Zieluu Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Wpadaj Jędruś, obadam przy okazji na żywo Twe Cabrio PS. Nalewka ....
Zieluu Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2016 No kawałek jest, przyznam... Ale zawsze mozna zaplanować jakiś letni wypad na północ Tomek, prawda? [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Adu454 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Super wygląda obniżona i te kalesa ^^ sam miałem takie na oku ale przód i tył miały różne ET Rzadko bywam w Rzeszowie bo może bym Cię gdzieś ustrzelił
Zieluu Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Super wygląda obniżona i te kalesa ^^ sam miałem takie na oku ale przód i tył miały różne ET Rzadko bywam w Rzeszowie bo może bym Cię gdzieś ustrzelił Dzięki wielkie Moje mają takie same 45
tomekhxc Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Ale zawsze mozna zaplanować jakiś letni wypad na północ Tomek, prawda? ba ale to już kierowce cza
Zieluu Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Trochę aktualizacji Z racji wczorajszego wolnego i deszczowego wieczoru, zabrałem się za wymianę modułu komfortu AD --> AJ. Parę k... poleciało, ale po podłączeniu, zakodowaniu i adaptacji wszystkiego micha się cieszyła
lopes1987 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Fajny gadzet będziesz zadowolony. NOO bez pomocników K. . . i H. . . nie pojedzie
Zieluu Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Fajny gadzet będziesz zadowolony. NOO bez pomocników K. . . i H. . . nie pojedzie Założyłem głównie pod kątem składanych luster, ale jako że jest full opcja to i pewnie z czasem wpadnie np. pakiet światło no i może ... elektryka na tył zamiast korb Miałem pomocnika na szczęście ale i tak leciały k...
Zieluu Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Opublikowano 4 Lipca 2016 Szukaj powoli gratów pod szyby Tak też będę robił Po prawie półrocznym "leżakowaniu" gratów w piwnicy pod składane lustra, nadszedł ten dzień kiedy znalazł się czas i "wreszcie się muszę zabrać za to!". Więc wpadły tak: - składane lustra, fotochrom, grzane - 10pin, - wyciągnięta od razu wiązka pod blendy LED, - wkłady luster fotochrom obydwa asferyczne bez ramek, - 2 x moduły szyb, - "joystick" wersja chrom Nie obyło się oczywiście bez paru k... ale efekt końcowy - założone, podpięte, błędy skasowane i BANGLA Kolejny etap? Podpięcie modułów od kkam'a, blendy LED, lustro fotochrom, CLH+DRL (oczywiście wszystko również leżakuje ) Dzięki za graty biggman, kkam, Maciek02, pauel, mara4 oraz za pomoc techniczną tomekhxc
tomekhxc Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 wreszcie założył , bo graty już kurzem osiadły
Zieluu Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Opublikowano 28 Lipca 2016 jakieś tam foto dla odświeżenia wątku
FroS-t Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Autko fajnie broni się kołem i gwintem pokazując że nie wszędzie musi byc S-line żeby to dobrze wyglądało
Zieluu Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Opublikowano 28 Lipca 2016 Autko fajnie broni się kołem i gwintem pokazując że nie wszędzie musi byc S-line żeby to dobrze wyglądało Dzięki wielkie Ma być inne niż "wszystkie" Przód s-line jeśli się nie rozmyślę wpadnie, ale dół w tym kolorze co jest teraz i listwy S4 Powoli ale do celu - będzie więcej zmian
RobsonSNC Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Autko fajnie broni się kołem i gwintem pokazując że nie wszędzie musi byc S-line żeby to dobrze wyglądało Fakt!... niby seria,ale jakas taka nietuzinkowa![emoji6] Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
jedrekx Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 będzie więcej zmian no nareszcie! chyba, że mówisz o zmianie samochodu to
Zieluu Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Opublikowano 29 Lipca 2016 Samochodu Jędrek oczywiście że nie zmieniam zostaje już u mnie "always and forever"
Rekomendowane odpowiedzi