. MXNowicki dał jej drugą młodość update październik 2014: Brika dostała nowe hamulce 320 mm, klocki Ferodo, przewody w stalowym oplocie oraz płyn hamulcowy ATE TYP200 Edytowane 6 Października 2014 przez sebek
wrclaguna Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 Ładniutka pasuje jeszcze zmienic tylne lampy na LED .
sebek Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Opublikowano 5 Lipca 2014 Dzięki:) kolejne plany to gleba, tylko obawiam się czy jeśli zrobię 30 w dół to podjadę do garażu na -2? No i o ledach właśnie na tył myślałem;)
dawidg2 Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 Kuknij do mnie ja mam -30 tylko że na 19 felgach. I brakuje Ci MMI do szczęścia pewnie.
wrclaguna Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 Gleba delikatna - 30 mm EIBACHA Ledy jak co to mam na sprzedaz
sebek Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Opublikowano 5 Lipca 2014 Znalazłem coś takiego, do quattro też będą ok? EIBACH PRO-KIT Sprężyny AUDI A4 8E B6 B7 Sedan (4321360147) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ---------- Post dopisany at 11:41 ---------- Poprzedni post napisany at 11:41 ---------- Kuknij do mnie ja mam -30 tylko że na 19 felgach. I brakuje Ci MMI do szczęścia pewnie. zgadza się ale MMI nieco w późniejszych planach;)
griga-st Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 Ładniutka pasuje jeszcze zmienic tylne lampy na LED . +1 Wymienić łańcuch i cieszyć się jazda:) Ogarnia Rogal tfsi?
jedrekx Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 ładna! powiedziałbym, że to rarytasik taki.. bo mało jest 1.8TFSI z Quattro
sebek Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Opublikowano 6 Lipca 2014 Ładniutka pasuje jeszcze zmienic tylne lampy na LED . +1 Wymienić łańcuch i cieszyć się jazda:) Ogarnia Rogal tfsi? Tak, robilem program u Rogala właśnie
sebek Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Opublikowano 18 Lipca 2014 Udało się glebę ogarnąć 30 mm w dół Foty w pierwszym poście
Gibons Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 możesz wrzucić foto tak z boku samochodu jak to siadło ? jaką masz felge ? 18 ? 19 ? jaki profil opony ? jakbyś mógł zmierz mi wysokość od podłoża do nadkola przód i tył ? i napisz jaką masz zawieche 1BA czy 1BE ? pytam bo mam już eibachy i zastanawiam się czy je wkładać.
Wojtek_A4 Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 możesz wrzucić foto tak z boku samochodu jak to siadło ? jaką masz felge ? 18 ? 19 ? jaki profil opony ? jakbyś mógł zmierz mi wysokość od podłoża do nadkola przód i tył ? i napisz jaką masz zawieche 1BA czy 1BE ? pytam bo mam już eibachy i zastanawiam się czy je wkładać. Że tak powiem przyłączam się do pytania
sebek Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Opublikowano 21 Lipca 2014 Ogarne Wam to jutro bo zapomnialem dzisiaj:) ---------- Post dopisany 21-07-2014 at 19:49 ---------- Poprzedni post napisany 19-07-2014 at 21:24 ---------- Udało się pomierzyć i sprawdzić co i jak:) więc felgi jakie mam to 18 cali, profil opon 40. Z przodu mam od podłoża do nadkola 26.5 cm, z tyłu 25.5 cm. Co do zawieszenia to mam 1BA. a tutaj foto z boku: obok mnie pod biurem parkuje gość B8 z normalnymi sprężynami to gołym okiem widać sporą różnicę
Gibons Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Hmm faktycznie przód wyżej siedzi.... ogólnie u mnie niżej jest na s-line. Teraz się zastanawiam czy wsadzać tego eibacha czy nie ;/
sebek Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Opublikowano 28 Lipca 2014 Laleczka wróciła dziś ze SPA od Pawła z MX Nowicki:) w pierwszym poście efekty:) Drugie życie!
Gibons Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 Sebek w którym miejscu mierzyłeś te wymiary że wyszło Ci 25cm jakbyś mógł zmierz przez środek felgi od podłoża do błotnika w pionie będę wdzięczny
kileeer Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 k**wa, kosa jak c**j :decayed::decayed::decayed:
sebek Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Opublikowano 31 Lipca 2014 k**wa, kosa jak c**j :decayed::decayed::decayed: Hehehe:) Ty lepiej pokaż co tam u siebie rzeźbisz:) Sebek w którym miejscu mierzyłeś te wymiary że wyszło Ci 25cm jakbyś mógł zmierz przez środek felgi od podłoża do błotnika w pionie będę wdzięczny kurde...nie wiem jak jak to mierzyłem:) zmierzę jeszcze raz:) 25 cm to może być promień koła:)
Kamyk Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 u nowickiego, na jakie pakiety sie zdecydowales? jak to wyszlo w piniondzu ?
Rekomendowane odpowiedzi