mapper Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Z gumiaka miałeś spływ zrobiony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Z gumiaka miałeś spływ zrobiony? Jakieś 10cm mam z gumiak (SAE J30 R6) i wytrzymał półtora roku.Dziwne bo szybko coś go "rozpuściło",ściągałem go cztery miesiące temu i wyglądał jak nowy.Muszę wspawać metalowy od początku do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mapper Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Jak ulepisz daj foto jak wyszło, Ja mam cały gumiak zwykły olejowy ciekawe ile wytrzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) Ja na zime 19" nie zarzuciłbym nawet w czołgu <nioch, nioch, nioch> Ogólnie, super fura... fele wg. mnie kozak. Wodzu, jedno pytanie do Ciebie. Zawsze się zastanawiałem jak użytkownicy pojazdów na glebie i to nie małej, radzą sobie z progami zwalniającymi? Logicznie myśląc to omijasz a może zatrzymujesz się przed progiem i budujesz most?<żart> Tak na poważnie pytanie? Przejeżdżamy progi na skos, w sytuacjach kryzysowych z lekkim rozpędem Kiedyś ktoś zadał mi podobne pytanie, nagrałem mu filmik. Po 1 progu uszy bolą hrhrhrhrhbrbrbrbrwrrrrrrrr a później na prostej co by wylać frustracje atatatatatatata A nawiasem mówiac niektóre to progi to horror, szczególnie te odlane z betonu gdzie milimetry dzielą rant felgi od kontaktu z podłożem Edytowane 5 Grudnia 2016 przez uszol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) Ja mam cały gumiak zwykły olejowy ciekawe ile wytrzyma. Kontrolnie zajrzyj czasem jak się trzyma. Bo kontrolka oleju niby da znać o braku ciśnienia ale może być za późno i panewki mogą dostać po du... A widziałem przypadki że stare TDi-ki chodziły na góra dwóch litrach oleju (hydraulika już grała jak cholera), a kontrolka nie sygnalizowała jeszcze braku ciśnienia oleju (braku oliwy). a później na prostej co by wylać frustracje atatatatatatata Nie moim traktorkiem,ale dyma puści zamiast atatatatata Edytowane 5 Grudnia 2016 przez wodz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enczu Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Ja mam cały gumiak zwykły olejowy ciekawe ile wytrzyma.Kontrolnie zajrzyj czasem jak się trzyma. Bo kontrolka oleju niby da znać o braku ciśnienia ale może być za późno i panewki mogą dostać po du... A widziałem przypadki że stare TDi-ki chodziły na góra dwóch litrach oleju (hydraulika już grała jak cholera), a kontrolka nie sygnalizowała jeszcze braku ciśnienia oleju (braku oliwy). a później na prostej co by wylać frustracje atatatatatatata Nie moim traktorkiem,ale dyma puści zamiast atatatatata Mam to samo wodzu u mnie to moge pogwizdac turbina ewentualnie hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebidi Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Ja mam cały gumiak zwykły olejowy ciekawe ile wytrzyma.Kontrolnie zajrzyj czasem jak się trzyma. Bo kontrolka oleju niby da znać o braku ciśnienia ale może być za późno i panewki mogą dostać po du... A widziałem przypadki że stare TDi-ki chodziły na góra dwóch litrach oleju (hydraulika już grała jak cholera), a kontrolka nie sygnalizowała jeszcze braku ciśnienia oleju (braku oliwy). a później na prostej co by wylać frustracje atatatatatatata Nie moim traktorkiem,ale dyma puści zamiast atatatatata Mam to samo wodzu u mnie to moge pogwizdac turbina ewentualnie hehehechyba że rev limiter i ten cały ala popcorn to wtedy tatatnie chwilowo [emoji23] [emoji23] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enczu Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Ja mam cały gumiak zwykły olejowy ciekawe ile wytrzyma.Kontrolnie zajrzyj czasem jak się trzyma. Bo kontrolka oleju niby da znać o braku ciśnienia ale może być za późno i panewki mogą dostać po du... A widziałem przypadki że stare TDi-ki chodziły na góra dwóch litrach oleju (hydraulika już grała jak cholera), a kontrolka nie sygnalizowała jeszcze braku ciśnienia oleju (braku oliwy). a później na prostej co by wylać frustracje atatatatatatata Nie moim traktorkiem,ale dyma puści zamiast atatatatata Mam to samo wodzu u mnie to moge pogwizdac turbina ewentualnie hehehechyba że rev limiter i ten cały ala popcorn to wtedy tatatnie chwilowo [emoji23] [emoji23]Nie zaczynaj nawet Lepsze chwilowe tatanie niz klekotanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebidi Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Ja mam cały gumiak zwykły olejowy ciekawe ile wytrzyma.Kontrolnie zajrzyj czasem jak się trzyma. Bo kontrolka oleju niby da znać o braku ciśnienia ale może być za późno i panewki mogą dostać po du... A widziałem przypadki że stare TDi-ki chodziły na góra dwóch litrach oleju (hydraulika już grała jak cholera), a kontrolka nie sygnalizowała jeszcze braku ciśnienia oleju (braku oliwy). a później na prostej co by wylać frustracje atatatatatatata Nie moim traktorkiem,ale dyma puści zamiast atatatatata Mam to samo wodzu u mnie to moge pogwizdac turbina ewentualnie hehehechyba że rev limiter i ten cały ala popcorn to wtedy tatatnie chwilowo [emoji23] [emoji23]Nie zaczynaj nawet Lepsze chwilowe tatanie niz klekotanie!Świst i kupa dymu a nie tam tatatanie [emoji13] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Świst i kupa dymu a nie tam tatatanie Częsty widok za grobem,hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Jest dym,jest moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 zazdroszczę chmurki za autem u mnie niestety tyle co nic Fajne koło na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mapper Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 zazdroszczę chmurki za autem u mnie niestety tyle co nic Fajne koło na zimę Ty się ciesz, sadza z klapy .ujowo schodzi na myjce bezdotykowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Dobrze zabezpieczony lakier i bezdotyk nie ma z tym wiekzzych problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 sadza odmładza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 sadza z klapy .ujowo schodzi na myjce bezdotykowej :grin: Aż tak źle u mnie nie ma,może dlatego że końcówki są skierowane w ziemię jak w ori tłumiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Nie da sie inaczej.Ktos kto pakuje 11 nie robi tego dla lansu:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Grobik zimą Pozdrawiam i życzę szczęśliwego nowego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 w pytke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Kot!!! Nie brakuje Ci tylnej wycieraczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi